bugün
- gece denize girmek19
- içi ve dışı farklı olan insan5
- coca cola zero gerçekten zararlı mı4
- manifest grubu vs tarkan21
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle10
- luks araba almak4
- mehdiye inanıyor musunuz11
- erkeklerin evlenmek istememe nedenleri13
- cherry tiggo4
- islamcilara sorulmasi gereken sorular3
- at6
- zengin olmak3
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri13
- 29 temmuz 2026 gornik zarbze fenerbahçe maçı4
- japon arabaları iyi arabalar mıdır sorunsalı8
- ufurukcu kedi2
- islam düşmanlarına bir soru9
- biz olduğumuz sürece manifest çorum'a giremez21
- everest e çıkıp leğenle aşağı kaymak11
- çilek yiyen erkek2
- anthony musaba2
- mahsun yeşilodun2
- bir insanın arkasından konuşmak3
- cennetten düşerken canın yandı mı6
- nükleer santralin süper bir şey olduğu gerçeği18
- davutoğlu'nun gelecek partisi ni feshetmesi2
- taksi2
- yazarlardan yatırım önerileri2
- büyük adam3
- 20 şer kiloluk dumbell ile çalışmak2
- barda yanınıza oturan aslında seri katil olan adam3
- kız düşürme teknikleri5
- gelecek partisi3
- eren kaşıkçı5
- sözlük uygulamasında gizli hesapların görünmesi5
- yeni parti51
- central bar2
- bik bik'in mutfağına konuk olmak15
- dolunayı seyretmek2
- kainatı allah'ın yaratmış olması2
- 29 temmuz 2026 butlancıların birbirine girmesi3
- liyakat nedir ve liyakatsızlık sonuçları nelerdir8
- fenerbahçe3
- luka gugeshashvili2
- gregor clegane3
- içeri gidip tv izleyecek olmam3
- ahmet davutoğlu3
- hikayeyi devam ettir54
- ismet gurbuz'u tek yumrukla bayıltmak10
- sözlük kızlarının kekleri11
entry'ler (11)
Bayramın mübarek gün olduğunu bilmeyen, dini eğitimden uzak kalmış karacahildir.
Osuruk sesidir. Hem eğlencelidir, hem de rahatlatır.
Kuş besleyen hemen herkesin başına gelecek durumdur.
Türkiye'deki gece mekanlarına özgü ve malesef olması gerekli bir kuraldır.
Olgun bir adamdır. Kendine eş ve çocuklarına ana olacak olgun bir kız arıyordur ki o olgun kızlar ne istediklerini bilirler. Bugün reddedip yarın kabul etmez.
Adana olmadığı kesin.
Aynı mantıkla iskender Kebap iskender ili'nden, Cağ Kebabı da Cağ ili'nden olması gerekirdi. :-P
Aynı mantıkla iskender Kebap iskender ili'nden, Cağ Kebabı da Cağ ili'nden olması gerekirdi. :-P
Nedense raylı taşıtlara binmeyi severim; tren, metro, tramvay,...
Ama Eskişehir'deki tramvaylar hariç. Tam olarak bir sardalya kutusu gibidir. Fordcuların 1 numaralı tercihi haline gelmiş bu tramvaylar kadar her daim dolu bir toplu taşıma aracı görmemişimdir.
Ama Eskişehir'deki tramvaylar hariç. Tam olarak bir sardalya kutusu gibidir. Fordcuların 1 numaralı tercihi haline gelmiş bu tramvaylar kadar her daim dolu bir toplu taşıma aracı görmemişimdir.
Cinsel çekiciliğini kaybetmek üzere olan kızdır.
Yaşıtım olan bekar kızlara bakıyorum ve Allah korusun diyorum. iyi ki liseden sonra bu (o zamanlar son derece güzel) kızlardan biriyle yanlışlıkla evlenmemişim. Daha bunun kırkı ellisi var. Araya bir kaç yaş fark koymakta yarar var.
Yaşıtım olan bekar kızlara bakıyorum ve Allah korusun diyorum. iyi ki liseden sonra bu (o zamanlar son derece güzel) kızlardan biriyle yanlışlıkla evlenmemişim. Daha bunun kırkı ellisi var. Araya bir kaç yaş fark koymakta yarar var.
Huy olarak Türkiye'de yaşayan Türkler'den hiç bir farkı olmayan, aralarından biri bir hata yaptığı zaman "Aha, işte bütün Almancılar da böyle zaten!" dedirten yurdum insanlarıdır.
Önemli bir farkları da Almanya'nın sosyoekonomik yapısından dolayı yaptıkları iş onlara net daha fazla para kazandırır, araba almak, altın almak onlara daha kolay gelir. Bundan dolayı buradaki işçilere göre daha varlıklıdırlar.
Önemli bir farkları da Almanya'nın sosyoekonomik yapısından dolayı yaptıkları iş onlara net daha fazla para kazandırır, araba almak, altın almak onlara daha kolay gelir. Bundan dolayı buradaki işçilere göre daha varlıklıdırlar.
Türkiye'de, hiç abartısız söylüyorum, hayatta bulamayacağın imkânları sunan üniversitedir. Sadece Makine Fakültesi'nin arka tarafında 3 pres makinesi, 10 küsür cnc tezgahı, 1 fiber sarma (winding) makinesi, 5 test aracı ve daha aklıma gelmeyen onlarca makine ve ölçüm cihazı bulunduran bir binaya sahip olan üniversitedir.
Sınavlar ise bir o kadar zordur. Makine, elektronik ve bilgisayarda lisans öğrencilerinin mezuniyet oranı %50 gibi uçuk rakamlarla ifade ediliyor. Vaktinde bitiren kimseyse yok denecek kadar az.
Harbiden her gün net 12 saat çalışırım diyenler, oralara gidip okusun. Gerisi sadece vakit kaybeder.
Sınavlar ise bir o kadar zordur. Makine, elektronik ve bilgisayarda lisans öğrencilerinin mezuniyet oranı %50 gibi uçuk rakamlarla ifade ediliyor. Vaktinde bitiren kimseyse yok denecek kadar az.
Harbiden her gün net 12 saat çalışırım diyenler, oralara gidip okusun. Gerisi sadece vakit kaybeder.
Üzülerek söylüyorum, genelde seviyesi en düşük esprilerdir. Her ne kadar böyle olması yanlış da olsa sebebini sormalı.
Mühendislerin çoğu erkektir. Böylece salt erkeklerden oluşan bir grubun meydana gelmesi çok sık olur. E, nasılsa kızlar yok, atış serbest oluyor.
Mühendislerin çoğu erkektir. Böylece salt erkeklerden oluşan bir grubun meydana gelmesi çok sık olur. E, nasılsa kızlar yok, atış serbest oluyor.