bugün
- 2026 yılı türk biralarının içilemez hale gelmesi18
- damarsız tüysüz manisa yaprağı6
- sırrı süreyya önder28
- abdullah öcalan orospu çocuğudur17
- göğüs kıllarım çıkmıyor15
- az veren candan cok veren maldan5
- sözlükteki linç tayfa6
- ıoçk katatese elbise dikti mi sorunsalı7
- sözlükteki linç kültürü12
- herkesin kendini zeki sanması4
- arap eli öpmek dudak karartmaz3
- falıma bakmak için can atan sözlük yazarları4
- silver ile evlenecek erkek53
- komşunu kendin gibi sev düşmanını da5
- dün gece ne oldu12
- son tüketim tarihi geçmiş ilaç9
- askerlik anıları2
- sedef hastalığı4
- alman turistlere turist rehberliği4
- deccaliyet çağı5
- rica ediyorum arkamdan konuşmayın12
- yeni bir bilgi paylaşamamak3
- götünü yıkamayan bir kızla evlenir misiniz8
- sözlüğün kendini tekrar etmeye başlaması4
- sözlükte linç yiyen insana karışır mısın17
- bizim uygulamamız bu şekilde2
- akepeli değilim ama akp'ye oy atıyorum saçmalığı15
- güne bir şarkı bırak3
- true giderse sözlükte yürüyen cinsellik kim olacak12
- supernatural3
- sarapci koala59
- bazı şarkıları dinlemekten korkmak2
- stt geçmiş kremle intihar etmek4
- insan olmaya çeyrek kala8
- siyaset yüzünden çoğu arkadaşlığın bozulması8
- stt geçmiş kondom kullanmak3
- insan olmaya ceyrek kala4
- sözlük yazarlarının yuvaları3
- g'i l d'e d l'i l y'nin dudakları8
- gocu35
- arif kocabıyık9
- popeyes6
- araba sileceği5
- fikir değiştirmek döneklik midir8
- iki tas çorba5
- ellerim bos gonlum hos28
- true'nun çaylak olması4
- sapıklara empati kasan insan5
- fenerin türkiye'yi yine rezil etmesi5
- sözlükteki bayan azlığı6
entry'ler (71)
alemlere rahmet hz.muhammed (s.a.v.) ile atatürk kıyaslamasında '' biri dinin, biri aklın temsilcisidir. '' demiş kişi. varın yorumu siz yapın !
siyah ayakkabı, pantolon, deri eldiven ve para çantası ile kombine edilip giyilince, oldunuz sizde hollywood yapımı bir filmin baş aktörü.
gece kıçı açıkta kalmışların rüyasında gördüğü.
türkiyenin en kozmopolit fakültesidir.tikky, zengin, marjinal, rockçı, metalci, oyuncu, nurcu, ülkücü, bölücü, komünist, sosyalist, egzistansiyalist, şerefsiz..*
hakkında yazılanlara bakıldığında takmamanın ayıp olduğu eylem.*
öksürmemesi,tıksırmaması,hıçkırmaması diye de çoğaltılabilir.
erkek için olanı piyasada tükenmiş olan fakat ünlülerin üzerinde de sürekli gördüğümüz kıyafet. (bkz: beyaz gömlek siyah yelek)
hak vermemenin elde olmadığı bir köşe yazısı. Anlamamakta ısrar edenler için tercüme edeyim.
-diyorki mine hanım; gençlerimiz müslüman-türk gibi yaşasın.bizi biz yapan değerlerin hak yol olduğunu bilsin.
-diyorki; aileler kendilerine allah'ın emaneti olarak verilen evlatlarına,sorumluluk bilinci içinde sahip çıksın,hür iradelerini sağlasın,saldım çayıra mevlam kayıra düsturunu şiar etmesin.
-diyorki; özgürlüğü tek taraflı düşünüp,mübarek dinimizin emirlerini, türk örf ve adetlerini bir tarafa itmesin.muhafazakar olmamayı bir meziyet sanmasın.
-diyorki; içkinin temel içecek maddesi,bikini vs tarzı kıyafetlerinde iş tulumu olduğunu sanmasın.
-diyorki; iman,kur'an,sünnet,edep,haya..bir anne şefkati ile yaklaşıyor,ömrünün baharında solan güzel duyguya.
bunlarmı yanlış ?
soruyorum mine hanım kimin tavuğuna kış demiş ?
kimin özgürlüğüne müdahale etmiş ?
kimi küçük düşürmüş ?
lütfen yapmayın;
istirham ediyorum,şöyle bir medeniyet örneği,insanlık timsali ecdadımıza bir bakın,asr- saadet'e,5000 yıllık türk tarihine bakın;günümüzle bir mukayese edin.
bizler böylemiydik ! alkol,uyuşturucu,fuhuş tuzağındamıydık ?
aynı böyle düşünüyor işte mine hanım. duygunun babasıda pişmanlığını ifade etti. körpecik yaşta yanlış heveslerin silsilesi, onu ister istemez bu duruma getirdi.
cenab-ı allah rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin.
umarım az çok bişeyler anlatabilmişimdir.
-diyorki mine hanım; gençlerimiz müslüman-türk gibi yaşasın.bizi biz yapan değerlerin hak yol olduğunu bilsin.
-diyorki; aileler kendilerine allah'ın emaneti olarak verilen evlatlarına,sorumluluk bilinci içinde sahip çıksın,hür iradelerini sağlasın,saldım çayıra mevlam kayıra düsturunu şiar etmesin.
-diyorki; özgürlüğü tek taraflı düşünüp,mübarek dinimizin emirlerini, türk örf ve adetlerini bir tarafa itmesin.muhafazakar olmamayı bir meziyet sanmasın.
-diyorki; içkinin temel içecek maddesi,bikini vs tarzı kıyafetlerinde iş tulumu olduğunu sanmasın.
-diyorki; iman,kur'an,sünnet,edep,haya..bir anne şefkati ile yaklaşıyor,ömrünün baharında solan güzel duyguya.
bunlarmı yanlış ?
soruyorum mine hanım kimin tavuğuna kış demiş ?
kimin özgürlüğüne müdahale etmiş ?
kimi küçük düşürmüş ?
lütfen yapmayın;
istirham ediyorum,şöyle bir medeniyet örneği,insanlık timsali ecdadımıza bir bakın,asr- saadet'e,5000 yıllık türk tarihine bakın;günümüzle bir mukayese edin.
bizler böylemiydik ! alkol,uyuşturucu,fuhuş tuzağındamıydık ?
aynı böyle düşünüyor işte mine hanım. duygunun babasıda pişmanlığını ifade etti. körpecik yaşta yanlış heveslerin silsilesi, onu ister istemez bu duruma getirdi.
cenab-ı allah rahmeti ve mağfireti ile muamele eylesin.
umarım az çok bişeyler anlatabilmişimdir.
ne kadar mukavemetli olursa olsun illaki geçireceğini akıllara getirendir. Kurşun geçirmez - işlemez tarzı bir söz duyduğumda,hep bir türk filminde duyduğum şu replik aklıma gelir;
-ağam,bu nasıl biri anlamadık, kurşun neyin işlemiyor.
-hah,kurşun işlemiyormuş;patlat martini bak gözüne gözüne işliyormu işlemiyormu görürsün. *
-ağam,bu nasıl biri anlamadık, kurşun neyin işlemiyor.
-hah,kurşun işlemiyormuş;patlat martini bak gözüne gözüne işliyormu işlemiyormu görürsün. *
Medyası,partisi,stksı,bilinçsiz seçmeni yüzünden yine akp - chp - mhp sıralamasının aynen devam edeceği seçimdir.
Artık aşmış bir olaydır. Bu nasıl bir arajmandır böyle.
http://www.facebook.com/v...v=128654612365&ref=nf.
http://www.facebook.com/v...d=119107160892&ref=nf *
http://www.facebook.com/v...v=128654612365&ref=nf.
http://www.facebook.com/v...d=119107160892&ref=nf *
vücut geliştirme sporcusunun gözardı etmemesi gereken kaslar bütünü.
etlisinin satılması artık yasaklanan yiyecektir.