A
aby14 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
A
aby14 yıl önce
bombabomba nın girişindeki ismail yk fotosu
''neymiş lan bu http://www.bombabomba.com denen labunyasal site'' diyen meraklı ve bir o kadar da araştırmacı uludagsozluk yazarları tarafından kolaylıkla farkedilebilecek resimdir. ismail yk'nın sitesi olan http://www.bombabomba.com isimli siteni… devamını gör
A
aby14 yıl önce
son dördün
ay'ın bir evresi. bu evrede ay'ın sadece yarısını görebilirsiniz. şekil 1-a (img:#231662) Edit: ~resim linki yenilendi~
A
aby14 yıl önce
facebook profiline nazar duası koymak
A
aby14 yıl önce
yaran entry silinme sebepleri
moderatörlerin, entry silmesi sonrası entrynin silinmesindeki sebebi açıklarken kullandığı uslübun yazarı ağlanacak haline güldürmesi hatta yarması durumudur. ~bak ankete çevirmedim~ ~şaşırdın di mi~ ~smiley ley~ ~anne ben irade sahibi oldum~
A
aby14 yıl önce
moderatörlerin, entry silmesi sonrası entrynin silinmesindeki sebebi açıklarken kullandığı uslübun yazarı ağlanacak haline güldürmesi hatta yarması durumudur. ~bak ankete çevirmedim~ ~şaşırdın di mi~ ~smiley ley~ ~anne ben irade sahibi oldum~
A
aby14 yıl önce
A
aby14 yıl önce
kadın eli şeklindeki sabunluk
seksenlerin ortahalli aile evlerinde vazgeçilemez aksesuar.
A
aby14 yıl önce
şebnem kısaparmak
`fatih kisaparmak`'in esi. siir filan okuyor.
A
aby14 yıl önce
yaran fotoğraflar
güldüren resimlerdir. bazen montaj, bazen gerçek... mesela (img:#61350) (img:#61351) (img:#61352)
A
aby14 yıl önce
çamur
[bkz]bu aşkın ızdırabını[/bkz] adlı nurtopu gibi bir albümleri olan, 9 kişilik, tarzlarının ise ne olduğu belli olmayan canavar gibi bir grup. [link]http://www.camur.org[/link]
A
aby14 yıl önce
kuzey kore ordusu
global firepower'a göre dünyanın 25. güçlü ordusu.
A
aby14 yıl önce
kuzey kore ordusu
A
aby14 yıl önce
kuzey kore ordusu
A
aby15 yıl önce
veysel irlanda
`seher vakti taviz verdim sevdiceğime` isimli albümü ile ortalığın dumanını attıran süper star. aha bundan--- (img:#156803)
A
aby15 yıl önce
clubmaster
`ray ban` firmasının ikon haline gelmiş ve kendi orijinal sitesinde dahi "icon" anabaşlığı altında satılan güneş gözlüğü modellerinden birisidir. şekli şöyle de bir şeydir: (img:#156310) Bir diğer ikonik retro model `wayfarer` artık ayağa düştükt… devamını gör
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
bir nevi nostaljik efsanedir. (bkz:80 lerde çocuk olmak)
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
A
aby15 yıl önce
iskelet anahtarlık
© copyright 2005 - 2026