bugün
9
9unkaresi816 yıl önce
uğur mumcu
türkiyeye araştırmacı gazeteciliği öğretmiş, kitaplarıyla türkiyeyi yerinden oynatmış ve sonucunda doğal olarak(!) katledilmiş aydınımız...
9
9unkaresi816 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
9
9unkaresi816 yıl önce
zübeyde hanım
`gazi mustafa kemal atatürk`'ü türk milletine hediye eden, elleri öpülesi ana. [link]http://egitek.meb.gov.tr/uretim/atacd/002/2a12.htm[/link] [link]http://egitek.meb.gov.tr/uretim/atacd/002/2a02.htm[/link] [link]http://egitek.meb.gov.tr/uretim/… devamını gör
9
9unkaresi816 yıl önce
husky
kendisiyle `levent kırca`'nın süper ötesi über espriler yaptığı kelime. bir diğer versiyonu için: (bkz:jet ski)
9
9unkaresi816 yıl önce
tuğçe kazaz
aşık olup sevgiliye atfen `dövme` yaptıran manken kızlarımızdan. ayrılırsa kazaz'ın yapılacaklar listesi: 1-dövmeyi sildir 2-yurda dön 3-dinini değiştirdiğin için pişman ol 4-affedilmek için aileye yalvar yakar vs.. 1 sene sonra gelen not: hal… devamını gör
9
9unkaresi816 yıl önce
köpeksiz sokaklar istiyoruz
her akşam köpeklerden kaçmaktan bıkmış köpeklerden tırsan insan söylemi.
9
9unkaresi816 yıl önce
dorock xl
dün tarihi ile kadıköyde açılmış heavy metal mekan. dün, blues mlues, razor sst ve killing sahne aldı. yani dorock bar taksim haftalık programı tek günde toplanmış diyebiliriz. 16 temmuz = can gox, özge fışkın 17 temmuz = kurban, soul stuff 18 … devamını gör
9
9unkaresi816 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
9
9unkaresi816 yıl önce
saç dökülmesine karşı iyi gelen şeyler
jöle sürmemek...
9
9unkaresi816 yıl önce
didem soydan
ülkemizde yeni çıkan bilhassa erkeklere özel `gq magazin` in kapağını demet evgarla beraber süsleyen manken. ben bu hatunu ciddi ciddi yabancı sanıyordum `demir demirkan` nın `aşktan öte` klibinde görmüştüm. yurt dışından getirttiğini sanarken, derg… devamını gör
9
9unkaresi816 yıl önce
yemekteyiz uludağ sözlük
uludağ sözlük yazarları arasında yapılan yemekteyiz programıdır. eğer olmazsa muhtemelen uludağ sözlük'ü temsil eden biri yarışıyordur. hah, bak ne buldum: (bkz: yemekteyiz imhotep)
9
9unkaresi816 yıl önce
sözlük yazarlarının çizimleri
paint terk olmayan yazarların çizimlerini eklediği başlık.. karakalem, karikatür, grafik, wallpaper her türlü çeşitlerde olabilecek çizimlerdir.. burayı resim çöplüğüne çeviricem..
9
9unkaresi816 yıl önce
anın görüntüsü
9
9unkaresi816 yıl önce
anın görüntüsü
9
9unkaresi816 yıl önce
sözlük yazarlarının evcil hayvanları
(bkz:insan)
9
9unkaresi816 yıl önce
camel toe
(bkz:the weather man)
9
9unkaresi816 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
9
9unkaresi816 yıl önce
türbanlı kızların file çorap giymesi
buz dağının görülen kısmıdır. tangaları da görseniz.
9
9unkaresi816 yıl önce
çomarların inanacağı bir yalan uydur
amerikalı din adamları tanrının kendilerine recep tayyip erdoğan gibi bir lider göndermesi için kiliselerde duaya başladı.
9
9unkaresi816 yıl önce
eyt nin batırdığı finlandiya
Sanırım yeterli resim. (img:#1935904)
9
9unkaresi816 yıl önce
eytliyim param yok oyum binali ye
Kahvelerde sıkça dile getirildiği yönünde dikkat çekilen bir söz. Almanya ve Amerika Türkiye'yi kıskaça almış reis o yüzden eytlilere maaş bağlamıyormuş. Bu sebeple oyu binali'ye gidecekmiş kimilerinin.
9
9unkaresi816 yıl önce
içmedeyiz uludağ sözlük
şüphesiz ki `yemekteyiz uludağ sözlük`'ün içme versiyonu.
9
9unkaresi816 yıl önce
husky
kendisiyle `levent kırca`'nın süper ötesi über espriler yaptığı kelime. bir diğer versiyonu için: (bkz:jet ski)
9
9unkaresi816 yıl önce
bir günde 5 paket sigara içmek
sağlığa son derece faydalı eylemdir. bir gün canınız sıkılır sigara içmek istersiniz ve marketten 5 paket sigara alır 1. paketi açarsınız ve yolda içmeye başlarsınız eve kadar 1 paketi bitirirsiniz. daha sonra 2. pakete geçersiniz ve içmeye başlarsı… devamını gör
© copyright 2005 - 2026