bugün
- dolar 100 tl mazot 100 tl13
- dolar isterse 100 olsun27
- iyi günler arkadaşlar nasibimi arıyorum13
- türk askerini kursuna dizen abdullah öcalan7
- almancıları sevmemek8
- sözlüğü bırakmaktan vazgeçmek12
- ünlüleri tanımamaya başlamak7
- muşlettin amca bay beydir7
- 19 litre damacanayı sırtlayıp su sebile takan kız5
- sanayi tostu5
- külodunu çıkarıp usulca erkeğe doğru atan kız6
- ishal olmak götyaşı dökmektir5
- lastik alırken nelere dikkat etmek gerek6
- arkadaşlar ben bir karar aldım2
- orospu çocuğu abdullah öcalan2
- darıca da bulunan 3 cesedin kimlikleri10
- sonradan yahudi olmak5
- ömer seyfettin2
- ayvalık tostu8
- hamile öğretmeni karnından vuran abdullah öcalan2
- hoşlanılan kızla sanayiye gitmek4
- alman finosu3
- bitcoin4
- mehdinin chp'li olması2
- şükredin yeğenim4
- hülagü'nün çin varken suriye'ye saldırması5
- doları 100 lira yapıp iki sıfır atmak5
- pkk yasası butlandır4
- 1 tl nasıl 1 milyon oldu4
- ölmedeyiz uludağ sözlük10
- şücaattin amca2
- sabahları nefret edilen şeyler5
- tai lung9
- sözlük yazarlarının 2027 kararları11
- sözlük dayıları sözlüğü terk etsin3
- 2026 ekonomik krizi19
- alaman finosuna tasma takmak2
- sözlük kızlarında gözle görülen azalma2
- 19 litre tüp su2
- velvet51
- öz eleştiri yaparken dikkat edilmesi gerekenler8
- evde soğuk kahve yapımı10
- kaşarlı tost4
- nilgün marmara3
- tulumba tatlısı7
- sözlük yazarlarının karşılaştığı garip olaylar11
- 1 tl'nin üretim maliyeti2
- zama zam gelmesi2
- çadırda yaşamak2
- troll yazarları artı oyla cezalandırmak2
entry'ler (863)
Dışarı çıksam, Hatay'daki yollar ve trafik magandaları yüzünden motorsiklet sürmek zevk yerine işkenceye dönecek. Bilgisayarı açmaya kalksam artık oyun açmıyor. Tabletten film veya dizi izlesem yine bir yerden sonra sıkıyor. Şu an gitarla bakışıyorum ama depremden aldığı hasar yüzünden artık güzel ses vermiyor. Mecbur kahve yapıp kulaklığımı takacağım. Yine kazanan evde kalmak oldu.
Okuduğunu tek seferde ezberleme ve unutmak istediği şeyi delete tuşuna basar gibi silebilmek.
Eskiden olsa bilindik bir markanın Gold Sumatra'sı vardı. Artık bulunmuyor. Cap Colombia'sı da hafif geldi. Mecbur Classic'ten devam edeceğim. Kahve önerilerine açığım.
Yıllarca hem çalışıp hem de okuduk. Hayatımız sınav oldu. Okulu bırakan arkadaşlarımız bizden daha iyi şartlara sahip oldu. Bölümümüz olmayan işlerde insani olmayan şartlarda çalıştık, sonra da "gençler iş beğenmiyor" oldu. Kendi ülkemizde mülteci olduk. Suriyelilere gelince "Suriyeli kardeşlerim" , bize gelince hakaretler yağdırıldı. içimden gelen her şeyi yazmaya kalkışsam kitap olur. Şimdilik bu yazdıklarım Reis'inize oy vermemeye yeter. Ne ilk ne de son benden oy moy yok.
Gerçeği aramak güzel de gerçeklerle yüzleşmek acı olabiliyor.
Domatesli makarna ve zerdeçallı yoğurt. Her ne kadar basit görünse de bazı insanların veremediği mutluluktan daha fazlasını veriyor.
Sonuçta yazıyor, operatörlerin, kaçak bahis sitelerin gönderdiği mesajlardan iyidir.
iyi insan olmak; iyi niyetimizi suistimal edenlere yarıyor. Bize kalan ihanet, stres, depresyon ve yalnızlık.
Hataylı olan yazar varsa tanışmak isterim.
Mezun olduktan sonra atanma çabası, atanamayınca yeni iş arayışı, depremden sonya yeniden hayata tutunmaya çalışmak, her şeye sıfırdan başlamak derken kaybolduk.
O iyi insanlar enkaz altında kaldılar. Geriye depremden ders almayıp daha çok azıtan, su sırasında 1 defa su aldıktan sonra tekrar aradan kaynak yapıp başkalarının hakkına giren, evi hasarsız olup ta yardımlardan yararlanmak için sabahları çadırda kalan akşamları evinde yatan, gıda ve hijyen malzemeleri dağıtan araçlar gelince komşularına haber vermeyen, işler için fahiş fiyat çeken, hırsızlık yapan, yalan söyleyen, iftira atanlar kaldı. iyi insana rastlamak zorlaştı.
Türk Lirası'nın değeri.
Depremde evimi, işimi kaybettim, susuz ve parasız kaldım. Kpss'den atanma umudumu kaybettim. Kyk borcumdan dolayı Vergi dairesi banka hesaplarıma bloke koydu. Kredi kartı ve ihtiyaç kredisi taksitlerini ödeyemedim. Dolayısıyla nasıl güldüğümü unuttum.
Mülakat kaldırılsa ne değişir ki? Referans isteyen kurumlar var. Mülakatsız alım yapan kurumların bazıları öyle şartlar yazıyor ki tüm ülkede tek kişinin kriterleri uyuyor. ismini duymadığımız meslekle alakası olmayan sertifikalar, çalışma yetkisi olmayan meslekte bilmem kaç yıl tecrübe istiyorlar. Alım ilanında alacakları kişinin adı ve soyadını yazsalar da bize boşuna zaman kaybettirmeseler diyecek dereceye geldim.
Destere
Sabit Kanca.
Sabit Kanca.
Eskiden nefes alsın yeter diyordum. Şimdi nefes almasa da olur ben entübe ederim.
Telefonları Çin'den kalitesiz olarak getirip kendi logosunu ve Türkiye'de üretilmiştir ibaresini basan markadır.Aynı zamanda ithal telefonlara ek vergi için hükümete öneri sunup telefon fiyatlarının uçmasına sebep olmuştur.
Full house.
Karşındaki seni çözene kadar varsın, çözüldükten sonrası hep bir sıradanlık. Ahmet Batman.
Atanamayan üniversite mezunu olarak az maaşla alan dışı bir sektörde sigortasız çalışınca normal olan bir durum. Telefon faturalarını mı ödeyeyim, banka taksitlerini mi ödeyeyim, ayakkabı ve giyecek mi alayım, telefonum bozuk yenileyeyim mi ve daha sayamadığım bir çok derdim var. Hiç birini yapamayınca sigara alıyorum.