bugün
- faiz yemenin wow haram olması9
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması10
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- 80 yaşında olmak9
- vampirov'a sorular17
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum12
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi8
- küresel nerde yahu9
- müge anlı mı esra erol mu8
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- muhalifler neye muhalifler18
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması25
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması11
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- anın görüntüsü8
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri20
- ekrem imamoğlu37
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- 40 yaş civarında hiç evlenmemiş erkek10
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- karınız istese sözlüğü bırakır mısınız8
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı28
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15
- akp için 3 kelime yakıştır10
- kedi besleyen kızların ortak özellikleri16
- filistini destekleyen yahudi delege11
- gulmekicinyaratilmis11

entry'ler (855)
Hataylı olan yazar varsa tanışmak isterim.
Mezun olduktan sonra atanma çabası, atanamayınca yeni iş arayışı, depremden sonya yeniden hayata tutunmaya çalışmak, her şeye sıfırdan başlamak derken kaybolduk.
O iyi insanlar enkaz altında kaldılar. Geriye depremden ders almayıp daha çok azıtan, su sırasında 1 defa su aldıktan sonra tekrar aradan kaynak yapıp başkalarının hakkına giren, evi hasarsız olup ta yardımlardan yararlanmak için sabahları çadırda kalan akşamları evinde yatan, gıda ve hijyen malzemeleri dağıtan araçlar gelince komşularına haber vermeyen, işler için fahiş fiyat çeken, hırsızlık yapan, yalan söyleyen, iftira atanlar kaldı. iyi insana rastlamak zorlaştı.
Türk Lirası'nın değeri.
Depremde evimi, işimi kaybettim, susuz ve parasız kaldım. Kpss'den atanma umudumu kaybettim. Kyk borcumdan dolayı Vergi dairesi banka hesaplarıma bloke koydu. Kredi kartı ve ihtiyaç kredisi taksitlerini ödeyemedim. Dolayısıyla nasıl güldüğümü unuttum.
Mülakat kaldırılsa ne değişir ki? Referans isteyen kurumlar var. Mülakatsız alım yapan kurumların bazıları öyle şartlar yazıyor ki tüm ülkede tek kişinin kriterleri uyuyor. ismini duymadığımız meslekle alakası olmayan sertifikalar, çalışma yetkisi olmayan meslekte bilmem kaç yıl tecrübe istiyorlar. Alım ilanında alacakları kişinin adı ve soyadını yazsalar da bize boşuna zaman kaybettirmeseler diyecek dereceye geldim.
Destere
Sabit Kanca.
Sabit Kanca.
Eskiden nefes alsın yeter diyordum. Şimdi nefes almasa da olur ben entübe ederim.
Telefonları Çin'den kalitesiz olarak getirip kendi logosunu ve Türkiye'de üretilmiştir ibaresini basan markadır.Aynı zamanda ithal telefonlara ek vergi için hükümete öneri sunup telefon fiyatlarının uçmasına sebep olmuştur.
Full house.
Karşındaki seni çözene kadar varsın, çözüldükten sonrası hep bir sıradanlık. Ahmet Batman.
Atanamayan üniversite mezunu olarak az maaşla alan dışı bir sektörde sigortasız çalışınca normal olan bir durum. Telefon faturalarını mı ödeyeyim, banka taksitlerini mi ödeyeyim, ayakkabı ve giyecek mi alayım, telefonum bozuk yenileyeyim mi ve daha sayamadığım bir çok derdim var. Hiç birini yapamayınca sigara alıyorum.
Rap sayılır mı bilemem ama Sancak - inat.
Litrelik olanından çıkarsalar ankara gazozdur.
Sürekli reklam gelmesi ve uygulama içi satın almaya zorlamasıyla isyan ettirir.
Güven, dürüstlük, saygı, aşk.
Çirkin şansıdır. Şaka bir yana yüreği güzeldir. Yatakta iyidir. Zeki olabilir. Erkeğin ruhuna hitap ediyordur. Erkek seviyorsa kız çirkin bile olsa o kız erkek için dünyanın en güzel kadınıdır.
Gizemli olup bizi çözmenizi bekliyoruz çözemiyorsunuz o yüzden daha anlaşılabilir olmaya çalışıyoruz.
Bazen bir ödül bazen de bir cezadır.