bugün
Z
zerotolerance14 yıl önce
uludağ sözlük süper kahramanı
hepsi erkek sözlüğün kahramanı da kadın olsun.
Z
zerotolerance14 yıl önce
Z
zerotolerance14 yıl önce
Z
zerotolerance14 yıl önce
kendi entrysini okuduğunu fark etmeyen yazar
basa gelebilne durum. öyle ki imla hatasi yaptigim bir entrymi görüp, dilimin ucunu dudaklarimin sagina sıkıştırıp aha simdi gammazladim seni! diyerek elim gammaz tusuna gittiginde !? isareti görmeyince : " ouöaaaaoöaaa niye gammazligimi geri aldi… devamını gör
Z
zerotolerance14 yıl önce
uçan arabaları beklerken hala vites ile uğraşmak
tamamen umutlarımızın boşa çıkmasıdır. oysa ne hayallerimiz vardı. 2000 li yıllarda uçan arabalara binecek, kapsüller ile karnımızı doyuracaktık. hep o şerefsiz hollywood'un suçu. -lan oğlum 2000 li yıllarda uçan arabalar olacakmış. +tabi la salak.… devamını gör
Z
zerotolerance15 yıl önce
niye ders çalışmadın sorusuna alternatif cevaplar
genelde ''elektirikler kesildi'' yalanı ile başlayan efsanedir. her öğretmenin mutlak sorduğu sorunsaldır. sanki tedaş, hep o anları bekliyormuş gibi. çocuk ders çalışıyor kesin bütün elektiriği... nihahahaha. - neden ders çalışmadın? + eve yen… devamını gör
Z
zerotolerance15 yıl önce
sekskillenmek
işkillenmek gibi. karşı tarafın seks yapacağını bilirsiniz, ama bu seksin sebebi zevk almak değildir. hissedersiniz. başka hesapları vardır karşı tarafın ve üreme organınız(her iki taraf için de geçerlidir) çalışır bir vaziyette olduğunuz için sağlık… devamını gör
Z
zerotolerance15 yıl önce
uludağ sözlük yazarlarının zeka seviyesi
coca colayı yere dökerek israil'i protesto eden genç. (temsili).
Z
zerotolerance15 yıl önce
matemetik sınavına resim çizmek
benim biraz önce yaptığım birşey bütün bildiklerimi unutunca yaptım efenim ve 0'ı yedik yemekteyiz...
© copyright 2005 - 2026