Z
zappinger15 yıl önce
biz bir aileyiz
çok çalıştırıp para vermek istemeyen patron modelinin işçileriyle aşırı samimiyet kurarak işçisi zam istediğinde veremiyorum ama idare et beni çünkü seviyorum seni anlamına getirdiği cümle.
Z
zappinger15 yıl önce
ak parti nin istediği öğrenci modeli
kafasına yumurta veya taş fırlatmayan öğrencidir.
Z
zappinger15 yıl önce
marla singer gibi sigara içmek
tyler dyrden gibi içmenin yanında lafı bile edilmez.
Z
zappinger15 yıl önce
sevim koş katil geldi
bir 'bizimkiler' repliği.
Z
zappinger15 yıl önce
okuyom ben ya
Z
zappinger15 yıl önce
adanaspor v adana demirspor
mevsimlik açıp sonra da kuruyup giden verimsiz bir bitkiyle köklü, bol meyvalı, susuzluğa rağmen direnen ulu bir zeytin ağacının karşılaştırılmasıdır.
Z
zappinger15 yıl önce
toros kaplanı
toros dağlarında yıllar boyu yaşımış bir kaplan türü. bölge'de yaşayanlar hala daha tek tük de olsa nesli tükenmediğinden söz ederler. 1970'lere kadar hatrı sayılır sayıda bulunmaktaymış zaten. bununla beraber adanaspor toros kaplanını kendiyle özd… devamını gör
Z
zappinger16 yıl önce
ülkücü erkeklerin genelde çok yakışıklı olması
ülkücü biri olarak ben bunu çürütüyorum. (bkz:vallaha tipsizim)
Z
zappinger16 yıl önce
1 yaşındaki bebeğin kafasına silah dayamak
`türker kağan çetin`, `mavi marmara` gemisinde bulunan en küçük insan evladı. "gemi durdurulmazsa bebeği öldürürüz" diyebilecek kadar kim canileşebilir? böyle bir mabal altına hangi inançlar girebilir? o gemide olanlar haklılar veya değiller, böyle… devamını gör
Z
zappinger16 yıl önce
uludağ sözlük erkek yazarlarının fotoğrafları
`uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları` başlığının öteki teki. burada yazar olarak görev yapan erkek arkadaşların fotolarıdır bunlar. kimi face'ye atar kimi twitter'a atar fotolarını.
Z
zappinger16 yıl önce
luckysperm
sözlüğün gücüne güç katacak 5. nesil yazar. ~hoşgeldin~
© copyright 2005 - 2026