bugün
- karışık kızartma9
- yurtdışında arap mısın diye sorulması7
- haluk levent'e bile devletten daha çok güvenmek6
- belinde kelebek dövmesi olan yazarlar8
- haluk levent in tutuklanması8
- arkadaşlar bu nedir8
- yavudi yuzır6
- bulgara gitmek8
- üstteki yazara bir hayat tavsiyesi bırak5
- 16 temmuz 2026 gece selası9
- ciddi ciddi maymundan geldiğine inanmak9
- birazdan bira içecek olmam4
- yumurta yememek5
- çekirge istilası4
- tek gözle entry yazmak3
- küçükken suya buvu dermişim diyen kezo3
- sebze suyu3
- rüyada işe gittiğini görüp uyanıp işe gitmek3
- apartman boşluğuna düşen kuş3
- ice tea şeftali3
- boş beleş sözlük yazarı2
- babayla koridorda karşılaşmak5
- anfibir komando5
- kahpe dölün soyu5
- aşk evliliği mantık evliliğidir2
- 15 temmuz 2026 ingiltere arjantin maçı37
- recep tayyip erdoğan6
- bakla2
- arkadaşlar kaliteli entry girin4
- sokrates bugün yaşasa hangi başlıklara yazardı4
- 1930 dünya kupası2
- yavudilerin yavudiliği tebliğ etmemesi2
- memur zihniyeti5
- ulunun en iyi 5 yazarı5
- özgür özel'in yeni parti kurması gerekliliği2
- 31 yıl hapis cezalısı manavgat ta yakalandı2
- sindirella2
- ekşi sözlük3
- bitter ve limon2
- normal sözlüğün çökmesi5
- dünyayı yöneten gizli örgütün wp grubu kurması4
- kendine küsmek2
- dövmem var açtım bak kıyafeti4
- eski dostum tankla gelmiş3
- günün kritiğini yapmak3
- kürtlerin tekelinde olan meslekler4
- thomas tuchel5
- sürekli dolandırılan saf arkadaş2
- güne bir tespit bırak7
- sivaslı tokatlı edirneli hurdacı2
entry'ler (10)
2-2 bitecek maçtır. Galatasaray evinde oynadığı için avantajlı, trabzonspor ise rakibinin gs olması dolayısıyla iştahlı olacaktır. Maç sonu trend olurum umarım hahaha
Güzel durumdur. Yaratıcı olmaya davet eder.
Afrika'nın kalkınması için elimden geleni yapardım. Ekonomim özgürlüğünü ilan ettirirdim. Keza bütün sömürülerde de.
Adres gizliliği ile Online mektup arkadaşlığı vaat eden servis. Aynı zamanda adresini bildiğimiz kişilere de mektup gönderebiliyormuşuz. Lisede bir tane mektup arkadaşım vardı, ödev sebebiyle tanıştık bunla. bu servisi görünce aklıma geldi kızı stalkladım. Kız sanırım geçen yıl evlenmiş.
(bkz: mektup arkadaşlığı)
(bkz: mektup arkadaşlığı)
Takım tutmuyorum ama Türkiye'de izlemeyi isterim. Fakat çok yaşlı gelirse lige dayanamaz diye düşünüyorum, cılız bir futbolcu. Ama oyun akarken tam bir sihirbaz olabilir. Fener'e de yakışır.
Itır Esen. Herkesin favorisi değişkendir ama benimkisi o, çünkü duru bir güzelliğe sahip.
Bu ekibin youtube videoları çok iyi. Güzel eleştiriyorlar. Üstelik youtube'da en eski içerik üreticileri galiba. Batesmotelpro'dan daha eskiler.
Hayatı Çin'de zorunlu öğretiliyor mu sanmıyorum. Daha doğrusu böyle "söz, fotoğraf ve imzalı" içeriklere hiç güvenmiyorum. Ama okutulabilir mi diye sorulursa bittabii okutulur. Öğrensin yavrucaklar vatan nasıl savunulur, ekonomi tohumları nasıl atılır diye.
Bu konuya katılmamak mümkün değil. Benim bir diğer tespitim, özellikle köpek yavruları ile insanların yavrularının belli bir yaşa kadar birbirine çok benzemesi. Hareketleri, yardıma muhtaç oluşu. Sarılıp sırnaşması vb.
Herhalde o gün yenilen tek öğündür. Zira o kadar lahmacunu ayranla yemesine takılmadım. Sadece 11 lahmacun sayısına odaklandım. Yürü be iştahlı yiğit