bugün

entry'ler (1)

deviasyon

5 gün önce olduğum ve hala kurtulamadığım ameliyat. ilk iki gün kafamı duvarlara vurmak istedim. Ama herkeste böyle olmayabilir çünkü ameliyatı kendi isteğimle değil eşimin zorlamasıyla oldum bu yüzden daha zor geçmiş olabilir . Slikonlar alındıktan sonra üç saat inanılmaz nefes aldım sonra tıkandı burnum 3 gündür de kabuktu akıntıkydı uğraşıp duruyorum. Yalnız bir tuhaflık oldu kemik sol taraftaydı ama sağımdan çok çekiyorum şuan . Et parcası gibi bir şey oluştu içinde. Doktoru aradım eriyen slikon tampondur yada kabuktur dedi. Kabuk olmadığından eminim ama burnumda eriyen slikon tampon da olduğundan haberim yoktu. Gerçi hala o kitlenin et parçası olduğu konusunda ısrarcıyım artık yarın kontrolde ne olduğunu öğrenirim buraya da yazarım. Ameliyatı düşünen arkadaşlara tavsiyem şu bu ameliyatı ruhsal anlamda kendinizi çok iyi hissettiğiniz bir zamanda yaptırın benim gibi istemeye istemeye girmeyin ameliyata. Kendinizi bir şekilde motive edin. En kötüsü 2 gün ondan biraz daha iyisi 1 ay iyileşme sürecine kendinizi hazırlayın . Olacak arkadaşlara şimdiden şifa diliyorum.