bugün
- islam arap milliyetçiliğidir21
- ekşi sözlükteki büyük skandal14
- dil öğrenememek8
- sözlük abilerinden genç yazarlara tavsiyeler14
- çin'in ürettiği savaş uçakları10
- özelde fingirdeşen yazarlar9
- kuresel ikinma evlendirme bürosu19
- tomografi ve mr israil icadıdır9
- kuresel ıkınma ile kısmetse olur17
- insanı çıldırtan şeyler10
- pembe giyen erkek9
- larisalisa17
- çok yakışıklı bir beyden kokina almak19
- sevgiliyle viyana da kuşburnu çayı içmek15
- bir şarkı sözü der ki24
- sözlük hanımlarının bugünkü kıyafetleri31
- canoo'nun larisalisa'ya koşması16
- tunç soyer11
- rte'nin çok şanslı bir lider olması13
- 29 kasım 2023 galatasaray manchester united maçı37
- ben uyuyorum sözlük bir şey diyor musun8
- fransaya kuruvasan yemeye gitmek15
- ismet gürbüz15
- dolarus elif'in gözlerinde aşkı aramak12
- hotchner from bau8
- dolarus elif vs queen ravenna20
- dolarus elif13
- hitay18
- en güzel sözlük profil fotoğrafı9
- allahın emri üç puttan gelmektedir11
- 30 yaşından sonra anlaşılan gerçekler8
- eskiamaeksikbiri vs ups boobs8
- yakışıklı olmanın zorlukları15
- nurdanmahrumolma25
- milli muharip uçağı kaan23
- gecenin şarkısı9
- balık kızartma yiyebilecek kadar midesiz olmak16
- bedava verilse alınmayacak şeyler23
- kilo batranın muhteşem profil fotoğrafı10
- laz kızı10
- kafirlerin sürekli islama saldırması13
- uçakta tanımadığı erkeğe zorla sakso çeken kadın18
- namaz kılmıyorsa türk değildir28
- chp odunu aday göstersin yine veririm10
- arda kardeşler8
- yarbay kemal'in elyazısı12
- sözlükteki kızların güzelliği şaka mı14
- sozlugun en guzel gozlu kadini24
- gürültü yapan çocuğunu engellemeyen üst komşu9
- yarbay kemal17

entry'ler (1686)
Atatürkçü ise sorun yok ama kemalist ise fıstır.
Çoluk çocuk ya da eziklerin doluştuğu başlık.
Yukarıdaki tazelerin dediklerini yapmayın yeter.dağılın.
Yukarıdaki tazelerin dediklerini yapmayın yeter.dağılın.
Ateist azrail'i görünce "ya tutarsa" demiş.
Fıkra bu kadar.
Fıkra bu kadar.
K , y,l harflerindeki çıkıntılar köylülere batmaktadır.
Değişik bir yazar.
Unutmayın yarbay kemal ayna gibidir azizim. Herkes bende kendini görür.
Unutmayın yarbay kemal ayna gibidir azizim. Herkes bende kendini görür.
Dik versiyonu da vardır. Her pozisyonda yazarım azizim.
Son delikanlılar çanakkale'de öldü azizim. Adam arayan madamme olur. O yüzden fazla takılmayın.
Ayrıca hoplatmak bir sanattır. Ben de sanatı sanat için yaparım.
Son delikanlılar çanakkale'de öldü azizim. Adam arayan madamme olur. O yüzden fazla takılmayın.
Ayrıca hoplatmak bir sanattır. Ben de sanatı sanat için yaparım.
Sözlük yazarlarına sorduğum can alıcı bir soru.
Din ve devlet işlerini birbirinden ayırıp , yarbay kemal ile bir gece geçiren kızlarda orgazm olurken görülen titreme şeklidir. Çoğu zaman çığlıklı olur.
Kemalist azizeler arasında bolca bulunan sevicilerdir.
"Sizin sahlepiniz çok güzelmiş yarbayım " diye gelirlerdi zamanında. Benim de ılık ılık çok ikram etmişliğim vardır.
"Sizin sahlepiniz çok güzelmiş yarbayım " diye gelirlerdi zamanında. Benim de ılık ılık çok ikram etmişliğim vardır.
Babannem hiç kimseyi kınama derdi. neymiş efendim "insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş derler" derdi. çok severdim kendisini bunun gibi nice sözler söylemiştir bana. ve her sözünde bir hikmet olduğunu yaşayarak öğrendim. o da beni çok severdi. demek ki bazen sevgi insana gelecekten haber verdirebiliyormuş.
hep ön saflarda yaşadım hayatımı. asla kendini gizleyen biri olmadım ve ya olamadım. hissettiğimi söylemeden edemedim. düşmanlığım da açıkça oldu , dostluğum da. asla planlı hareketler hep acizlik gibi geldi bana. madem bu dünyada bir kere yaşıyoruz o zaman plansız yaşamalı insan. koşarak ve ıslanmadan yani..şairin dediği gibi.
böyle yaşadığım için hep azarlandım. babam "hukuk okuyacaksın" dedi ben işletme okudum. annem "memlekette yaşayacaksın" dedi ben ilk fırsatta istanbul'un yolunu tuttum. öğretmenler "sıraya gireceksin" dedi ben hiç bir zaman girmedim o sıraya. arkadaşlar "yapma" dedi ben ise inadına yaptım. ve yıllar böyle koşarak ve ıslanmadan geldi geçti.
para kazandım , aşık oldum , ismini dahi duymadığınız şehirleri gezdim , kavga ettim , yazdım , battım , vuruldum... hülasa bir erkeğin başına gelebilecek her şey geldi geçti başımdan. şöyle dönüp baktığımda bakiyemde kalan tek şeyin "dostluklar" olduğunu gördüm.
benim gibi hayat tarafından çok kullanılmış adamları hayatta hiç bir şey şaşırtmaz. şaşırmayan insan ise asla yenilmez. yenilmez çünkü heyecan yapmaz. duygusal hareket etmez yani . ben de tam olarak böyle bir adamdım. taa ki sana bir şekilde tutulana kadar.
dün yazdığım gibi , sana bir şekilde ulaşamayınca anladım hastalandığımı. kalbime bir şekilde bulaşmasına müsaade etmediğim o virüsü bulaştırmışsın. normal şartlar altında bunu buralara karalamak yerine direkt senin yanına gelmem lazım. olmayacaksa bile yüzüne söylemem lazım bazı şeyleri ...ama o da olmuyor. susup beklemem lazım o da olmuyor amq. olmuyor işte...
ben yüzünün tamamı çamura bulanmış bir adamım. aklına gelebilecek bütün günahları bilerek ve isteyerek işledim...hayatımı mahvettiğimde 17 yaşındaydım zaten. mahvedilecek bir hayatın var ise uzak dur benden eğer yoksa tut elimden.
hep ön saflarda yaşadım hayatımı. asla kendini gizleyen biri olmadım ve ya olamadım. hissettiğimi söylemeden edemedim. düşmanlığım da açıkça oldu , dostluğum da. asla planlı hareketler hep acizlik gibi geldi bana. madem bu dünyada bir kere yaşıyoruz o zaman plansız yaşamalı insan. koşarak ve ıslanmadan yani..şairin dediği gibi.
böyle yaşadığım için hep azarlandım. babam "hukuk okuyacaksın" dedi ben işletme okudum. annem "memlekette yaşayacaksın" dedi ben ilk fırsatta istanbul'un yolunu tuttum. öğretmenler "sıraya gireceksin" dedi ben hiç bir zaman girmedim o sıraya. arkadaşlar "yapma" dedi ben ise inadına yaptım. ve yıllar böyle koşarak ve ıslanmadan geldi geçti.
para kazandım , aşık oldum , ismini dahi duymadığınız şehirleri gezdim , kavga ettim , yazdım , battım , vuruldum... hülasa bir erkeğin başına gelebilecek her şey geldi geçti başımdan. şöyle dönüp baktığımda bakiyemde kalan tek şeyin "dostluklar" olduğunu gördüm.
benim gibi hayat tarafından çok kullanılmış adamları hayatta hiç bir şey şaşırtmaz. şaşırmayan insan ise asla yenilmez. yenilmez çünkü heyecan yapmaz. duygusal hareket etmez yani . ben de tam olarak böyle bir adamdım. taa ki sana bir şekilde tutulana kadar.
dün yazdığım gibi , sana bir şekilde ulaşamayınca anladım hastalandığımı. kalbime bir şekilde bulaşmasına müsaade etmediğim o virüsü bulaştırmışsın. normal şartlar altında bunu buralara karalamak yerine direkt senin yanına gelmem lazım. olmayacaksa bile yüzüne söylemem lazım bazı şeyleri ...ama o da olmuyor. susup beklemem lazım o da olmuyor amq. olmuyor işte...
ben yüzünün tamamı çamura bulanmış bir adamım. aklına gelebilecek bütün günahları bilerek ve isteyerek işledim...hayatımı mahvettiğimde 17 yaşındaydım zaten. mahvedilecek bir hayatın var ise uzak dur benden eğer yoksa tut elimden.
Özledim lan seni. Çabuk gel. Uğraşacak adam yok azizim.
Pembe totolu cezeryelerin taktığı yazar. Hala milleri tuborgla karıştırıp mı içiyor merak ediyorum.
Kemalistler konusunda çok haklıydı.
"Hatta hıyanet içerisinde dahi bulunabilirler."
"Hatta hıyanet içerisinde dahi bulunabilirler."
Salepçilerin iyi bildiği bir ayrım.
Dini bütün bir adet yazar. Sözlük azizeler iyi bir koca isterlerse bu adamı kaçırmasınlar.
Magicoğlandır. Gerisi teferruattır.
Amk ben onların çok ayıp ediyorlar.
sözlüğün en popüler yazarlarının bile söyleyebileceği söz. nick altları hep önemli olmuştur bildiğiniz gibi... yani orası kişiliğimin ve yaşamımın bir aynası gibi... hesap günü yüzleşeceğim bir liste.
yani nick altıma hep güzel şeyler yazılsa daha da güzel olur ama bazı gerçekleri de kabullendim artık. yani kötü yazılanlar da iyi yazılanlar da benim evlatlarım. kötü de olsa evlat sevilir ve okşanır. bakın sizin yazdığınız kötü girileri bile okşuyorum. bunu yaparken yabancı müzik falan dinliyorum. şu üç günlük dünyada kafama taktığım ender olaylardan bu nick altı şeysi... orada yazılanlardan dersler çıkartıp kendime çeki düzen veriyorum.
ister bir sevişme sırasında olsun ister alakasız bir iş sırasında... yazılan her giriyi anında okuyup şukuluyorum. ben buyum... that's who i am...
yani nick altıma hep güzel şeyler yazılsa daha da güzel olur ama bazı gerçekleri de kabullendim artık. yani kötü yazılanlar da iyi yazılanlar da benim evlatlarım. kötü de olsa evlat sevilir ve okşanır. bakın sizin yazdığınız kötü girileri bile okşuyorum. bunu yaparken yabancı müzik falan dinliyorum. şu üç günlük dünyada kafama taktığım ender olaylardan bu nick altı şeysi... orada yazılanlardan dersler çıkartıp kendime çeki düzen veriyorum.
ister bir sevişme sırasında olsun ister alakasız bir iş sırasında... yazılan her giriyi anında okuyup şukuluyorum. ben buyum... that's who i am...