bugün

entry'ler (1)

ben bir şampiyonum

kimim ben ?
ben bir şampiyonum!
bu doğru bunu oyun boyunca unutmayacağım. henüz fethedilmemiş olanı fethedeceğim. benim oyunumda yenilgi diye bir şey yazmaz. başkalarının şüphe ettiğine ben inanacağım. her zaman takımımın onuru ve saygınlığı için çabalayacağım. zihnimi eğittim ve bedenimde ona uyacak.
kimim ben ?
ben bir şampiyonum! rakiplerimin , benim kazanmamı istemediklerini bileceğim . gene de asla pes etmeyeceğim . kalbimde bir noksan olmayacak . takım arkadaşlarıma , beni buraya getirenlere , eğitenlere bakacağım ve onlardan güç alacağım.
kimim ben ?
ben bir şampiyonum! savaş meydanına seve seve çıkacağım. esip gürleyeceğim ve elimden gelen herşeyi yapacağım ve savaş alanını her anlamıyla emrime amade hale getireceğim ve oraya attığım adımla yeri titreterek çıkacağım. rakiplerimin kalbini söküp yerde kanlar içinde bırakacağım, çünkü beni durduramaz.
kimim ben ?
ben bir şampiyonum! arkadaşlarımın düşmelerine asla izin vermeyeceğim , asla yüsüstü bırakmayacağım ve geride tek bir düşman bile bırakmayacağım . çünkü rakibim benim kalbimi bilemez . kimim ben! ben bir şampiyonum! kimse beni inkar edemeyecek , kimse bana karşı gelemeyecek ve kimse bana kim ve ne olduğumu, olabileceğimi söyleyemiyecek. inanç, benim düynyamı değiştirecek. inanç kıtaları yerinden oynattı ve insanı aya götürdü. benim de bu savaşta kazanmamı sağlayacak.
kimim ben!
ben bir şampiyonum ! yenilgi ve geri çekilmek diye sözler bilmem ben. hataları da anlamam ama zaferi anlarım ve asla teslim olmamayı anlarım. kimim ben? ben bir şampiyonum! işte bugün o gün , yarın değil öbür gün değil bugün burada ! tarih beni anımsayacak ve ben tarihde iyi mi hatırlanacağım diye endişelenmeyeceğim .çünkü kendimi kendim tanımlayacağım. kendi kaderimi kendim yazacağım . asla her şeyimi koymadan salondan çıkmayacağım !

çünkü kimim ben ! ben bir şampiyonum !
kimim ben ? ben bir şampiyonum!
© copyright 2005 - 2026