Y
yan cizdim9 yıl önce
kürt kızlarının çok güzel olması
güzellik göreceli bir kavramdır. başlığı açan yazarın şahsi düşüncesini belirten bir cümledir. Genelleme yapmak yanlış olur.
Y
yan cizdim9 yıl önce
güzellik göreceli bir kavramdır. başlığı açan yazarın şahsi düşüncesini belirten bir cümledir. Genelleme yapmak yanlış olur.
Y
yan cizdim9 yıl önce
Y
yan cizdim9 yıl önce
referandumu hdplilerin kazandırdığı gerçeği
hani (bkz:pkk hayır diyor)du orospu çocukları demeye iten gerçektir. sonra vay efendim muhaliflerin ağzı bozuk.
Y
yan cizdim9 yıl önce
pkk evet diyor
naklen izleyelim arakdaşlar . https://www.youtube.com/watch?v=G9Y5uq5MrxI
Y
yan cizdim9 yıl önce
fatih portakal ın yine kızarması
Vurur yüze ifadesi Başkan Erdoğan bi tanesi... (img:#1393357)
Y
yan cizdim9 yıl önce
erzurum soğuğu
Türkiyenin en güçlü soğuğudur. Ankara soğuğu bu soğuğun yanında hikayedir..
Y
yan cizdim9 yıl önce
dr harleen quinzel
Harley quinn'in gerçek ismiydi galiba bu. Hoş gelmiş.
Y
yan cizdim9 yıl önce
eskişehirspor
ES ES ES Kİ Kİ Kİ Kırmızı Şimşek Hey Hey Hey Bir Eskişehirspor vardı ki. ;Simdi de var; diyeceksiniz. Ama öylesi değil. O Eskişehirspor;u sevenler bilir. Yasayanlar anlatır ancak. ;Es Es Es Ki Ki Kırmızı Simsek Hey Hey Hey; diye bir başladı m… devamını gör
Y
yan cizdim9 yıl önce
eskişehirspor
ES ES ES Kİ Kİ Kİ Kırmızı Şimşek Hey Hey Hey Bir Eskişehirspor vardı ki. ;Simdi de var; diyeceksiniz. Ama öylesi değil. O Eskişehirspor;u sevenler bilir. Yasayanlar anlatır ancak. ;Es Es Es Ki Ki Kırmızı Simsek Hey Hey Hey; diye bir başladı m… devamını gör
Y
yan cizdim9 yıl önce
özel harekatçılar
terörle etkin mücadele amacıyla 24 yıl önce kurulan, doğu ve güneydoğu kırsalında terör örgütü pkk'ya dönük büyük başarı sağlayan kuruluştur. özel harekat elemanlarının ülkücülerden oluşturulduğu yolunda, eleştiri konusu olan bir gerçeklik vardır. … devamını gör
Y
yan cizdim10 yıl önce
manuel neuer beni sikse ses çıkartmam
(img:#1105720) erkek halimle kabul ettiğim gerçektir. o nasıl vücut o nasıl yakışıklılık o nasıl karizma. o nasıl kaslar. eridim yemin ediyorum.
Y
yan cizdim10 yıl önce
milli maçta gerici tezahürat
Solhaber portal sıçmığıdır. Kalp soldan atar deyip bu milletin kalbinden haberdar olmayan soldan bi cacık olmaz. (img:#1094732)
Y
yan cizdim10 yıl önce
leman kültür iftar menüsü
(img:#1094216) Gülsem mi ağlasam mı bilemedim amk.
Y
yan cizdim10 yıl önce
eskişehir de eses dışında sadece oruç tutulur
Ramazan'ımız herkese bereket getirsin, hayır getirsin... (img:#1081442)
Y
yan cizdim10 yıl önce
kurşun oruç bozmaz şehidim sen bugün allah katında
başlık sığmadığından bu kadar girilebilmiştir. başlık: kurşun oruç bozmaz şehidim, sen bugün allah katında iftara davetlisin. şehitlerimiz ardından söylenen ve sanal alemde dolanan en güzel sözdür belkide. hainlerin ramazan, bayram demeden saldırd… devamını gör
Y
yan cizdim10 yıl önce
akp ve mhp nin bayrak yüzsüzlüğü
Boş konuşan yazar sıçmığı. Gerçekler için buyrun (img:#1074692)
Y
yan cizdim10 yıl önce
duvarlar halkın matbaasıdır
Yurdum insanın yazısıdır. (img:#1073968) Konya.
Y
yan cizdim10 yıl önce
14 mayıs 2016 eskişehirspor med başakşehir maçı
Atatürk stadyumundaki son maçımız. Stadımız yıkılıyor. Yine kapalı gişe oynuyoruZ. inşallah bu haftada kazanıp ümitlerimizi haftaya taşıyacağız.
Y
yan cizdim10 yıl önce
14 mayıs 2016 eskişehirspor med başakşehir maçı
Atatürk stadyumundaki son maçımız. Stadımız yıkılıyor. Yine kapalı gişe oynuyoruZ. inşallah bu haftada kazanıp ümitlerimizi haftaya taşıyacağız.
Y
yan cizdim10 yıl önce
öğrenildiğinde ufku iki katına çıkaran şeyler
öğrenildiği zaman "vay anasını" denilen, beynin ucra köşelerinde soğuk füzyon tepkimelerine sebebiyet verecek bilgilerdir. - `teoman`'ın `on yedi` şarkısını `erdal eren`'e yazdığı, ve erdal eren'le teoman'ın kuzen olduğu - entrylerdeki bkz.lara far… devamını gör
© copyright 2005 - 2026