bugün
- kızlara bişey soracağım erkekler gelmesin10
- ben aquila bicipite sorularınızı yanıtlıyorum25
- gece yarısı çalan telefon7
- ayı saldırınca yapılması gerekenler12
- sinirli kadını sakinleştirmenin yolları14
- geceye bir söz bırak3
- ilşkisini herkese anlatan kızlar7
- uysaljakoben21
- kızların sözlüğü erkek düşürmek için kullanması7
- gammaz olmuşum13
- eski dizileri izlemek3
- kadınların erkeklerde aradıkları şeyler2
- aquila bicipite8
- başımın tatlı tatlı dönmesi4
- bir erkeğin instagram kullanma amacı2
- yüzüklerin efendisi abartılmış boktan bi filmdir4
- daha önce erkeklerle aynı ortamda oturmuş kız2
- samsun da elektrik akımına kapılan 3 işçinin ölümü2
- çıplak ayakla misafir karşısına çıkmaya utanmak2
- aşık olunca yapılan salaklıklar3
- kadın mı erkek mi belli olmayan yazarlar21
- uyuşturucu kullanan oğlunu öldüren baba7
- reha muhtar25
- minyon kadın siniri5
- kel erkek3
- ona bir şey söyle16
- denize sıfır bir ev sahibi olmak2
- ekşi sözlükte 2 yıldır çaylak olmak2
- osuruk kokusunun kalıcılık süresi6
- hiç evlenemeyecek gibi hissetmek4
- death2
- kemal kılıçdaroğlu35
- toplu taşımaya binen kızın asıl amacı4
- bir kadına alınabilecek en güzel hediye7
- güzel ayaklar mevsiminin gelmesi9
- elit olmak için gerekenler13
- rusya'dan nükleer silah tehdidi2
- bizim delilere bakayım4
- gecenin şarkısı4
- herkes eski nikini yazsın bitsin bu eziyet11
- benim başaklarımı görmek ister misiniz3
- gençler iş beğenmiyor3
- yazarların 2005 yılı maaşları7
- ses yakışıklılığı2
- yemek yemek mi güzel giyinmek mi5
- pazarda su satmak2
- gazlamak2
- semum3
- sevgiliyle kavga etmek2
- vajina peşinde yitip giden hayatlar3
entry'ler (51)
etobur bir hayvandır. latince adı ''ereht did uoy thaw ees i'' dir.
reklamını s**timin sözlüğü...
fişneli ıslak kek yenilen anlardır. deriyi soyduğun an. kabuk tutan yarayı tekrar kanattığın andır. bir yerlerini kanırtana kadar kaşındığın an. en güzelide dersi kaçırdım lo deyip saata bakınca daha çok varmış deyip uykuya döndüğün an. istemsiz bir sırıtma gelir böyle zamanlarda.
yurt ücretine gelen zam dolayısıyla memleketime gidemeyeceğim. kredi almayacak kadar akıllı olduğum için üzülüyorum. ihtiyaç sahiplerine burs vermeyenleri bir kez daha kınıyorum.
arada dürtülmesi gerekendir. nefes alıyormu filan kontrol edin biz öyle yapıyoruz.
zaaaa diye sms attığım numaralardır.dakikam yok malesef.
başı olmayan yazarın trollük denemesidir.
ayakkabı düşerse komiklik derecesi artan eylem. sek sek oynayarak eve döndürebilir.
sözlük beni izliyormu acaba diye düşündürebilen durumdur. elimde ayran kutusuyla kalakaldım.
gerçek olmayan önermedir. doğrusu çok fazla kişinin artı oy almak için yazdığı gerçeği dir.
çok kopuğum be , bide sabahları kuş sesi duyunca hayattan gerçekten zevk alıyorum.
televizyonda reklam çıktığında cinnet geçiren bir insandım. internetten 2 dakikalık video izleyecekken zorla açılan reklamları izlemek tecavüz gibi hissettiriyodu. bugün bankamatikte de karşıma reklam çıkınca kendimi kaybettim. çıkarttım uziyi ceketin iç tarafından boşalttım şarjörü. ortadan ikiye biçtim tabiri caizsse. alın reklamlarınızı sandalyeye koyun ve üstüne oturun.
Game of Thrones Theme (Cello Cover) - Single Break of Reality olan şarkıdır. süper şarkıdır.
eskişehir özdilek önündeki beyaz kız atkısını ben arakladım. ağzım burnum donuyodu kusura bakmayın. sahibine iade ederim ama ılık bi günde.
bir çift eşsiz mavi göz olabilir. genellikle kişiden kişiye değişir ara sıra kesişebilir.
arkadaşım azıcık ciddi ol yav anlamındaki söz öbeği. bu hitap size ise erken doğmuşsunuz demektir , toplum size hazır değil.
kimisi kitabı bırakmanıza neden olan notlardır. aldım kitabı (katil kim kitabı, gerilim, soru işaretleri filan) ilk sayfası yana yazmış adam ''katil coni''. anlam filan kalmadı tabi bıraktım.
menemen çekti canım bu saatte. eskişehirde nerde yenir bilen mesaj atsın lütfen. isterseniz beraberde gideriz yarın. menemen zirvesi filan yaparız. eheh.
kıyaslamak için söylemiyorum ama herkes Atatürk kadar Türk olabilseydi ne yüce bir ülkemiz olmaz mıydı? Ama bir kendini Türk sananın yaptığı davranış tüm Türklere yıkılamayacağı gibi müslüman bir kişinin net olmayan çevirisinden doğru tüm islamı kötülemek ne derece mantıklıdır ? nefis nedir bilir misiniz anlamını ? Türklük te islamiyet te birer ideadır ve olaya ütopik yaklaşmamak gerekir.
iyi yanı yoktur kötü yanı çoktur. lütfen başlamayın. özendirmeyin. bırakın.
http://images.wikia.com/a...asual_Outfit_-_Crying.png
http://images.wikia.com/a...asual_Outfit_-_Crying.png