bugün
- uludağ sözlük size ne kattı13
- sözlük kızlarının kahveleri4
- şarapçının birden tayyipçi olması7
- nervio12
- şarapçı koala yalnız değildir9
- tayyip bey yaşayan en büyük devrimci liderdir6
- aykolik adamdır3
- dışarıdaki insanların çok iyi olması3
- fusya semsiyeli yabanci14
- sarapci koala45
- bir kadının en zevk aldığı an5
- dinen kabul edilir ağlama biçimi3
- sözlükteki mağara adamları3
- 6 eylül 2026 türkiye italya voleybol maçı20
- seksenlerde nasıl görünürdüm trend i7
- recep tayyip erdoğan8
- sorgulanmayan eğitim2
- barbunya2
- yazın anlamının kadın ayağı olması3
- 2026 ekonomik krizi2
- keşan3
- sevmediğiniz insanla devamlı karşılaşmak3
- bireysel emeklilik2
- sigara içmeyenleri anlamamak5
- bazılarına gereken cevabı reis'in vermesi2
- kıvırcık saç8
- guendouzi ve greenwooda uefa disiplin süreci19
- gece 2 de komşu kızının balkonda seksting yapması4
- 4 kez üst üste cumaya gitmemek5
- sibel canın 35 senedir 35 yaşında gibi görünmesi5
- melissa vargas'dan tokat yemek5
- çağla idi3
- bir kızın aşkı size naptırabilir5
- arkadaşlar görüşürüz2
- serhat kılıç20
- rica ediyorum kimse beni savunmasın2
- piercing takmanın zorluğu5
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü13
- hiçbir şeyin tat vermemesi4
- hazret ktc2
- tik tok2
- otoyol ve köprülerin özelleştirilmesi4
- şarapçının mal varlığı9
- iktidarsız erkek2
- mutlu bey biraderin elmas bey birader olması2
- kelebek saç kesimi4
- eksilenmekten aldığım tadı hiçbir şeyden almadım3
- kurucu önder3
- bedelli askerlik yapan erkek erkek midir sorgusu2
- ak çomarların tartışmada fetöcü ilan etme eşiği3
entry'ler (51)
etobur bir hayvandır. latince adı ''ereht did uoy thaw ees i'' dir.
reklamını s**timin sözlüğü...
fişneli ıslak kek yenilen anlardır. deriyi soyduğun an. kabuk tutan yarayı tekrar kanattığın andır. bir yerlerini kanırtana kadar kaşındığın an. en güzelide dersi kaçırdım lo deyip saata bakınca daha çok varmış deyip uykuya döndüğün an. istemsiz bir sırıtma gelir böyle zamanlarda.
yurt ücretine gelen zam dolayısıyla memleketime gidemeyeceğim. kredi almayacak kadar akıllı olduğum için üzülüyorum. ihtiyaç sahiplerine burs vermeyenleri bir kez daha kınıyorum.
arada dürtülmesi gerekendir. nefes alıyormu filan kontrol edin biz öyle yapıyoruz.
zaaaa diye sms attığım numaralardır.dakikam yok malesef.
başı olmayan yazarın trollük denemesidir.
ayakkabı düşerse komiklik derecesi artan eylem. sek sek oynayarak eve döndürebilir.
sözlük beni izliyormu acaba diye düşündürebilen durumdur. elimde ayran kutusuyla kalakaldım.
gerçek olmayan önermedir. doğrusu çok fazla kişinin artı oy almak için yazdığı gerçeği dir.
çok kopuğum be , bide sabahları kuş sesi duyunca hayattan gerçekten zevk alıyorum.
televizyonda reklam çıktığında cinnet geçiren bir insandım. internetten 2 dakikalık video izleyecekken zorla açılan reklamları izlemek tecavüz gibi hissettiriyodu. bugün bankamatikte de karşıma reklam çıkınca kendimi kaybettim. çıkarttım uziyi ceketin iç tarafından boşalttım şarjörü. ortadan ikiye biçtim tabiri caizsse. alın reklamlarınızı sandalyeye koyun ve üstüne oturun.
Game of Thrones Theme (Cello Cover) - Single Break of Reality olan şarkıdır. süper şarkıdır.
eskişehir özdilek önündeki beyaz kız atkısını ben arakladım. ağzım burnum donuyodu kusura bakmayın. sahibine iade ederim ama ılık bi günde.
bir çift eşsiz mavi göz olabilir. genellikle kişiden kişiye değişir ara sıra kesişebilir.
arkadaşım azıcık ciddi ol yav anlamındaki söz öbeği. bu hitap size ise erken doğmuşsunuz demektir , toplum size hazır değil.
kimisi kitabı bırakmanıza neden olan notlardır. aldım kitabı (katil kim kitabı, gerilim, soru işaretleri filan) ilk sayfası yana yazmış adam ''katil coni''. anlam filan kalmadı tabi bıraktım.
menemen çekti canım bu saatte. eskişehirde nerde yenir bilen mesaj atsın lütfen. isterseniz beraberde gideriz yarın. menemen zirvesi filan yaparız. eheh.
kıyaslamak için söylemiyorum ama herkes Atatürk kadar Türk olabilseydi ne yüce bir ülkemiz olmaz mıydı? Ama bir kendini Türk sananın yaptığı davranış tüm Türklere yıkılamayacağı gibi müslüman bir kişinin net olmayan çevirisinden doğru tüm islamı kötülemek ne derece mantıklıdır ? nefis nedir bilir misiniz anlamını ? Türklük te islamiyet te birer ideadır ve olaya ütopik yaklaşmamak gerekir.
iyi yanı yoktur kötü yanı çoktur. lütfen başlamayın. özendirmeyin. bırakın.
http://images.wikia.com/a...asual_Outfit_-_Crying.png
http://images.wikia.com/a...asual_Outfit_-_Crying.png