sevdiği entry'ler

ateşliyken halüsinasyon görmek

2 gün önce yaşadığım durumdur. abimle aramdaki diyalog şöyle gelişti

+ neden böyle oluyor ya?
- ne oluyor lan?
+ bu kareleri birleştirince başımın ağrısı geçiyor, birleştiremeyince, yerine oturmayınca başım acayip ağrıyor. bir de bölüm bitince yenisi geliyor hemen arkasından.
- yengen çilek getiriyor biraz al onları ye sen, boşver şimdi kareyi falan.
+ ya abi getirme şunu al işte bütün kareler çilek oldu şimdi, çilekleri patlatmam lazım.

Cidden de öyleydi 3 çileği yan yana getiremeyince başım dönüyor ve ağrıyordu, ama yan yana getirince rahatlıyordum. hayır anlamadığım hayatımda candy crush tarzı oyun da oynamadım hiç. ilginç

sonuç; zorlamayla hastaneye götürüldüm 2 serum yiyip eve canım köfte istiyor diyerek geldim.

ateşliyken halüsinasyon görmek

insanı delirtme derecesine getiren durum. galiba havale de böyle bir şey. yatakta yatarsın, yatak büyür, yorgan çok ağır gelir ki, bunu o an hissedince istemsiz olarak insan haykırmak ister. tıpkı şu karabasan olayında isteyipte yapamadığın eylemler gibi. öyle berbat öyle pis bir durum ki yaşamayana ne kadar anlatsak masal gelir. yaşayan da o anları her ateşlenmede yaşama korkusuyla başbaşa kalır. bulunan çare ise çok basit diyecem ama değil. çünkü o an söylenemiyor kimseye. anlatılamıyor. direkt ılık suyla banyo yapmak. bunu bilen biri varsa evde kurtulmak mümkün çünkü o an size bu olayın çaresi yokmuş gibi geliyor. felaket bir durum. allah kimseye yaşatmasın abi. yaşayan bilir.
© copyright 2005 - 2026