bugün
- m r e r e c t o10
- larisalisa8
- şişman kezoyu eskrim hamleleri ile zayıflatmak5
- anayasa değişiklik paketi3
- uludağ sözlük discord grubu5
- cayır cayır yanan kız11
- yazarların on üzerinden komiklikleri45
- anın görüntüsü22
- neden bu kadar sevildiği anlaşılamayan şeyler7
- timsah4
- satranç haram yasaklansın17
- faşizme karşı birleşik direniş cephesi2
- zall in yaptigi gammaz anketi15
- afganistan islam emirliği2
- dul kalmak4
- gir içime hünharca12
- suca suruklenen cocuk6
- en klas salgı3
- kaslı erkek isteyen şişman kız4
- güzel bir kadını terk etmek3
- park sorunu6
- yazın terli memeleri öpmek3
- arkadaşlar bakar mısınız9
- iki parmakla sümkürme3
- chp de grup krizi kürsü kavgası3
- bankamatiğin para beğenmemesi2
- dönere asgari 200 gr porsiyon sınırı gerekliliği4
- beyazsemsiyeliyabanci48
- asidik bir cehennem3
- kabalcı4
- onlyfans4
- mithat paşa2
- 2014 öncesinde feto'ya küfretmek8
- amerika birleşik devletleri4
- ezandan rahatsız olan kadın sanatçı12
- mihri belli2
- dogukan xd'yi bı güzel yumruklamak2
- file çorap giyen bir kıza aşık olmak4
- müzik haramdır5
- kemal kılıçdaroğlu21
- ilk buluşmada yanaklarını trompetçi gibi şişirmek2
- muşlettin amca2
- başbirader2
- tampon takan erkek2
- türkiye17
- çocukken alınamayan şeyleri büyüyünce almak10
- faik öztrak5
- cinsel niyetleri komik duruma düşürmek2
- wagyu beef yiyince gelen entelektüellik hissi4
- kürt mutfağı7
sevdiği entry'ler
2 gün önce yaşadığım durumdur. abimle aramdaki diyalog şöyle gelişti
+ neden böyle oluyor ya?
- ne oluyor lan?
+ bu kareleri birleştirince başımın ağrısı geçiyor, birleştiremeyince, yerine oturmayınca başım acayip ağrıyor. bir de bölüm bitince yenisi geliyor hemen arkasından.
- yengen çilek getiriyor biraz al onları ye sen, boşver şimdi kareyi falan.
+ ya abi getirme şunu al işte bütün kareler çilek oldu şimdi, çilekleri patlatmam lazım.
Cidden de öyleydi 3 çileği yan yana getiremeyince başım dönüyor ve ağrıyordu, ama yan yana getirince rahatlıyordum. hayır anlamadığım hayatımda candy crush tarzı oyun da oynamadım hiç. ilginç
sonuç; zorlamayla hastaneye götürüldüm 2 serum yiyip eve canım köfte istiyor diyerek geldim.
+ neden böyle oluyor ya?
- ne oluyor lan?
+ bu kareleri birleştirince başımın ağrısı geçiyor, birleştiremeyince, yerine oturmayınca başım acayip ağrıyor. bir de bölüm bitince yenisi geliyor hemen arkasından.
- yengen çilek getiriyor biraz al onları ye sen, boşver şimdi kareyi falan.
+ ya abi getirme şunu al işte bütün kareler çilek oldu şimdi, çilekleri patlatmam lazım.
Cidden de öyleydi 3 çileği yan yana getiremeyince başım dönüyor ve ağrıyordu, ama yan yana getirince rahatlıyordum. hayır anlamadığım hayatımda candy crush tarzı oyun da oynamadım hiç. ilginç
sonuç; zorlamayla hastaneye götürüldüm 2 serum yiyip eve canım köfte istiyor diyerek geldim.
insanı delirtme derecesine getiren durum. galiba havale de böyle bir şey. yatakta yatarsın, yatak büyür, yorgan çok ağır gelir ki, bunu o an hissedince istemsiz olarak insan haykırmak ister. tıpkı şu karabasan olayında isteyipte yapamadığın eylemler gibi. öyle berbat öyle pis bir durum ki yaşamayana ne kadar anlatsak masal gelir. yaşayan da o anları her ateşlenmede yaşama korkusuyla başbaşa kalır. bulunan çare ise çok basit diyecem ama değil. çünkü o an söylenemiyor kimseye. anlatılamıyor. direkt ılık suyla banyo yapmak. bunu bilen biri varsa evde kurtulmak mümkün çünkü o an size bu olayın çaresi yokmuş gibi geliyor. felaket bir durum. allah kimseye yaşatmasın abi. yaşayan bilir.