bugün
- sözlük kadınlarının bugünkü kombini16
- kötü hissedildiğinde rahatlamak için yapılan şey3
- iran'ın bahreyn'deki abd donanmasını vurması2
- kaçak elektrik kullanan doğulu vatan haini9
- chp'nin hali ne olacak33
- satrançtaki en güçsüz taş3
- bir kadını sarhoş edip onunla birlikte olan erkek18
- cinsel taciz5
- bir insana yapılabilecek en büyük kötülük6
- başarılı sigara bırakma teknikleri10
- sonradan severim diyerek ilişkiye başlamak12
- kimseye borç vermeyen insan11
- babam ve oğlum filmindeki saçma duygusallık8
- onca zorluğun arasında mağaraya resim yapan tip3
- m r e r e c t o20
- sözlük kızlarının favori sözlük erkekleri6
- yalnızlık4
- en sevdiğiniz müzik türü10
- yazarların on üzerinden komiklikleri46
- sedat pekmez24
- koca bulmak5
- iran'dan israil'e tehdit3
- 9 haziran 2026 akit tv'ye el hareketi yapan dayı7
- diamond bosphoruss denen yazar22
- uysaljakoben buraya bak aslanım6
- belfastta cihatçının kafa kesmesi4
- önemli olan eğitim mi yoksa karakter mi6
- klozet neden bu kadar ses çıkarıyor3
- kendini çirkin bulan yazarlar4
- gocu27
- ilgi manyağı olmak5
- mount and blade ii bannerlord2
- beyazsemsiyeliyabanci48
- kadınların kadınlarda kıskandığı şeyler6
- her gün içsem bıkmam içecekleri3
- türkiyenin en yakışıklı erkeği4
- sözlükte erkekleri istemiyoruz24
- süt gibi bembeyaz tenli kızlar3
- üstteki yazar hakkında fikrini söyle61
- x men2
- başbiraderin profilinin halen gizli olması4
- twilight2
- sözlük erkeklerinin evlenme şartları5
- sözlükte erkekleri taciz eden kızlar tam liste9
- tai lung11
- 5 ayda 84.114 suriyeli'nin ülkesine dönmesi2
- hoşlanılan kızın ittihatçı çıkması5
- kayyum kemal8
- günün şiiri8
- zayıflamanın en güzel yanı5
entry'ler (67)
yenilerden istiyorsak tuna yukay - küvetteki adam.
görsel
kapağı harika. aldım ve okudum. Piyasayı ele geçiren yazarlar şöyle dursun, edebiyatın hakkını veren bir kitap. içinde duygu sömürüsü gibi yılışıklıkları değil gerçekten kendimden parçalar gördüm. Tek solukta okunan, alt metnin iyice irdelenmesi gerektiğine inandığım ender kitaplardan biri oldu. göndermeleri ve alt katmandan bir şeyleri gördükçe bazen tebessüm ediyor, bazen durup düşünüyorsunuz. siz de elinde kalemle okuma yapanlardan, okurken not alanlardansanız sayfaların kenarları kesinlikle boş kalmayacak. eleştirileri ve röportajları bekliyorum.
görsel
kapağı harika. aldım ve okudum. Piyasayı ele geçiren yazarlar şöyle dursun, edebiyatın hakkını veren bir kitap. içinde duygu sömürüsü gibi yılışıklıkları değil gerçekten kendimden parçalar gördüm. Tek solukta okunan, alt metnin iyice irdelenmesi gerektiğine inandığım ender kitaplardan biri oldu. göndermeleri ve alt katmandan bir şeyleri gördükçe bazen tebessüm ediyor, bazen durup düşünüyorsunuz. siz de elinde kalemle okuma yapanlardan, okurken not alanlardansanız sayfaların kenarları kesinlikle boş kalmayacak. eleştirileri ve röportajları bekliyorum.
yüksek doz radyasyona maruz kalmış cesetlerin nasıl ve neden öldürüldüğü bilinmeyen, bilinse de açıklanmayan vakaya adını veren bölgedir. bunu araştıran insanlar genelde 51. bölge, dulce yeraltı üssü, denver havalimanı, apollo projelerinde yaşananlar gibi amerika'nın gizli tuttuğu pek çok şeyi de araştırır.
genelde internet forumlarında konunun forum gündeminde kalması için söylenen söz. sonuca varmadıkça yıllar geçse de bunu görmek mümkündür.
Merak ettiğim sorunsaldır. Şimdiye kadar hem epub hem pdf formatında çok kitap indirdim, okudum, paylaştım, önerdim. 157 GB'lık arşiv paylaştım ve biri bunun telif hakkından dolayı suç olduğunu iddia etti. ortada ticaret yok. Bilgisi olan varsa lütfen aydınlatsın.
normal yolla integral alınmaz diye biliyorum. hatta daha çok birinin integral bilgisini ölçmek için kullanılır. bence biri bunu çözmeye çalışıyorsa integrali öğrenememiş, sadece ezberlemiş demektir. ancak integrali yalayıp yutmalıyım diyorsanız belki nümerik analizle, euler formülüyle, taylor serisiyle falan bulunabilir.
genellikle kızların yaptığı ama Yapılmaması gereken eylemdir. Zaten yeterince kıskanıyordur, bir de hoşuna gidiyor diye kıskandırmak iyi değildir. karşılık vermiyorsa hoşunuza gittiğini bildiğinden vermiyordur ve kırılmıştır, karşılık veriyorsa bu aşık atışmasına dönecek ve ilişkiye muhtemelen zarar verecektir. her yönüyle kötüdür. bir anlık duyacağınız zevkle sevgilinizin saatlerini öldürebilirsiniz.
"işte bu fena!"
- peyami safa
- peyami safa
akp'ye oy verilerek zaten yapılan eylemdir.
insanlığı öğrenememiş bir erkeğin kadınlık öğretisi.
genelde durum şudur: kadın onlarca erkeğin arasından bir erkeği seçer ama onlarca erkek tarafından binlerce kadın arasından seçilmiştir.
iki farklı e-posta adresinden oy verildi. Umarım başarılı olursun, hayalin gerçekleşir.
dünya edebiyatının en iyilerindendir. yeraltı edebiyatı ile yerüstü edebiyatının kesiştiği belki de tek isimdir. gotik edebiyatın öncülerinden denir. yazdıklarının muhteşem olmasına karşın yaşarken bunun karşılığını görememiş, sefalet içinde yaşayıp ölmüştür. hiç tanımasanız da "kuzgun" şiirini duymuşsunuzdur. en sevdiğim öyküsü "berenice (the teeth)"dir.
Maalesef ülkemiz erkeklerinin büyük çoğunluğunun yapamadığı eylemdir. kadınlara insanca yaklaşamıyorlar. erkek muhabbeti diyince insanın aklına futbol falan gelmeli. övündüğünüz şeyler için empati yapınca cinayet sebebi diyorsunuz.
sözlükte, tayt giyen, beyaz pantolon giyen, dar kot giyen kızların ahlâkını sorgulayan herifler var. kendi ahlâkınıza baktınız mı?
otobüste kızın başına neler geldi, üzerinden prim yapmaya çalışan, hatta o muavini savunmaya çalışan herifler var. zihniyet bu, muavinle bitmiyor. tecavüze uğrayan kıza hak etmiş diyen bir zihniyet.
umarım bir gün gerçekten aşık olursunuz.
sözlükte, tayt giyen, beyaz pantolon giyen, dar kot giyen kızların ahlâkını sorgulayan herifler var. kendi ahlâkınıza baktınız mı?
otobüste kızın başına neler geldi, üzerinden prim yapmaya çalışan, hatta o muavini savunmaya çalışan herifler var. zihniyet bu, muavinle bitmiyor. tecavüze uğrayan kıza hak etmiş diyen bir zihniyet.
umarım bir gün gerçekten aşık olursunuz.
telefonumdan facebook'u kaldırdım, messenger hâlâ duruyor. kullanma sebebim anlaşılmıştır sanırım.
En güzelidir. 2013'ten sonrası pes olmaktan çıkmıştır. hele 2014'teki o atari oyununu görünce... bundan sonra 2017,18,19... hiçbiri 2013'ün yerini tutamaz.
erkan oğur'dan zülfü kaküllerin amber misali'ni açıp iki buçuk saat sonra kendimi barbaros hayrettin dinlerken bulduran özelliktir.
zihni kara lahanayı pilav tarifine sokamayan kızların "gıda boyası" diyip önyargıyla yaklaştığı ya da kıskandığı kızdır.
intihar ettiği de şüphelidir. kaçtığına dair ciddî ve sağlam iddialar var.
Ak parti'nin genel vaatleridir.