bugün
- yazarların acı eşiği5
- devlet bahçeli'nin aslında iyi adam olması5
- ağlamak erkeğe yakışır mı10
- ciguli kral ve velvet erdoğan'a oy verir mi4
- türkçüsüyle kürtçüsüyle yeni parti'ye oy vereceğiz10
- güne bir şarkı bırak14
- yeni parti36
- nasıl bir sevgiliniz olmasını isterdiniz13
- bir kilo patatesin 50 lira olması15
- hem kemalist hem sosyal demokrat olunmaz14
- zaman baba4
- ülkenin batıyor olması2
- zara2
- arda güler3
- zeynep sude oktay6
- en güzel sevişme13
- eye of tiger dinlerken saçı başı yırtmak6
- alparslan türkeş sonrası mhp4
- bir gün ölecek olmak3
- gelmiş geçmiş en büyük kemalist4
- yılmaz özdil3
- iştahın kapanması4
- türkçüsüyle kürtçüsüyle akp'ye oy vereceğiz3
- nervio'nun aşkıma yanıt vermemesi3
- kitap yerine pdf okumak5
- massimo dutti2
- topluma nasıl faydalı olunur5
- denizden çıkarken penisin şorttan belli olması2
- akciğerden gelen cikleme sesleri7
- dumanli dumanli oy bizim eller2
- zall'ın sözlükte bir kızla sevgili olması10
- sigmund freud vs carl gustav jung6
- sözlükten kimseyle sevişmemiş yazarlar4
- yemeğin yarısını yiyen kızlar5
- kadınların dışarı çıkmasının tek amacı12
- nervio'ya gizli gizli aşık olan yazarlar4
- bu koyden olsam ne olacak18
- nervio35
- geceleri ne yapılır6
- recep ivedik'teki gay kamyoncu4
- önce akp'yi seçimle indirelim sonra tartışırız4
- güne bir alıntı bırak2
- namazında niyazında erkek10
- enayimiknatisii9
- barış yarkadaş9
- dişi ruhlu iri yarı adam2
- vermio11
- ibne miyim acaba diye sorgulamak7
- kasiyer kıza nasıl açılırım23
- sözlükte salça olunabilecek altenatif yazarlar14
entry'ler (266)
Amaçsızca yaptığım olay.
insan müsveddeLerinin açtıkLarı başLıkLarı daha fazLa görmek istemediğimden hesabımı siLme kararı aLdım. SevdiceğimLe konuşuyoruz zaten dün geceden beridir. HamdoLsun. Buraya bakmak akLımın ucundan biLe geçmiyor. Yasin'i seviyorum. Onu deLi gibi seviyorum, söyLeyin ona. Ben söyLeyemiyorum bari siz söyLeyin. Ben geri dönüşü oLmayan bir hata yaptım zamanında; teLafisi mümkün oLmayan... size tavsiyem siz de yapmayın. Yapmayın arkadaşLar. Her bir gününüz ak oLsun. Leke buLaştırmayın kendinize. Ben o yoLdan vazgeçtim. Hatamın farkına vardım. Ve kendi kendime söz verdim, "artk o hatayı yapmayacağım." Diye. Eğer azck kendinize saygınız varsa siz de vazgeçin hatanızdan. Eğer biraz aiLenize değer veriyorsanız yapmayın. Az buçuk allah'tan korkuyorsanız vazgeçin. az biraz akLınız varsa yapmayın büyük hataLar. Küçük hataLar affoLunur, onLar probLem değiL; meseLe büyükLerde... Çünkü adam öLdürmek, hırsızLık yapmak hata sayıLmadığı gibi bazı şeyLer de hatadan sayıLmıyor. Affı yok. insanLar affetmiyor en azından. ALLah affeder; gerçek manada tövbe ederseniz affeder. Ben gerçekten tövbe ettim. Yaptığım her şeyi tek tek Yasin'e anLatacağım. Beni affetmesi için Lütfen dua edin. EL açıp her dua edişinizde beni de ekLeyin. Lütfen. Lütfen. Lütfen.
T: en doğrusu.
Edit: uLan zaten defoLup gidiyorum ne diye eksi veriyorsunuz. Bari giderayak mutLu etsenize. Şuraya bak. Ayıptır yaa...
T: en doğrusu.
Edit: uLan zaten defoLup gidiyorum ne diye eksi veriyorsunuz. Bari giderayak mutLu etsenize. Şuraya bak. Ayıptır yaa...
Şu an benim içinde buLunduğum durumdur. ULan bir burs ayarLasak da kurtuLsam. Hiçbir şey yapamıyorum böyLe.
Siz ağzının tadını biLmeyenLer için oLağandır.
Cehenneme kadar yoLunuz var.
Birine, biLhassa Anneme Laf anLatmaya çaLışmak... kendimi ifade etmeye çaLışmaktan nefret ediyorum.
Onur akın - asi ve mavi
Seksendört - yağmur yürekLim.
Seksendört - yağmur yürekLim.
Annem tarafından, ite kaka...
Babam, abim, kardeşim. Hiçbirinin zerre iLgisi yok futboLa. En güzeLi...
2 buçuk haftadır konuşmadığım sevdiceğimLe bugün gece 12'den sonra konuştum. Ve rüyama girdi. OnLarın evine kompLe aiLece tanışmaya gidiyorduk. AbLasını, annesini gördüm; kendisini görmedim. OLsun sözLük. Rüya da oLsa güzeLdi.
inkar edilemez bir gerçek. Evet.
Sevgilisiyle alış verişe çıkmış bir kızın isyanıdır. Erkek çok fazla şey almak ister ancak kızın limiti bellidir. Erkek hiçbir şekilde doymak bilmez. Kız erkeğin tüm ihtiyaçlarını karşılamaya kalktığı vakit 1 ay boyunca kendine gelemeyecektir.
Benim gibi 7/24 evde, işsiz, güçsüz, sabahtan akşama kadar teLefonLa uğraşan insanLar oLabiLirLer.
Dua ediyorsa ateist değildir o zaten. ama ille "ateistim.' Diye diretiyorsa ne diye dua ediyor?
Hem istediğimiz bir şeyin gerçekleşmesi için sade dua etmek şart değil. Bazen allah içimizden geçirdiğimiz şeyleri merhameti ile sunar bize. Dua etmeyi akletmesek bile...
Yani şuraya getireceğim lafı:
kişi Ateist oLsa da isteği gerçekleşebilir. Zaten günümüzde yüzlerce ateist bilim adamlarının varlığı bunun somut örneğidir.
Edit: çok vasat bir entry oldu kabul ediyorum ama daha iyi cümle kuramadım. Odaklanamadım konuya galiba.
Hem istediğimiz bir şeyin gerçekleşmesi için sade dua etmek şart değil. Bazen allah içimizden geçirdiğimiz şeyleri merhameti ile sunar bize. Dua etmeyi akletmesek bile...
Yani şuraya getireceğim lafı:
kişi Ateist oLsa da isteği gerçekleşebilir. Zaten günümüzde yüzlerce ateist bilim adamlarının varlığı bunun somut örneğidir.
Edit: çok vasat bir entry oldu kabul ediyorum ama daha iyi cümle kuramadım. Odaklanamadım konuya galiba.
Büyük bir eksikLiktir.
Anne babaLarı düzeLtmekLe, onLarı biLgiLendirmekLe haLLoLacak sorundur.
GeLen gemiyi görünce, "yemişim trenini..." Dedirtir.
ismet inönü, hatıralar, cilt 2, sayfa 223
görsel
görsel
+ tiLki.
Kırk yıLın başı çektiği fotoğrafta güzel çıkmıştır, ondan koymuştur.
Çirkinse demek...
Çirkinse demek...