bugün
- anın görüntüsü9
- atatürk'ün diktatör ve eşcinsel olarak anılması13
- akp belediyelerinin hiç yolsuzluk yapmaması26
- koltukta uyumak8
- otizmliye cennet garanti mi15
- 80 yaşında olmak11
- uludağ sözlük zirvesi27
- aykolik'in gönüllerin yetkilisi olması9
- ülkemde başı açık kadın istemiyorum15
- muhalifler neye muhalifler21
- müge anlı mı esra erol mu9
- sözlük yazarlarının akşam yemekleri26
- piyasadaki en adam gibi sigaranın rothmans olması13
- tas kafa saç modeli9
- faiz yemenin wow haram olması12
- ekrem imamoğlu21
- kemalizm9
- sözlüğün 18 yaş altına hitap etmesi9
- garanti bankası8
- masklavinin bu aralar çok gergin olması32
- vampirov'a sorular17
- küresel nerde yahu9
- eski bir anı hatırlamak16
- kemalist erkekler gizli eşcinsel midir15
- 9 yaşındaki felçli çocuğa yoğun bakımda tecavüz24
- cin görünce yapılması gerekenler18
- ölüm10
- bunlar çürük bunlar sürtük diyen cumhurbaşkanı21
- mühendis erkekler16
- true nun çaylak olması9
- 2 yaşındaki bebek öldüresiye dövüldü20
- gelmiş geçmiş en güzel türk kadın oyuncu12
- tayyip erdoğanın türkiyeyi fetöden kurtarması23
- 1 mayıs işçi bayramı25
- bir erkeğe alınacak en güzel hediye15
- reis dünya lideridir10
- cumhurbaşkanlığı yolunda kaç chp'li telef olacak18
- bir ilişkinin kısa sürme sebebi10
- putin doğalgazı kesince karanlıkta kalan avrupa9
- yazarların ruh hali9
- menzil şeyhinin çakarlı aracı20
- 1 115 000 tl lik restoran hesabı8
- aykolik'in eski sevgilisinden şok açıklamalar9
- 22 cm penise sakso çekmek9
- akepeye oy verenlerin tipleri29
- yobazlar ve gericilerdeki pakistan hayranlığı27
- pazardan ne alsam9
- hayvanseverlik adı altında insan düşmanlığı yapmak13
- mahmud abbas8
- iyi giyinen kadınlar15

entry'ler (1)
Şehidin yakınıyım. Ve şehidin hepimize ibret olacak kısaca geçmişini yazacağım. Bu anlattıklarımın hiçbiri kendisine olan yakınlığımla ilgili duygusal fikirlerle yazılmamıştır. Şehidimiz doğacak evladı gibi küçük yaşlarından beri babasız büyümüştür. bulunduğu mahallede kendisinden 1 yaş küçük kardeşiyle birlikte herkez tarafından saygı görülen birisi olmuştur. kendisi mahalle kavgalarında en önde korkusuzca kavga etmiş ve hemen hemen mahalle savaşlarında mahallesinin galibiyetlerinde en büyük pay sahibi olmuştur. bu korkusuz güçlü yiğit o zamanlar ülkü ocaklarında tabiri caizse takılmakta ve televizyonlarda dediği gibi başkanlık yapmıştır. ama sonrasında o kıymetli, mazisi gurur dolu ocaklarda yapılan cahilliklerin, yanlışların, riyakarlıkların, sahte milliyetçiliğin farkına varmış ve ocaklarda olanları düzeltmek için elinden geleni yapmıştır. sonrasında bu mücadelede tek kaldığı için milliyetçiliğini kendi namına en doğru şekilde yapması gerektiğini düşünmüştür. o sırada bi şekilde yolu ümraniyede ve türkiyede son zamanlarda sesini çok duyuran nur mektebinin daha ufak bi toplulukken içerisine girmiş ve kendini iman hakikatlari konusunda geliştirmiştir. namazını ibadetini hiçbizaman aksatmamaya dikkat ettiğine imanını korumak için elinden geleni yaptığına Allah huzurunda şahidim. Şehit SELÇUK PAKER geçmişinde dediğim gibi gerek dostlarına olan mertliği, cömertliği, dürüstlüğüyle gerek düşmanlarına verdiği korkuyla çok saygı görmüş ve bununla hiçbi zaman riyakarlık etmeyip, gördüğü saygının karşısında hep sonuna kadar mütevazi olmuştur. mahallenin delikanlı ufak çocukları hep SELÇUK abisine kendilerince yaranmak için etrafında olmuştur. kendiside bunu üyesi olduğu nur mektebine davette kullanmış olup zorlamaya gerek duymadan sözünün ağırlı ve itibarıyla birçok gencin faydalanmasına sebep olmuştur. Kendisi askerliğini balıkesirde yapmasından rahatsızlık duyup milletin askerleri doğuda kan dökerken kendisinin göğüs göğüse çarpışamamasına üzülmüştür. ve askerliği boyunca aldığı takdirler ve ödüllerler komutanları tarafından uzman çavuşluğa yönlendirilmiş ve derslerine iman gücüyle sarılarak uzman çavuşluk sınavlarına hazırlanmıştır. Kazandığı gibi ısparta eğirdirde eğitimini tamamlamış olup daha uzman çavuşluğu ünvanına yeni geçmişken takdir üzerine takdir alıp hırs ve azimle Allahın izniyle bordo bereli olarak seçilmiş ve kalan eğitimlerini tamamlamıştır. bundan sonrasında en yakınlarından biri olmama rağmen görevine duyduğu inanç gereği fazla bi bilgim olmamıştır. sonra şehidimizin ilk hayali tamamlama haberini aldım. SELÇUK PAKER imanının yarısını tamamlamak için evlenmeye karar vermiş. Kendi hayatına bakışına uygun bi hanımefendiyle evlenmiştir. ve hayatı boyunca dilinden gönlünden düşürmediği hayalleri hızla gerçekleşmiş olup kısa süre sonra şehidimize ALLAH tan bir emanet haberi geldi. daha cinsiyetini öğrenemediğimiz bu evladını kucağına alamamış olması haricinde hiçbirşey beni üzmüyor. ŞEHiT hissetmiş olacakki evlat haberini ayetlerle paylaştığı facebook hayatında kendisi gibi değerli karakterli olan kardeşinin fotoğrafını paylaşmış ve ona olan sevgisini anlatmıştı. karakterleri gereği iki kardeş birbirine bu zamana kadar çok duygusal cümleler kuramamışlar. ama ikisinide iyi tanıyorum ve ikisininde birbirinin ne kadar çok sevdiğini biliyorum evin reisleriydi onlar. Şehit dünyaya kendisinden bir parça bıraktıktan kısa bir süre sonra öğrendiğim kadarıyla hep görev almak istediği cizre operasyonlarına katılamamış ve bunun üzgünlüğüyle beklerken sur operasyonu için gelen haberle sevinçle, inançla, iman gücüyle gönüllü olarak gitmiştir. SELÇUK çok zeki, çevik ve güçlü bir insandır. televizyonlarda yazdığı gibi kanas mermisiyle karnından vurulacak kadar tecrübesiz değildir. kendisi özel birliğiyle girmek istediği bir evde içerideki piçlerin kitlediği kapıyı düzenekle açmayı bekleyemeyecekleri bir durum olduğu için evlerin içindeki o uyuz köpeklerin tünellerden kaçmasına göz yumamayıp kapıyı o civanmertliği ve o Allahın lütfu olan düşmana korku salan gövdesiyle kapıyı tek omuz darbesiyle yıkmayı başarmış kapıyla birlikte yere düşmüştür. gel görelimki aranızda bu yazıyı okuyanlarında bazılarının düşündüğü o masum halkın o masum savaşçı eniği , sütü kanı bozuk, uyuşturucu bağımlısı , cahil, cani , ahlaksız, daha sıfatına kelime bulunmamış pislik parçası kapının köşesine geçip çöp olup gitmeden bir yiğidi öldürme bilinciyle yerde yatan yiğide kurşun sıkmış ve karnından o ağır makinalı silahla sıkmıştır. anında etkisiz hale getirilmiştir fakat bizi bi çöpün temizlenmesi sevindiremeyip şehidimizi daha göremeyecek olmamız üzmüştür. sonrasında farkına vardığımızda şahsım adına böyle bir yiğitle kucaklaştığım, aynı sofrada yemek yediğim, selamını aldığım, kıldığım her namaza sebep olmuş olmasıyla GURUR VE SEViNÇ duydum. daha önce dediğim gibi beni sadece üzen yiğidimizin evladını kucağına alamamış olmasıydı. Yoksa HAYATININ HER ANINDA iMANINI TAMAMLAMAYI, BiR EVLADI OLMASINI VE ŞEHiT OLMAYI DiLEYEN BU YiĞiDiN HAYALLERiNE KAVUŞMUŞ OLMASI BENi MEMNUN ETMiŞTiR. Şehid ve Ailesinin karakterli duruşu sonrasında basına yansımıştır zaten. Bir Ümraniyeli olarak ve yaşadığım 24 yıl boyunca şehit ünvanını sonuna kadar hakettiğine inandığım kardeşimin kazanmış olmasına seviniyorum. Ümraniyeden bir şehit çıkacaksa bu zaten sen olmalıydın MERT ADAM ! Şehitliğin KUTLU OLSUN!