bugün
T
tolkien1 yıl önce
26 ekim 2024 real madrid barcelona maçı
ilk yarısı 0-0 biten el-clasico maçı. Pozisyon yok, heyecan sıfır. iki takım da g*t korkusuyla oynuyor gibi.
T
tolkien1 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tolkien5 yıl önce
keşke yunan galip gelseydi sözünün anlamı
Kıvırın kıvırın güzel oluyor böyle.
T
tolkien5 yıl önce
sünnet olmak
sağlık açısından da yararları olduğu söylenilmektedir. (yararını görenlerin yalancısıyım. ) fakat erken boşalmaya da neden olmaktadır. (zararını görenlerin yalancısıyım.) sünnet eski afrika kabilelerinde de uygulanmaktadır.(zenci sevenlerin yalancı… devamını gör
T
tolkien7 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
T
tolkien7 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
T
tolkien7 yıl önce
camel box
softunun bu kadar övülmesiyle boynu bükük kalmış hakkında sadece softu ile karşılaştırma yazıları bulunan sigaradır. siz hiç soft kalmadı diyen bakkaldan box almadınız mı? bu ayrımcılık neden soruyorum tüm camel severlere.
T
tolkien8 yıl önce
sözlük yazarlarının itirafları
sözlük yazarlarının itiraflarıdır..~tanımsa tanım~ bu yaşıma geldim `ukte` vermeyi öğrenemedim.~ciddiyim ulan~ ~gb~ edit: sonradan öğrendim tabi lan edit2: yine unuttum şimdi de ama olsun zaten kullanmıyorum artık- 4 sene geçmiş hala mesaj atıyor… devamını gör
T
tolkien8 yıl önce
tantuni
özel biR sac üzerinde yapılan bir kebap çeşididir.doğranan etler kırmızı toz biber,sıvı yağ ve soğanla pişirilir.
T
tolkien9 yıl önce
gecenin fotoğrafı
Gecenizin fotoğrafıdır. (img:#843963)
T
tolkien9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
tolkien9 yıl önce
eskişehirspor
ES ES ES Kİ Kİ Kİ Kırmızı Şimşek Hey Hey Hey Bir Eskişehirspor vardı ki. ;Simdi de var; diyeceksiniz. Ama öylesi değil. O Eskişehirspor;u sevenler bilir. Yasayanlar anlatır ancak. ;Es Es Es Ki Ki Kırmızı Simsek Hey Hey Hey; diye bir başladı m… devamını gör
T
tolkien9 yıl önce
T
tolkien9 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
T
tolkien9 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
T
tolkien9 yıl önce
yatalak ataiz dedeye yaradana sığnıp tokadı çakmak
Ataiz bunağa haddini bildirmek için yapılandır. Akıllı ol akıllı. Allah var taam mı? Ve bissürü baya büyük. Oke ? Hadi eyv.
T
tolkien9 yıl önce
yazarların en son aldığı iltifat
Çok komiksin.
T
tolkien9 yıl önce
en son ağladığın olay
Gecen hafta vatanim sensin'in bolumunde bir yoruk obasinin katledilisinde agladim. gercekten yasanan olaylar, hayatini kaybeden insanlar.. ve bugunku turkiyeyi dusunerek.
T
tolkien9 yıl önce
simit sarayı na gidip simit sar ayı demek
simidi saracak arkadasin simidi bir yerine bilezik edasiyla gecirip oyle servis etmesi muhtemeldir.
T
tolkien9 yıl önce
tony montana
tarihin gordugu en buyuk oyunculuk.al pacino dısında kimse canlandıramaz bu karakteri.bi de film boyunca 184 kere fuck demiştir...
T
tolkien10 yıl önce
T
tolkien10 yıl önce
geceye bir meme bırak
(img:#1386857)
T
tolkien10 yıl önce
T
tolkien10 yıl önce
sözlük yazarlarının fotoğrafları
uludag sözlük bir sosyalleşme yahut arkadaş bulma sitesi değildir. ama şu da var. sözlükte sürekli yazarların birbirlerinin tipleriyle ilgili çıkarımları dolaşıyor. kızların alayı çirkin, erkeklerin hepsi tipsiz gibi. başlık çok. sözlük internet d… devamını gör
© copyright 2005 - 2026