bugün

entry'ler (1)

kıkırdak deldirmek

2 arkadaşımla Salı günü Bakırköy'e gittik ve olan oldu, çok ani bir kararla kıkırdak deldirdik. ilk ben deldiricem, dedim girdim içeri adam nereye istiyorsun falan dedi sonra krem sürdü tabancayla deldi. Tabanca kullanmayın demişler alakası yok, acımıyor( sprey sıktırmayın). Üçümüz de yaptırdık çıktık yürürken hafif bir sızlama oldu ama 5 dakika falan. ilk gün hiç acımadı sağıma yattım -sol taraf delik- aileme arkadaşlarıma söyledim falan derken ilk gün uyandığımda delik olan tarafın üstünde yatıyordum. Deldiren öbür arkadaşım da yanımdaydı onun da acımamış. Uyurken dönünce hissetmiyorsunuz sadece üstüne yatıp uyuyamazsınız. 2. gün kahvaltı falan derken kulağım bir yere çarptı ama o duygu tarif edilemez gerçekten böyle küfürleri birleştire birleştire sövüyorsunuz ama 15 saniye falan sürüyor. Burada yazılanlar çok abartı insanlar bence sadece kendilerinde görmek için sallıyorlar veya hiç deldirmemişler yazıyor.

Edit: 12 saat su değmeyecekmiş, 4 gün küpe çıkmayacakmış ama küpeyi 3. ve 4. günlerde hafif oynatın daha kolay olur çıkarmak.
© copyright 2005 - 2026