bugün
- buddy dude21
- deliliğin tedavisi6
- evlenmek istemeyen insana seçilmemiş demek9
- 2026 dünya kupası4
- 14 haziran 2026 avustralya türkiye maçı57
- ezan sesinin gittikçe rahatsız etmesi4
- gocu29
- karşı cinste hayran olunan özellik11
- deyyus u ekber4
- 14 haziran 2026 hollanda japonya maçı3
- evlenmeyi başaramamış kadın12
- 14 haziran 2026 almanya curaçao maçı10
- güzel kızların isimleri3
- sözlüğün amacı3
- sueda uluca5
- selenoid valfin ne olduğunu bilen kız3
- milli maçı izlemeyen erkek22
- kenan yıldız3
- sevgilisine ayı diyen kız6
- 14 haziran 2026 maden işçilerine silahlı saldırı5
- git commit mesajlarında duygu durumu2
- şirine hangi şirinle evlenirdi sorunsalı8
- hilal yelekçi3
- iremga ve mokv'yi özlemek4
- ayak fetişistiyim ve bununla gurur duyuyorum5
- avradı olmayana ne tavsiye edersiniz6
- almanya 7 curaçao 13
- curaçao4
- arda güler8
- bardağı taşıran son damla7
- evlenmemeyi başarı olarak görmek3
- elmas bey birader bay bey biraderdir4
- dinlerin geldiği günden beri kan dökmesi9
- leyla cengiz beauty'nin 4000 tl kaporaya çökmesi3
- türkiye a milli futbol takımı3
- mantı abartılmış balon bir yemektir7
- ayak yalamamış erkek kalmaması5
- tarihte yaşamış birini ölesiye savunmak5
- zion suzuki2
- ertan özyiğiti uzaylılar kaçırsaydı3
- kadınlar neyden hoşlanır10
- vincenzo montella9
- avustralya9
- bugün hollanda japonya maçı saat 23 te trt 1 de2
- kemal kılıçdaroğlu15
- ilk ev hapsi bilekliğim4
- naylon çorap fetişi2
- başıboş köpek sorunu4
- trt 12
- en iyi antidepresan19
entry'ler (69)
10 sene içinde şu ana kadar kredi kartım ve hesap kartımdan 1000 tl'nin üstünde para almış bu xxx adlı banka. geri almak için işlemleri başlatacağım kuzenimin bu mücadelesinde ki başarıyı gördükten sonra. 4 kişilik ailesi ile birlikte 4300 tl toplamda hesaplarına geri yattı. evet yatmış değil. mış değil. yattı biliyorum. herkes hakkını alsın kardeşim lütfen.
gelin başı denen saçmalığın bile sadece en ucuz 500. tl olduğu kavram. kızın akrabalarını saçını yaptır kuaföre ödeme gibi iğrenç adetleri ve daha bir çok pis adetleri olduğu için bir türkle evlenmeyeceğim. bu adetleri çıkaranların da mezarlarına işemek istiyorum.
len gerizekalı değer mi. o üzüldüğün kız 13. sevgilisiyle pozisyondan pozisyona giriyor. iyi olmuş sana müstehak.
dünyanın en güzel tatlısı.
onları dahil ve onları doğuran ana babalarını da aynı şekilde yaksınlar.
ruh bekar olsun evlendikten sonra. orası bekar olmuş ne yazar. orayı bekar tutup başka delikleri açanlar var kendini namuslu gösteren sizde bilirsiniz.
çok güzel bir kızım ama kendime cadı diyerek mütevazi oluyorum demek istemiştir.
her pisliği yapın. çalın , çırpın, tecavüz edin. ama sonunda allahu ekber diyerek cennete gidersiniz merak etmeyin.
Abaza bir yazardır.
Nasıl bir başlıktır bu? bakkaldan ekmek alır gibi yazar yapmamak lazım.
bunların acı çekip ölmelerini istiyorum.
O an video çeken orada nara atanların bulunmasını istiyorum, orada alkış tutup eli benzin bidonları ile gezenlerin, kısacası orada art niyetli bulunan herkesin acı çekmesini, oradaki yanan insanların ve ailelerin çektiği acıların 10 katını çekmelerini istiyorum.
Alevi değilim. insanım ve o yakılanlar ve aileleri için çok üzülüyorum, bugün o eski videoları izledim nasılda yakın yakın diye nara tutmalar ve alkışlamalar var. Eğer o yakanlar , sebeb olanlar ve engel olmayanlar, aynı şekilde acı çekip ölmezler ise ( bu dünyada ) bende ne bu dine inanıyorum nede Allah ın adaletine.
Zengin, iyi güzel kalpli , ona iyi davranan yakışıklı ve karizmatik kocasını aldatanlar var. Hemde mutlu olduğu halde. insan evlenmekten korkuyor.
Sadık olmanın haricinde, daha güzel çalışkan çocuğuna bir yandan bakıp kilo aldım bahaneleri yapmayıp küçücük odasında bir yandan da sporunu yapıp Fit kalıp ver erkeğini mutlu etmektedir. bizim türk kızları gibi dizi izleyip kahve falı yapıp dedikodu yapmak yerine.
Hepsinin anası da benim kızım prenses, prensesler gibi yaşayacak diye yetiştirir. Birisinin anası da çıkıp demez ki. Kızım Kalbi güzel olan temiz olanı bul önce. Yok kızım eli sıcak sudan soğuk suya girmeyecek Prenses o prenses amanın diye yetiştirin siz daha kızlarınızı. Türk kızları göbek yapıp milyarları kuaför salonlarına harcarken. Dizi izleyip orda ki erkeklere ah ah çekerken.
O kıskandığınız Rus - Ukraynalı kızlar. Küçücük odalarda hem çocuğuna bakıp , hem spor yapıp Fit kalıyor. Üstüne çalışıyorlar.
O yüzden Türk kızları çirkin tipinizle üstüne birde aman italyan erkekleri demeyin size ancak IŞID erkekleri yakışır. Yemin billah *
O kıskandığınız Rus - Ukraynalı kızlar. Küçücük odalarda hem çocuğuna bakıp , hem spor yapıp Fit kalıyor. Üstüne çalışıyorlar.
O yüzden Türk kızları çirkin tipinizle üstüne birde aman italyan erkekleri demeyin size ancak IŞID erkekleri yakışır. Yemin billah *
Her ne kadar çoğu zaman güzel ve yararlı bilgileri olsa da. Bir uludağ sözlük değildir. Uludağ sözlük daha akıcı ve renklidir.
Olmasaydı bu vaad edilen şeyler * ne namaz olurdu en iman. herşey uçkur için.
Hdp bugün AKP gücünde olsaydı, şuan ki bir çok sanatçı iş adamının Hdp li olmuş olacağı gerçeğidir. Akp yalakaları güc köleleri. HDP li olurdu yani.
Delikanlılık dürüstlük ve ahlaktan bahseden ama Bar'larda slip mayo ile Direk Dansı yapan bu insan, Kenar mahallerden çıkan Ülke'ye hiç bir faydası olmayan tipik bir kenar mahalle'de internet Kafe önün de durup kızların popo'sunun arkasından bakan genclerimizden biridir.