bugün

entry'ler (30)

do you speak english e verilen salak cevaplar

do you speak english ?
Remzi Yaw Sunlara Bi el at ben gavurca bilmem.

yalnızlığın anlaşıldığı anlar

zor bir anınızda Uludağ sözlükten gelen Artık uludağ sözlük yazarımızsınız mj ı dır.

tüm albümleri güzel olan sanatçılar

candan erçetin

üniversiteyi terk kararı vermiş öğrenci özgüveni

üniversiteyi bırakmak isteyen öğrenci ya dersleri kötüdür, ya ortamı , yada bölümünden memnun değildir. 2 tane tanıdığım arkadaşım var okul bırakan. birincisi :muhasebeyi bıraktı adalet yüksek okuluna gitti.
ikincisi muhasebeyi bıraktı: Kiler Group a girdi. hayata erken atılmak güzeldir. ama bırakılan umutlar peşinde koşmaya devam edersen.

bir insan nihat doğan ı neden sevmez

böle bir insan olabilirmi. Kıroyum emme para bende

asla yeri doldurulamayacak olan insan

tabi insanın hayatında baz vaz geçilmezler vardır. peygamberler padişahlar ve liderler..
tabiki hepsinin yerini kimse dolduramaz. ama hep hz.hamza ya hayran kaldım aslan avcısı hz.hamza... o olmasaydı belki rabbim başka bir vesile yollayacaktı ama hz.hamza kılıcı ve yüregi ile Dünyayı titretmiş. hayatta en önemli olan şey inanmaktır. Ki Hz.Hamza gibi.

eğitim seviyesi arttıkça dine inancın azalması

eğitim seviyesi artan dine daha çok yakınlaşır.

saatlerce tartışıp bir yere varamamak

tarışma denilen olay bir konu hakkında arge edilmiş bilgiler ile ıspatlı bir şekilde ortaya sunulan görüş biçimidir. Velakin günümüzde Doğru düzgün tartışan insanlar sınırlıdır. biri bir kelime söler diğeri o kelimeyi başka bir soru sorarak degiştirir. ve bu böle devam eder. buda karalama politikasıdır.

atalarımızın bu topraklar için döktükleri kan

o kanki tam bir vahted-i vucud idi
o kanki bir devrin battığı yerdi
o kanki bizim namusumuzun korunduğu yerdi
o kankii Bizim taaa yedi ceddimizin dediği söz idi.

O ''Yedi Ceddim Demiş Bende Derim'' VATAN SAĞOLSUN''

erkeklerden kızlara tavsiyeler

(bkz: ya olduğun gibi görün yada göründüğün gibi ol)

recep tayyip erdoğan yüz yılın en büyük lideridir

recep tayip erdoğan yüzyılın en büyük lideridir diyen. geçmiş yuzyılın 1 senesini bile yaşamamış ve o senelerde yaşayan liderleri araştırmayıp tanımamış kişidir.

70 e süper not diyen öğrenci tipi

vizesi zayıf ögrencidir

tıkır

işler yolunda

msn adresini tişörte bastırıp gezen kız

yalnış msn olup kendini gizemli gösterip erkekleri arayışa sürükleyen kızdır...

çikolatayı bırakmak

çikilata insanda sinir gerilmelerine ve insanı rahatlatmaya yarar. içinde bulunan glikoz ve furuktoz kimyasallarından dolayı cinsel günü yükseltir ve rahatlamaya neden olur. çikolata bırakılması zor bir durumdur.

vizelere çalışmama nedenleri

online oyunlar

sözlük yazarlarının en son dinlediği şarkı

M . Kemal ATATÜRK - Sarızeybek ... .

ardanın suçu ne

son günlerde fatmagülün suçundan esinlerek. ardanın kameraler önünde hüngür hüngür ağlaması...

30 bin 800 lira maaş alan cumhurbaşkanı

30.800 tl maaş onun bir resepsiyondaki çerez parasına yetmez. ama o cumhurbaşkanımız. kimligi önemli degil bence helal

dereye su birikti dökmeye gidiyorum

klasik kız şakaları, erkekler arasında bahsedilen dere suyu vb..
© copyright 2005 - 2026