bugün
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- öcalan için imralı da ev inşa edilmesi3
- teröristbaşı bebekkatiline villa yapan akepeli3
- prenses gibi büyüyen kızlar9
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu28
- nev12
- her şeyin mizahı yapılmalı mı17
- küpe takan adama kız vermem diyen baba8
- haksız insan uzaklaşması2
- uyudun mu mesajı14
- boyumun 2 cm kısalması22
- kiraz cicegi kolonyasi42
- dövmeli küpeli bi erkeği damat getirmek15
- marmara depremi için ezber bozan açıklama5
- dövme yaptıran erkeklerin genelde gay olması11
- fazla açıklama yapan insan2
- regl ağrısı çeken sevgiliye yapılacaklar10
- israil'in hizbullah yeraltı merkezini patlatması2
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı24
- sözlük yazarlarının kudurtan kombinleri14
- türk erkeğinde olması gereken meziyetler18
- kendi değerimizi biz mi belirleriz başkaları mı13
- fazla samimiyet9
- ey insan9
- 10 eylül 2026 fenerbahçe roma maçı50
- sözlükte kavga olacak hissi4
- sözlük kızlarının meme savaşı8
- mal mıyım sorunsalı13
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı77
- sözlüğe bir daha gelinse alınacak nickler8
- arabada sevişmek6
- otelde sevişmek8
- küt saçlı hatun12
- ismail kartal34
- bugün elini paylaşan yarın neresini paylaşır7
- iphone 18 pro max için neyinizi verirdiniz10
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü23
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri11
- anın görüntüsü26
- ilk buluşmada esnaf lokantasına gitmek14
- recep tayyip erdoğan15
- karınız için çamaşırları elinizde yıkar mısınız8
- chatgpt'ye kötü özelliklerimi söyle demek7
- 10 eylül 2026 ismail kartalın istifası20
- teoman'ın 60 yaşına girmesi6
- uzun saçlı küpeli dövmeli hukuk okuyan erkek5
- bu gün sözlük ne tatlı lan12
- sözlük yazarlarının saatleri8
- kendine yalan söyleme eğilimi10
- bilinçaltı internet ve yapay zeka etkileşimi6
entry'ler (1)
Evet hayatım boyunca hiçbir şey başaramamıştım. Hayallerimin peşinden koşmak isteyen biriydim. Fakat birileri duygularımla oynayıp bütün hayallerimi mahvediyordu. Ve bu benim maalesef ailem oluyordu. Lise mezunu biriyim bir yandan üniversite sınavına hazırlanmaya çalışırken polislik hayalini kurarken bir yandan her gün 10 saat motorlu kuryelik yapmaya çalışıyordum. Bütün kış biriktirdiğim parayla motor alacaktım dahada biriktirdiğimde dershane ve sol kolumdaki dövmeyi sildirmek için istanbula gidecektim. Tabii ki hepsi bir masraf benim için. Bütün kış çalıştım ve şuan yıl 2020 Coronayla uğraşıyoruz ailem devletten nakit desteği almasına rağmen benden paralarımı altın yapmamı istediler. Yaptım ve yatırım amaçlı zor günler için kenara koyduk. çok fazla zaman geçmedi 3 cumhuriyer altınından biri bozdurulmuş ve benim hiç haberim yok. Yüzlerinde ki ifadeyi görünce bazı şeylerin farkına varmış gibi oldum. Öncedende çocukken bile hatta çocuk yaşımda bir yerde sabahlara kadar düğünlerde garsonluk yaptığım paranın yok olduğu gözlerimde canlanmıştı. Şuan ne haldemiyiz. Paraya ihtiyacım var ve ailem parayı bana hiçbir şekilde vermiyor. Evet herşey para değil fakat ailem için her şey para olmuş bu beni çok üzüyor. Bir gencin bütün hayallerinin köreltilmesi demek en büyük güvensizlik sebebidir. Onca uğraş nereyemi gitti ? Annemle babamın corona bittikten sonra yazlıkta yiyeceği en güzel mangal etleridir herhalde.
Siz siz olun ailenize kolay kolay güvenmeyin ve aile içinde hiçbir şekilde para konusu açmayın. Çalıştığınız maaşınızı hiçbir şeyinizi söylemeyin. Gün geliyor yaşınız farketmez 15 20 25 Bir anda maddi konuda kendizi o o kadar utanç verici bir halde bulursunuz ki o zaman herşeyi anlayacaksınız.
Ve son kez eklemek gerekirse bir insan ailesine bile karşı güveni kırıldıysa psikolojik olarak çok kötü duruma düşüyor. Çaresiz kalıyor. Düşünsene ailen bile parana göz koyuyor. Hemde daha gençken.
dipnot : yaşım 21
Siz siz olun ailenize kolay kolay güvenmeyin ve aile içinde hiçbir şekilde para konusu açmayın. Çalıştığınız maaşınızı hiçbir şeyinizi söylemeyin. Gün geliyor yaşınız farketmez 15 20 25 Bir anda maddi konuda kendizi o o kadar utanç verici bir halde bulursunuz ki o zaman herşeyi anlayacaksınız.
Ve son kez eklemek gerekirse bir insan ailesine bile karşı güveni kırıldıysa psikolojik olarak çok kötü duruma düşüyor. Çaresiz kalıyor. Düşünsene ailen bile parana göz koyuyor. Hemde daha gençken.
dipnot : yaşım 21