bugün

entry'ler (54)

10 çocuk yapana 0 km araç

Ülkenin hepten batma senaryosu. Araba için onlarca eğitimsiz çocuk olacak, bunlar büyüyecek ve bilin bakalım nasıl bir meslek seçecekler? Çeteleşecekler işte ne yapacaklar.

mesajlaşılan erkeğin bir anda mesajlaşmayı kesmesi

Sevgilisi mesajlaşmasına izin vermemiştir.

olta fiyatları

Olta balıkçılığına yeni başladım. Fiyatların yelpazesi çok geniş ama olta çeşidi de çok fazla zaten.

Amme hizmeti olarak şuraya bakabilirsiniz; https://arkayticaret.com/olta-kamislari-cesitleri

Çok fazla çeşit, çok geniş fiyat yelpazesi var. Aradığınızı mutlaka bulursunuz.

pazartesi diyete başlamak

Diyet hiç makul bir iş değil. Doğru yemeyi alışkanlık haline getirmek lazım

konu komşuya dert olan kul ahmet'in ceketi

Ahmet'lerin ceketleri konu komşuya hep dert olur. işyerinize yürüyerek giderken bir gün iyi bir araba alıp gidip, bakın ne oluyor.

ulus taki eski otellerde yaşayan emekli amcalar

insanlara mı üzülsek, gelecekte bizi daha beterlerinin beklemesine mi, bilemedim.

zamanda ileri gitmek

Ne kadar ileri gittiğimiz çok önemli. 1 saatte ileri, 100 yıl da.

yüksek gerilim işletme sorumluluğu

Son derece ciddi bir iştir kendisi. Ayrıca tehlikelidir. Son zamanlar popüler olmaya başladı ama dikkatli olmak gerek. En ufak hata ölümcüldür bu sahalarda.

oyunlarda hile kullanmak

Hayattaki başarısızlığını bir şekilde tatmin duygusuna çevirme amacıyla yapılan uygulama.

sözlüklerde zaman öldürmek

Yapacak bir şey olmayınca, iyi aslında. Çocukken ansiklopedi karıştırırdık, onun biraz daha cahilcesi gibi.

islamın reforma ihtiyacı olduğu gerçeği

islam reform ihtiyacını karşılıyor zaten. Torpille işe giren insanların aldıklara maaşlar haram değilmiş mesela. Güzel reform bence. Böyle adım adım reform ihtiyacı karşılanacak işte.

akpnin muhteşem ekonomi yönetimi

23 bin lira maaş, 17 bin lira kira. Harika bir ekonomi yönetimi.

euro'nun düşüşe geçmesi

Ooooo baya gerilemiş ya, çok iyi.

bu sene beşiktaş'ı desteklemek

O ne ya, öyle canınızın istediğini mi destekliyorsunuz her sene. Taraftarlık böyle bir şey değil lan.

kadir mısıroğlu neden ingiltere ye sığındı

Bir Osmanlı geleneği..

doların 45 lira olması

Yıl sonuna kadar ok, sonrasında daha da yükselmesi sürpriz değil.

hayvan sever misiniz

Doğanın ağzına sıç, her tarafa beton dök, maden yap, ağaçları kes, avcılık yap. Sonra hayvanlar vahşi doğada güzel de. Hangi vahşi doğa? insan denen aşağılık mahlukat, hem hayvanlara yaşayacak yer bırakmamış hem de buralarda yaşamayın diyor.

çocuk isteyen erkek istemeyen kadın

Makul bir talep.

seks sırasında arabanın kaportasının göçmesi

Araç üstünde çok rahatsız değil mi yahu.

sperm yutmak

Erkeklere iğrenç gelmesi oldukça anlaşılır. Yutmayı bilmem, yutturmak baya bir zevkli. Yutanı bulmuşsanız, tutun o kadını kaçmasın bir yere. Mutluluğun formülünü verdim.
© copyright 2005 - 2026