bugün
- şirinler köyüne yeni şirin13
- evrim teorisine göre ilk canlı hemen türedi mi6
- arkadaşlar bakar mısınız13
- yakışıklı erkek gören türk kızının tepkisi8
- true'nin akp'ye oy vermesi4
- bir şeyler söyle5
- melisa döngel4
- hoşlanılan kızı havuza itmek3
- her şey olabilecekken hiçbir bok olamamak6
- nataşalara para yedirmek7
- kemal kılıçdaroğlu13
- kötülük yapan kişiye verilecek en güzel cevap7
- en iyi antidepresan16
- anın görüntüsü21
- sürekli yorgun olan yeni gelin2
- chp'nin hali ne olacak55
- başkanlık sisteminden beri her şeyin kötü gitmesi16
- kale3112 nickli sözlük yazarı7
- sana vurana sen de vur diyen ebeveyn14
- ikramda bulunurken ısrar etme saçmalığı2
- kedi10
- gazze de can kaybı 72 bin 993'e yükseldi9
- abd iran barışı 24 saat içinde tamamlanabilir2
- milli takımı destekleme zorunluğu7
- 13 haziran3
- true denen arkadaş6
- naber lan it diye mesaj atan sevgili9
- şirineyi kim sikiyor sorunsalı3
- david hockney2
- platonik aşk3
- izmir de giyimiyle başkaldıran erkek7
- trendyol2
- neden yalnızsın6
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması5
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek16
- true denilen yazar18
- şahıs şirketi nasıl kurulur3
- şirin babanın sakalı rahmani mi şeytani mi sorunu2
- birgün gazetesi'nin namaza düşmanlık etmesi7
- babanın ölmesi7
- true nickli yazar3
- son gammaz bukucu2
- elon musk3
- 14 onlyfansçinin mallarına el konulması4
- fatih terim3
- şahıs şirketi açarken sanal ofis göstermek2
- diyanetin abd'deki villaları15
- haziranda üşümek2
- cemil meriç'in anılması3
- tanrıyı güldürmek için yapılacak şeyler5
entry'ler (395)
Aniden akla gelendir. deli olmak üzereyim zall bir açıklama yapmazsa öleceğim.
http://www.aksam.com.tr/g...dye-katildi/haber-489309/
amerika ile müttefik olmanın sonucudur. amerika nın türkiye deki kullandığı hava sahalarına artık izin verilmemelidir. net.
amerika ile müttefik olmanın sonucudur. amerika nın türkiye deki kullandığı hava sahalarına artık izin verilmemelidir. net.
insnı hüzünlendirmesi muhtemel gerçektir.
çünkü hdp kapatılırsa illaki bir partiye kaymak zorunda olan oyları kendine çekmek için. chp uzun vadeli hesap yapıyor.
zordur. çok zordur.
amed sporun faşist paylaşımlarına verilen bir cezadır. o kadar masum görünmek için çırpınmayın olum yırtılabilirsiniz.
ister istemez bir süre sonra ''demek ki bunlar oy toplayamadıkları kim varsa aptal yaftası vuruyor' şeklinde tespitlerde bulunmamıza neden olan durumdur.
bana kafasını dinle bozmuş yandaş diyor efendim ben en azından dindarım ve doğal olarak dinle uğraşıyorum ama görüyorum ki siz ateistsiniz ve buna rağmen benden belki 3 kat daha fazla dinle uğraşıyorsunuz..
çok kabarık bir listedir ve ilk maddesi de bellidir.
arkadaşlar eğriye eğri doğruya doğru kabul edin ki rte eğer dinsiz bir adam olsaydı bugün gerek kürt meselesi gerek suriye politikası gerekse diğer pek çok meselede şimdiki kadar eleştirmez belki çoğunda destek bile verirdiniz.
arkadaşlar eğriye eğri doğruya doğru kabul edin ki rte eğer dinsiz bir adam olsaydı bugün gerek kürt meselesi gerek suriye politikası gerekse diğer pek çok meselede şimdiki kadar eleştirmez belki çoğunda destek bile verirdiniz.
rumeli71 sağolsun o kadar koyu bir muhalefet adamıdır ki kendisinin bile hoşa gideceği bir şey yapılmışsa bu sefer karşıdakinin adına konuşur onun ağzından yine eleştirir. ananın karnından akp yi eleştirmek için mi doğdun sayın yazar?
suriye konusunda sürekli sürekli akp yi eleştiren chp lilere yönelik bir sorudur.
anne ve babaların facebook a kaşı daha temkinli olması gerekir.
amedsporla berabere kalan fenerbahçe için hiç ümidim yok.
ulan ne komik teyzedir bu videoyu pc ye indiriyorum.
ülke temsil edilecek bu önemli maçta amedsporla berabere kalıp bizi yeterince rezil rüsva eden fenerbahçe birazcık olup adamlık yapsın da yerini gs ye bıraksın merak etmeyin sizin üzerinize yazdırırız puanıdır. siz sadece izleyin.
fazlası olunca iticidir.
açıkcası ben çok kürtler şöyle kürtler böyle diye trollük yaptım ama gerçekten pkk nın ordaki halktan en azından bu kadının morarmasını sağlayacak kadar destek görmediğini anlıyorum. kürtler ile türkler rasında gerçekten bir sorun yoktur. özellikle giyimi kuşamı konuşması normal olan bir kürt hiç bir zaman kürt olduğu için aşağılanıp üzülmemiştir. ta ki benim en yakın arkadaşım da bir kürttür.