bugün
- en iyi antidepresan7
- iç sıkıntısından intihar etmek17
- deli olduğunun farkına varmak6
- kötü biri olduğunu bilmek4
- psikologa para vermemek için en iyi aktivite6
- acıkmamak için öneriler5
- gecenin şarkısı5
- true denilen yazar10
- 12 haziran 2026 kanada bosna hersek maçı7
- arkadaşlar nasılsınız6
- hayatın acımasız olduğunun anlaşıldığı anlar2
- airfryer alanlar şimdi ne yapıyor4
- o kadar zengin olmak ki ölümü yenememek11
- diyanetin abd'deki villaları8
- ayran ve şalgam suyunu karıştırıp içmek3
- rocky 4 te aporlo'nun ölmesi3
- iç sesin sürekli konuşması3
- deniz şortunun içine boxer giyilir mi sorunsalı10
- abd iran anlaşması imzaya hazır2
- uludağ sözlüğün en yakışıklı ve en zeki yazarı4
- ışınlanma2
- gammazlar çetesi18
- iyi öpüşmek için yapılması gerekenler14
- adalet duygusu2
- bosna hersek2
- elon muskın ilk dolar trilyoneri olması5
- sürekli aynı şeyleri yapmanın can sıkması2
- cilgincapkin221
- geleyim beş dakika göreyim seviyesinde sevmek13
- türkiye de yaşanabilir en ideal şehir5
- ayağı alçılı kız yıkamak5
- birader beylerin birader beyler olmaları7
- şato sahibi olunsa yapılacak ilk şey2
- cibali sahil3
- milli takım şarkısının akp tarafından üretilmesi12
- otobüs muavini3
- ferdi tayfurun 6 milyar tl servet yapması4
- zaman baba birader bey birader4
- iyi geceler arkadaşlar2
- en çok kullandığınız ağrı kesici9
- parası olduğu halde işe giden insan2
- zall sözlüğü bizzat takip ediyor18
- 15 mayıs uludağ sözlüğün kurtuluşu3
- ölümü merak edip ölmek2
- trabzon'un abartılmış balon bir şehir olması3
- ümmetçiler neden filistin'i kurtarmıyor10
- giden gider2
- en iyi türkçe klip3
- sarı yeleli aslan trump8
- can sıkıntısından kendine sarmak2
entry'ler (395)
Aniden akla gelendir. deli olmak üzereyim zall bir açıklama yapmazsa öleceğim.
http://www.aksam.com.tr/g...dye-katildi/haber-489309/
amerika ile müttefik olmanın sonucudur. amerika nın türkiye deki kullandığı hava sahalarına artık izin verilmemelidir. net.
amerika ile müttefik olmanın sonucudur. amerika nın türkiye deki kullandığı hava sahalarına artık izin verilmemelidir. net.
insnı hüzünlendirmesi muhtemel gerçektir.
çünkü hdp kapatılırsa illaki bir partiye kaymak zorunda olan oyları kendine çekmek için. chp uzun vadeli hesap yapıyor.
zordur. çok zordur.
amed sporun faşist paylaşımlarına verilen bir cezadır. o kadar masum görünmek için çırpınmayın olum yırtılabilirsiniz.
ister istemez bir süre sonra ''demek ki bunlar oy toplayamadıkları kim varsa aptal yaftası vuruyor' şeklinde tespitlerde bulunmamıza neden olan durumdur.
bana kafasını dinle bozmuş yandaş diyor efendim ben en azından dindarım ve doğal olarak dinle uğraşıyorum ama görüyorum ki siz ateistsiniz ve buna rağmen benden belki 3 kat daha fazla dinle uğraşıyorsunuz..
çok kabarık bir listedir ve ilk maddesi de bellidir.
arkadaşlar eğriye eğri doğruya doğru kabul edin ki rte eğer dinsiz bir adam olsaydı bugün gerek kürt meselesi gerek suriye politikası gerekse diğer pek çok meselede şimdiki kadar eleştirmez belki çoğunda destek bile verirdiniz.
arkadaşlar eğriye eğri doğruya doğru kabul edin ki rte eğer dinsiz bir adam olsaydı bugün gerek kürt meselesi gerek suriye politikası gerekse diğer pek çok meselede şimdiki kadar eleştirmez belki çoğunda destek bile verirdiniz.
rumeli71 sağolsun o kadar koyu bir muhalefet adamıdır ki kendisinin bile hoşa gideceği bir şey yapılmışsa bu sefer karşıdakinin adına konuşur onun ağzından yine eleştirir. ananın karnından akp yi eleştirmek için mi doğdun sayın yazar?
suriye konusunda sürekli sürekli akp yi eleştiren chp lilere yönelik bir sorudur.
anne ve babaların facebook a kaşı daha temkinli olması gerekir.
amedsporla berabere kalan fenerbahçe için hiç ümidim yok.
ulan ne komik teyzedir bu videoyu pc ye indiriyorum.
ülke temsil edilecek bu önemli maçta amedsporla berabere kalıp bizi yeterince rezil rüsva eden fenerbahçe birazcık olup adamlık yapsın da yerini gs ye bıraksın merak etmeyin sizin üzerinize yazdırırız puanıdır. siz sadece izleyin.
fazlası olunca iticidir.
açıkcası ben çok kürtler şöyle kürtler böyle diye trollük yaptım ama gerçekten pkk nın ordaki halktan en azından bu kadının morarmasını sağlayacak kadar destek görmediğini anlıyorum. kürtler ile türkler rasında gerçekten bir sorun yoktur. özellikle giyimi kuşamı konuşması normal olan bir kürt hiç bir zaman kürt olduğu için aşağılanıp üzülmemiştir. ta ki benim en yakın arkadaşım da bir kürttür.