bugün
- sözlük kızlarının kekleri13
- meyhanede masayı yumruklayıp hancı hancı demek9
- ölümden korkuyor musunuz17
- kız sesi duymak için müşteri hizmetlerini aramak7
- artı oy alamama krizine girmek3
- bara giden erkeğin asıl amacı12
- ghost rider5
- seninleyken kendim olabiliyorum6
- illüminati ve grup sex ayinleri3
- sabahları sevilen şeyler10
- yesene beni diyen kız5
- masada aniden ayağa kalkıp şiir okuyan erkek15
- matrix te yaşadığımız gerçeği8
- yanlış karaya çıkan recep ivedik2
- akçe2
- sözlük yazarları istanbul'un fethine katilsalardi3
- benim babamın siki kutu kola gibidir5
- sözlükte ne değişti6
- yahudi düşmanlığı4
- zalbert ramstein8
- sudekiray2
- ben basit bir insanım5
- 19 eylül 2026 trabzonspor galatasaray maçı5
- intihar düşüncesi6
- uludağ itiraf18
- cumartesi kahvaltısı5
- amerikan küfürleri3
- cumartesi günü sözlükte takılan asosyaller4
- sözlüğe resim yüklenememesi3
- flört etmeyen liberter öğretmen4
- palamut4
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı14
- aşk6
- arkadaşlar ben yine kilo aldım ya17
- keki haddinden fazla kabaran kadın2
- queen feristah15
- evliliği zorlaştırmak3
- tulumba tatlısı6
- vombatların kakasının küp şeklinde olması2
- hava su ateş toprak3
- mazotun yarım litresi 50 tl25
- bir bela geliyor28
- fusya semsiyeli yabanci20
- anneanne3
- gocu39
- insan olmaya ceyrek kala11
- hafızayı sildirmek7
- ayı dövmenin aslında zor olmaması10
- işiniz gücünüz yok mu11
- bir kadından hoşlanmak4
entry'ler (22)
jay leno'dan çok daha zekidir. adamın esprilerinde bu tadı alıyorsunuz bir kere.
öğrencilik döneminde anne yemeğinden bir süreliğine mahrum kalmak bile yeterince kötüyken, hiç yiyemeyecek olmayı düşünümiyorum bile.
(bkz: anket başlık açmak)
(bkz: anket başlık açan yazarlara ayar vermek)
derken;
(bkz: ankete dahil olmak)
(bkz: anket başlık açan yazarlara ayar vermek)
derken;
(bkz: ankete dahil olmak)
utanıp sıkılmaya zaten gerek olmayan bir siyasi görüşün temsilcilerine verilen lüzumsuz ayardır. asıl utanıp sıkılması gereken siyasetçilerin hükümet olarak ülkeyi temsil ettiği bu dönemde utanan sadece halktır.
denizden babam çıksa yerim, ben bunu bilirim.
tüm genellemeler yanlıştır klişesiyle geçiştirilesi varsayımdır. uzun uzun anlatımlarla andınlatılamayacak bir aklın düşünce ürünüdür zira.
çok çok acaip bir alışkanlıktır. dalga geçildi yıllarca üniversite ortamlarında, sessizleşen bir muhabbet ortamını candırmak için kullandılar ayırdığım serçe parmağımı hep, çok utandım çok. ama gel gör ki olmuyor o parmağı ayırmadan arkadaş ya. resmen çabaladım ama parmağı ayırmadan içemedim şu çayı bir kere ben. olmadı.
pembe rengin yakıştığı erkeklerden çok daha fazla olması muhtemeldir.
eğer işe alınır da bu durumuna rağmen işten atılmazsa bilinmelidir ki çok hızlı yükselecektir iş dünyasında.
(bkz: ajdar). daha korkutucu bir şeye hiçbir millet sahip olmadı, olamaz.
her insanın doğarak yaptığı hata da olabilir tabi.
limon sıkılmış maydonoz harika oluyor. evet bildiğiniz maydonoz
mitolojide zeus'un aşk yaşadığı ölümlülerden biridir. bu yasak aşkı öğrenen zeus'un karısı hera, kallisto'yu bir ayıya çevirir çünkü onu öldürmenin basit bir ceza olduğu kanısındadır. zeusun çocuğuna hamile olan kallisto çocuğunu dünyaya getirip, insanlardan uzak bir hayat sürer. çocuk bir avcı olur ve onbeş yaşındayken annesiyle karşılaşır. tam onu öldürecekken zeus olayı gökyüzünden farketmiş ve bir dramı engellemiştir. hera'nın, kallisto ve onun oğlu arkas'ı asla rahat bırakmayacağını bilen zeus her ikisini de gökyüzünde birer yıldız grubu yapar. büyük ayı kallisto'yu, küçük ayı ise oğlu arkas'ı simgeler.
anatomik duruş pozisyonunda ayaklar arası mesafe normalken dizler arasındaki açıklığın anormal artışını tanımlar. 'o bacak' da denir. futbolcularda sık görülür.
diz eklemi patolojisidir. anatomik duruş pozisyonunda dizlerin iç kenarı hafifçe birbirine değerken ayaklar arasındaki mesafenin anormal artışını tanımlar. 'x bacak' da denir.
ayak, ayak bileği ve diz eklemini içine alan cihazdır. ayak ve ayak bileği disfonksiyonlarına ek olarak diz ekleminin de kilitlenme yetisini kaybettiği vakalarda yürüme amaçlı ya da ilerleyebilecek anatomik bozuklukların önüne geçmek amaçlı kullanılır.
(bkz: knee ankle foot orthesis) manasına gelmektedir.
ayak ve ayak bileğini içine alıp diz kapağının biraz altında sonlanan cihaz. ayak bileğinin disfonksiyonu, düşük ayak sorunu ya da plantar kas grubunun spastisitesini inhibe etmek amaçlı kullanılır.
(bkz: ankle foot orthesis) manasına gelmektedir.