bugün
- insanın bu hayattaki amacı15
- kimseyi memnun edememek8
- flörtlerin ilişkiye dönmeme sebebi9
- heyt bea5
- çok güzel seven kadın5
- a milli takıma 15 milyon euro prim verilmesi8
- intihar etmek7
- ışıktan daha hızlı olan şey7
- haşmetmeap zall2
- hayata dair iç burkan detaylar4
- 20 li yaşların çabuk geçmesi12
- iha ve siha ile övünmek3
- fevzi kurtuluş2
- akademisyen egosu4
- aşık yorguni2
- yeni sevgilide olması istenen özellikler6
- türkiye maçı için abd'ye gitmek3
- sözlüğe gelince alınan koku7
- chp içindeki alevi sünni kamplaşması9
- yaşadım demek için ne yapmalı10
- özgür özel'in yeni parti kurması gerekliliği2
- rahmi saltuk3
- bu maçta şike var2
- destur zall hazretleri2
- erikli su5
- daha 176
- idealist yakışıklı çok zeki güvenilir3
- güne bir şarkı bırak8
- huzurevine gitmek2
- türklerin yunan adalarına tatile gitme nedeni7
- vasiyet yazmak2
- teoman duralı3
- anın görüntüsü18
- sedat pekmez18
- yabancı yatırımcı neden türkiyeye yatırım yapsın6
- sistemin bizi paralı köle yaptığı gerçeği3
- erkek ısrarı2
- gulmekicinyaratilmis3
- ab'nin türkiye'deki terör örgütlerini beslemesi4
- açlık grevi2
- murat kurum3
- altılı masa diye kıçını yırtıp sonra dama çıkmak3
- beşiktaş gain fenerbahçe beko maçı3
- ketçapla güzel giden yiyecekler12
- 10 lu yaşların çabuk geçmesi3
- idare etme aynen iade et2
- yaya geçidinde yayaya yol vermemek2
- peş peşe iki aracın çarptığı 4 yaşındaki çocuk2
- 10 yıl sonraki haline bir mesaj bırak12
- ona bir şey söyle20
entry'ler (22)
jay leno'dan çok daha zekidir. adamın esprilerinde bu tadı alıyorsunuz bir kere.
öğrencilik döneminde anne yemeğinden bir süreliğine mahrum kalmak bile yeterince kötüyken, hiç yiyemeyecek olmayı düşünümiyorum bile.
(bkz: anket başlık açmak)
(bkz: anket başlık açan yazarlara ayar vermek)
derken;
(bkz: ankete dahil olmak)
(bkz: anket başlık açan yazarlara ayar vermek)
derken;
(bkz: ankete dahil olmak)
utanıp sıkılmaya zaten gerek olmayan bir siyasi görüşün temsilcilerine verilen lüzumsuz ayardır. asıl utanıp sıkılması gereken siyasetçilerin hükümet olarak ülkeyi temsil ettiği bu dönemde utanan sadece halktır.
denizden babam çıksa yerim, ben bunu bilirim.
tüm genellemeler yanlıştır klişesiyle geçiştirilesi varsayımdır. uzun uzun anlatımlarla andınlatılamayacak bir aklın düşünce ürünüdür zira.
çok çok acaip bir alışkanlıktır. dalga geçildi yıllarca üniversite ortamlarında, sessizleşen bir muhabbet ortamını candırmak için kullandılar ayırdığım serçe parmağımı hep, çok utandım çok. ama gel gör ki olmuyor o parmağı ayırmadan arkadaş ya. resmen çabaladım ama parmağı ayırmadan içemedim şu çayı bir kere ben. olmadı.
pembe rengin yakıştığı erkeklerden çok daha fazla olması muhtemeldir.
eğer işe alınır da bu durumuna rağmen işten atılmazsa bilinmelidir ki çok hızlı yükselecektir iş dünyasında.
(bkz: ajdar). daha korkutucu bir şeye hiçbir millet sahip olmadı, olamaz.
her insanın doğarak yaptığı hata da olabilir tabi.
limon sıkılmış maydonoz harika oluyor. evet bildiğiniz maydonoz
mitolojide zeus'un aşk yaşadığı ölümlülerden biridir. bu yasak aşkı öğrenen zeus'un karısı hera, kallisto'yu bir ayıya çevirir çünkü onu öldürmenin basit bir ceza olduğu kanısındadır. zeusun çocuğuna hamile olan kallisto çocuğunu dünyaya getirip, insanlardan uzak bir hayat sürer. çocuk bir avcı olur ve onbeş yaşındayken annesiyle karşılaşır. tam onu öldürecekken zeus olayı gökyüzünden farketmiş ve bir dramı engellemiştir. hera'nın, kallisto ve onun oğlu arkas'ı asla rahat bırakmayacağını bilen zeus her ikisini de gökyüzünde birer yıldız grubu yapar. büyük ayı kallisto'yu, küçük ayı ise oğlu arkas'ı simgeler.
anatomik duruş pozisyonunda ayaklar arası mesafe normalken dizler arasındaki açıklığın anormal artışını tanımlar. 'o bacak' da denir. futbolcularda sık görülür.
diz eklemi patolojisidir. anatomik duruş pozisyonunda dizlerin iç kenarı hafifçe birbirine değerken ayaklar arasındaki mesafenin anormal artışını tanımlar. 'x bacak' da denir.
ayak, ayak bileği ve diz eklemini içine alan cihazdır. ayak ve ayak bileği disfonksiyonlarına ek olarak diz ekleminin de kilitlenme yetisini kaybettiği vakalarda yürüme amaçlı ya da ilerleyebilecek anatomik bozuklukların önüne geçmek amaçlı kullanılır.
(bkz: knee ankle foot orthesis) manasına gelmektedir.
ayak ve ayak bileğini içine alıp diz kapağının biraz altında sonlanan cihaz. ayak bileğinin disfonksiyonu, düşük ayak sorunu ya da plantar kas grubunun spastisitesini inhibe etmek amaçlı kullanılır.
(bkz: ankle foot orthesis) manasına gelmektedir.