bugün
- kahvaltıda sevgilinizden nasıl çay istersiniz11
- kıbrıs barış harekatını ecevit'e mal etmek19
- mühendis erkek subay kadın evliliği5
- erkekler açılsın5
- mazotun litresi 101 lira32
- g i l d e d l i l y27
- ekonomi iyiken de akpye oy vermeyenler25
- benim dedem çok fakirmiş diyen olmaması5
- kahvaltıda kaç zeytin yersiniz7
- ioçk'nin damak zevki4
- terminator gerçek mi oluyor8
- 38 yaşında olup 20 liklere çıtır gözüyle bakmak14
- aç değilim ya senin tabağından atıştırırım3
- domates çorbanıza size sormadan kaşar atılması5
- yaşlılığı kabullenemeyen insan5
- claudian clouds13
- erkek parfümü kullanan kadın6
- mühendis erkek hemşire kadın evliliği4
- kendinden büyük kadınla evlenmek7
- sözlük yazarlarının bitki çayları3
- sözlükte her gün bir yazarı şımartıyoruz44
- orman yangınlarını akp çıkarıyor zannetmek3
- eve gelen misafirin git sinyallerini okuyamaması7
- gammazlar çetesi3
- sözlükteki kaliteli yazarlar41
- sıkıldım11
- avrupa'nın en ucuz akaryakıt fiyatları35
- puahahahah2
- yürüyen merdivende sol tarafta duran kişi5
- küs olduğun birine yanlışlıkla selam vermek6
- chpli biriyle siyaset tartışmak8
- evde tek başına dans etmek4
- seni tanıyorum2
- sözlükteki dedikodu gruplarına dahil olmak5
- öcalan a villa tahsis edecek halimiz yok4
- dereotlu poğaça yapan kız2
- anın fotoğrafı20
- mehmet pişkin4
- çok açık giyinen kadınların evlilik hayali kurması30
- neden dayak yediğini bilmeyen çocuk2
- boş otobüste yanına oturan insan3
- market arabasını düzgün süremeyen erkek5
- lümpen sosyalizm ve slogan milliyetçiliği2
- misafir varken evin babasının donla gezmesi3
- yazarların 2000li yıllarda counter strike nickleri3
- bir erkeğe ilk mesaj nasıl atılmalı19
- turşu2
- matematiğin çok zevkli bir ders olması3
- siparişle gelen ketçap paketlerini saklamak5
- kurtlar vadisi pusu'ya fetö soruşturması5
entry'ler (54)
Kafa dergisinin youtube üzerinde yaptığı bir format. Severek takip etmeye başladım. sizlere tavsiye ederim.
ağır şerefsizdir. lütfen hayvan hakları kuruluşlarına şikayet ediniz hatta cimer'e mail atınız bu kişi haddini aşmıştır.
Aldatmanın hiçbir nedeni olmaz.
Cumhurbaşkanı’nın yolladığı mektubun içeriği dikilen fidanlarla ilgili olup yolladığı mektuplar kesilen ağaçlardan yapılmaktadır. Cumhurbaşkanı’nın yaptığı ironi ise yolldağı mektubun içinde bulunan kağıtlar ağaçlardan elde edilip ağaç diktiğini kesilen ağaçlar sayesinde bildirmektedir. içine koyduğu tohumlara lafım yok ama tüm Türkiyeye yolladığı mektuplar kaç bin ağacın kesilmesine neden oldu ?
ibadet yerlerinin karşılaştırılması çok saçma hangi özelliğe göre karşılaştırabilirsin ki.
Aşkı eğer bitiş sürecine sokmadan devam ettirirsek aşk bitmez. Ben seviyorum sevdiceğimi. sonsuza kadar sevebilirim. insan gerçekten yapmak isterse yapar.
kadın kız muhabbetinden bıkmadınız. milletin namusu size kalmış. kadınları seks objesi olarak bakıyorsun. insan fikirleriyle yaşar. fikrin belli devam et.
evet namus bekçisi gelmiş. ulan çomar sana mı kaldı kızların namusu. namusunuz batsın. ulan ülkede tecavüzden, tacizden, tehditten , kadın ölümlerin geçilmiyor sen gelmişsin başı açık kapalı olayını yazıyorsun tebrikler çomar.
22 Mart 2018 tarihinde eğitim maksadıyla saat 18.30 sularında kalkış yapan bir F-16 tipi savaş uçağımız Gülşehir/Nevşehir civarında henüz bilinmeyen bir nedenle kaza kırıma uğramıştır. Olayın ardından derhal arama kurtarma faaliyetlerine başlanmış ve kısa sürede uçağımızın enkazına ve kahraman personelimizin naaşına ulaşılmıştır. Allah rahmet eylesin. Ruhu şad olsun Şehidimizin.
Çocukların düşüncesini hiçe sayarak onlara zorla öğretilen din eğitiminden nasıl bir hayır gelir ? Öğrencilerin çoğu zorla Arapça öğrenmek zorunda kalıyorlar ve zorunlu din dersi adı altında anlamını dahi bilmediği Arapça kelimeler ezberliyor. Çocukları dinden bu şekilde soğutmuyor muyuz ?
okaliptusun değişik versiyonu.
karma dediğim olaydır. Şiddetle hiçbir sorun çözülmez.
Haberi doğru okursan eğer sürücüsüz araç çarpmış yayaya. Yazılımsal bir hata sonucu gerçekleşmiş olay.
Olmaması için hiçbir neden yok. iki tarafta arkadaşlık niyeti doğrultusunda devam ediyorsa uzun yıllar sürecek bir dostluk oluşur.
değerli bilim insanı dünyanın en önemli teorik fizikçisi Stephen Hawking bugün 14 mart 2018 de vefat etti. derin bir hüzün içerisindeyim. ileri görüşlülüğüne , uzaya merakına ve fikirlerine değer verdiğim usta bugün vefat etti. "Ayaklarınıza değil, gökyüzüne bakın. " derdi büyük usta. esen kal profesör dualarım seninle.
Değerli uludağ sözlük yazarları entylere yaptığınız yorumlar oldukça kırıcı oluyor. Bir çok yazar bu eleştirilere maruz kalıyor ve sözlüğü bırakıyor. Düşüncelerinizi dile getirirken lütfen kırıcı olmamaya çalışın. Sözlük fikirlerimizin tartışılması konuşulması amacı gütmektedir. Unutmayın her insan fikirlerini söyleyebilir lakin söylediği fikri kabaca, rencide ederek söylememelidir.
Matematik dersi yine iyi bir ders veri tabanı nedir ya.
https://www.sondakika.com...tobuste-uyurken-10647777/ haberin içeriği.
shudder ne tür bir kimyasal kullanıyorsan bırakmalısın kafası seni kötü etkiliyor.
Arapça öğren rahatlıla okuyabilirsin elini tutan yok.