bugün
S
sperm man6 yıl önce
mekteb i sultaniye
sonradan galatasaray lisesi adını alah tarihi okul.
S
sperm man6 yıl önce
tüm sözlüğün bayramı kutlu olsun
Eskisi ile artısı ile kavga gürültüsü ile bir bayram daha geldi.Tum yazar ve çaylak arkadaşların bayramını kutlarım. (img:#2031822)
S
sperm man6 yıl önce
bekçilere bir görsel bırak
(img:#2013593)
S
sperm man6 yıl önce
kemalistlerin yüzündeki nur eksikliği
dikkatli bakan insanların hemen göreceği nur eksikliğidir. islamın şartlarını yerine getirmeyen kemalist zihniyet allah tarafından ceza verilerek suratları kapkara nursuz bir şekilde ibretlik olarak sokaklarda dolaştırmaktadır.
S
sperm man6 yıl önce
kemalistlerin yüzündeki nur eksikliği
dikkatli bakan insanların hemen göreceği nur eksikliğidir. islamın şartlarını yerine getirmeyen kemalist zihniyet allah tarafından ceza verilerek suratları kapkara nursuz bir şekilde ibretlik olarak sokaklarda dolaştırmaktadır.
S
sperm man6 yıl önce
2010 2011 şampiyonu trabzonspor
tabzonspor olabilir ancak asla trabzonspor degildir.
S
sperm man6 yıl önce
yazarların şu an okuduğu kitaplar
(img:#1803569) Bu sıra şunlardır..
S
sperm man6 yıl önce
1903 yılında klüp kurup adını jimnastik koymak
1903 yılında jimnastik'i nerden buldunuz nerden aklınıza geldi daha tayt icat edilmemiş.Simdi tinerci arkadaşlar beni linç edecek biliyorum ama cidden merak ettiğim bir konu.
S
sperm man6 yıl önce
tasarımı en güzel otomobil
nissan skyline r34. (img:#2005093)
S
sperm man6 yıl önce
uzun saçlı erkek
rocker olma ihtimali yuksek egosu zaman zaman fazla,kendine guvenen,asi ruhlu,sosyalist dusunceyi benimsemis insan tipidir. ~tabi genelleme yaptım~ ~olmayanlar tabi ki var ~~ne siniirleniosun ki~
S
sperm man6 yıl önce
uzun saçlı erkek
rocker olma ihtimali yuksek egosu zaman zaman fazla,kendine guvenen,asi ruhlu,sosyalist dusunceyi benimsemis insan tipidir. ~tabi genelleme yaptım~ ~olmayanlar tabi ki var ~~ne siniirleniosun ki~
S
sperm man6 yıl önce
ulucuların sahip olmak istedikleri otomobiller
Ulu sözlük yazarlarının sahip olmayı istedikleri otomobillerdir. Çok arabam oldu ama genelde orta segment hep. O sebeple lüks ve gıcır gıcır bir otom olsun çok isterdim. Marka farketmez.
S
sperm man6 yıl önce
yaktın yüreğimizi nairobi
(img:#2004467) Basimiz sağolsun arkadaşlar Ahh Nairobi kendi değil ama yüreği güzel kadın cigerimizi söktün.
S
sperm man6 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
sperm man6 yıl önce
sözlük yazarlarının söylemek istedikleri
yazarların entry lerindeki gizli mesajlardır. aslında demek istekileridir. (bkz:jan koller sabri sarıoğlu öpüşmesi) yazarın demek istedigi (bkz:sabri sarıoğlu evlen benimle) gibi. ~swh~
S
sperm man6 yıl önce
yakışıklı olgun erkekler
(img:#1926399) (img:#1926400) (img:#1926401) (img:#1926402) (img:#1926403) Maşallah ...
S
sperm man6 yıl önce
yazarlar şu an ne yapıyor
Vizelere çalışıyor, fizik çözüyor, canı sıkılınca sözlüğe bakıp çıkıyor.
© copyright 2005 - 2026