bugün

entry'ler (30)

şarkı sözlerinin sonuna yarram eklemek

Ceza, fark var yarram.

spacemuffin

daha önce nasıl alınmamış olduğunu anlamadığım nicktir.
bu kekten bir avuç içinin yarısı kadar yerseniz yaklaşık 1.5 2 saat sonra astronot olursunuz.
nerden alındığına dikkat edilmezse gıda zehirlenmesine yol açabilir küçük ihtimal ölebilirsiniz.
içinde envai çeşit uyuşturucu madde vardır, bunlar kekin içine katılır güzelce karıştırılır fırına atılır ve sonunda space muffin ortaya çıkar. 1 kere yedim onuda türkiyede yedim. orjinali nasıldır bilemiyorum ama değişik bir deneyimdi.

iki kızla beraber ne yapılır

ŞiŞE ÇEViRMECE.

fit olmasada güzel bir vücuda sahip olmak

kadını, erkeği tüm insanların aklından geçmiştir, bunun için yüzlerce lira para harcamanıza, diyetisyene gitmeye gerek yok. bu tamamen sizin elinizde olan bir durumdur bu konuda benim önerim ekmekten gerçek anlamda uzak durmak evde kendi imkanlarınızla şınav-mekik çekmeye çalışmaktır her gün yediğinizden 1 yada 2 tık az yemeye çalışın. ekmeği, kolayı ve abur cuburları bir kenara bırakın her akşam birazcık yürüyün, yürümeseniz bile ekmeği kolayı ve aburcuburları azalttığınız için incelmeyi göreceksiniz. tek önemli olan istikrarlı olmak. farkı farkettiğinizde zaten yaptığınız diyete(diyet denebilirse) devam edeceksiniz.

bursa da genelevlerin az olması

boşaltmadan çık yeter hadi deyip insanların iştahlarını kaçıran hayat kadınlarından iyidir. az olsun öz olsun.

akrep burcu nun hiç kötü özelliğinin olmaması

akrep burcuyum 3 kişi yanyanayken 3ünede birbirleri hakkında yalan söylediğimi hatırıyorum öyle bi yalan söylüyorumki hakkında yalan soyledıgım kişi bile inanıyor. buda iyi bi özellik bence. ama kişiden kişiye değişir.

zeus

ortalama bir tanım istiyorsanız titanların savaşı 1-2 yi izleyebilirsiniz. herşey hakkında bilginiz olur izleyince.

en çok zevk verip eğlendiren aktivite

kulaklığı takıp şehri en uzun sürede turlayan otobüse bin dönerken işlek bir yerde in, yemeğiyle meşhur bir yer varsa yemek ye yada muzlu süt, havuç suyu iç, yürüyerek evine dön. ama kulaklıgın her zaman kulağında olsun.

türk polisinin intihar eden ile selfie çektirmesi

o memurun işten atılma hatta yargılanma sebebidir.

film isimlerini popiş ile değiştirmek

kod adı popiş.

eskimeyen şarkılar

eskimeyen şarkılara türk halk müziğini örnek verebilirim. hiçbiri unutulmaz 7 den 70 e herkes arada bi mırıldanır. belki dinlenmez ama unutulmaz.

ideal telefonlar

Para önemli değil ama cidden verdiğim paraya değecek bişeyler anlatabildimmi. Sizcede iyi olmazmı?

ideal telefonlar

Zaman geçtikçe , teknoloji geliştikçe telefonlarda hızlı bir şekilde değişiyor böyle olunca insan çelişiyor sizce en hesaplı en uygun en iyi özelliklere sahip telefon hangisidir?(Telefon alacağım son kez buraya sorayım dedim).

van gölü canavarı

Bi aralar atv ana haber bülteninde görmüş ve o yaşta babama bunlar gerizekalı baba yie demiştim. inananlar vardı tekrar görüldü diye haber çıksa gene inananlar olur. Bu denli cahil bi toplumda boşbakanda belli cumhurbaşkanıda. Fazlada bişey beklemeyin.

kafe ya da barda sevgilisinin kucağına oturan kız

Gerekli aile terbiyesini almamış kızdır. Genelde kız gibi davranmaz, büyüklerine küçüklerine son derece saygısız davranan dobra kızlardır. Empati yapamazlar.

hristiyan olarak doğsak çoğumuz müslüman olmazdık

Bunun içinde araştırmacı bir insan olmak lazım onların kitabına görede onlar doğru neye inanacaksın? Biraz araştırmacı olmak önyargılı olmamak gerek

yalan bagimlisi

ciddi anlamda yaygınlaşmış olan bir psikolojik hastalıktır bence bazı arkadaşlarımızda hatta ailemizde bile rastlarız. Psikolojik destek alınması gerektir.

jokerallame

aslında birbirlerine yakışıyorlardı ama joker niyetini belli edince insanca ayrıldılar. Joker bana kalırsa cidden primci birisidir. Allame de gerçekten sanat yapıyor.

son sigarayı yakarken gelen o his

annelerimizden o iğrenç, tatsız slim sigaraları çalmaya yönelten dürtü. Bence insan bu kadar bağımlı olmamalı. Hiç başlamamayı isterdim.

son sigarayı yakarken gelen o his

annelerimizden o iğrenç, tatsız slim sigaraları çalmaya yönelten dürtü. Bence insan bu kadar bağımlı olmamalı. Hiç başlamamayı isterdim.
© copyright 2005 - 2026