bugün
- arkadaşlar artık kombinlerinizi görmek istemiyoruz36
- mesih düşmanı cinli türk ateistleri26
- dilbigisisi en iyi olan yazar20
- gecenin şarkısı10
- sözlük kızlarının bugünkü kombinleri35
- yazarların buluşmak istediği yazar12
- gelecekteki sevgiliye söylenecek şeyler4
- dahi anlamındaki de yi ayrı yazmayan sevgili14
- reis3
- boyumun 2 cm kısalması28
- kızlar bakar mısınız13
- chatgptyle dertleşmenin artık cidden yapılması4
- eski sevgiliyle bakkalda karşılaşmak10
- atatürk ün döneminde hiç üniversite kurulmaması15
- sözlük yazarlarının ruh halini anlatan görsel11
- elleri güzel erkek nasıl oluyor sorunsalı21
- tutunamayanlar8
- chatgpt ile dertleşmek7
- islamda namaz yoktur13
- bir şeyler söyle2
- gece açlığı6
- orta doğu da 4 tane ulus devlet var9
- ölmek istemek ama ölememek5
- bol tereyağlı iskender5
- bende eksik olan ne diye düşünmek5
- uludağ sözlük en popüler yazarını seçiyor9
- insanlar değişmez4
- yazarların 80 lerde nasıl göründüğü36
- flörtöz erkek iticiliği5
- arkadaşlar hesabımı gizliyorum6
- arkadaşlar sizce bu çocuk yakışıklı mı19
- anasonlu nargile4
- chp'nin türkiye'ye yaptıkları6
- sözlüğe elini atan erkeğin namusu25
- sözlüğe fotoğrafımı atacağım12
- 12 eylül 2026 suudi arabistanın vurulması8
- israil'e saldıran her ulus helaka uğrayacak6
- her şeyin mizahı yapılmalı mı19
- gocu29
- sözlük yazarlarının mastürbasyon teknikleri6
- nişantaşı nda 36 lı tuvalet kağıdıyla yürümek8
- sözlük yazarlarını analiz eden yazar5
- 9 eylül 2026 sporting lizbon galatasaray maçı74
- kiraz cicegi kolonyasi42
- yaşar dinleyen erkek10
- ayrılık sonrası herkesi benzetmek3
- sözlük yazarlarına güvenmek19
- istanbul da 2 ilçede denize girme yasağı4
- vahiy kitabına göre kıyamet alametleri4
- her ilde üniversite kurulması6
entry'ler (61)
morbit obez dahi olsan 2 kilo helva yiyemezsin, ağır yaşamlardan 300 libre tipler gelse dahi yiyemezler. en babayiğit yarım kilo yer, oda nasıl yer bilemiyorum kolay değil o kadar.
tahminleri alalım o zaman. 4-1 City alır diyorum.
batı medeniyettir, küfür etmek yerine bir bakın bakalım neyi iyi yapıyorlar bizde öğrenip daha iyi yapalım.
satranç oynamak sağlam zeka ister, okeyde 3ün yanına 4 koyan sıradan insanlar satranç oynayamazlar zaten okeyden devam.
daha doğrusu ülkesindeki şeriattan kaçıp avrupa'da şeriat isteriz nağaraları atmak.
ck optik mağazasından lindberg marka çerçeve ve rodenstock big norm progresif cam aldım. açıkçası bu kadar rahat uyum beklemiyordum. ölçüm, yönlendirme ve montaj işi ciddi düzgün yapılıyor. ne itekleme var ne de “en pahalıyı satayım” tavrı. hizmetten ve gözlükten memnun kalınca yazayım dedim. iyi iş çıkarıyorlar.
afrika'da kontrolsüz ürüyor, acaba aşırı pahalı diye mi almıyorlar diyorum. *
ben bir tweety bilirim ağam.
mutlu olan kalmadı zaten, mutlu rolü yapanlar arttı sadece.
euro 2024 de bizde kadro falan yokmuş, şu an 2 sene geçmesine rağmen dehşet bir takımımız var. evet kadro aynı ama o zaman kenan yıldız'ın sadece genç bir rotasyon oyuncusu olacağını tahmin ediyordum şimdi dünya yıldızına evrildi, arda güler real'de tutunamayabilir diyordum şimdi takımın beyni oldu, can uzun ortada yoktu şimdi sağlam geliyor.
maalesef katılıyor ve altına imzamı atıyorum. fakat bunu yazarken bile siyasal islamcılardan ve kafa kesen koyu islami terör örgütlerinden çekiniyorum çünkü buşunduğumuz coğrafyada özgürlük yasak.
eğer geçerliyse ben oyumu odin den yana kullanmak istiyorum. eküri olarak zeus'u yazmak istiyorum.
taraftarı olmadığı halde parti kurduğunda çok şaşırmıştım, hala taraftarı yok ve hala şaşırmaya devam ediyorum.
maalesef gerçek islam bu değil deme lüksüne kimse sahip değil, ayetler ve hadisler ile sabittir ki o zamanın arapları rahatça 6-7 yaşında kızlar ile evlenebiliyorlarmış. önce bunu bilin, sonra laf edersiniz gerçekler bunlar işte, o zamanlar tamamen dine göre legal durumdu.
ünlülerle içli dışlı olması PR şirketinden. yeni çıkan oyuncu şarkıcı tayfasının pr ını yapar kendisi.
95 kiloyum henüz ama sonum oralara varmaz diye spora başla gerekliliği hissediyorum artık.
bir ara karadeniz de gaz bulunmuştu sahi o iş ne oldu?
finale kadar çıkarlar, orada fransa gazlarını alır.
öyle bir olayın olmadığını düşünmekteyim, gereksiz dedikodu üretildiğini düşünüyorum.
artık alamayacağımız için bakmadığımız fiyat listesidir. durun kimse söylemesin, ihtiyacımız olacağı zaman sürpriz olsun.