bugün

entry'ler (61)

arkadaşlar 2 kg helva yedim ne yapmalıyım

morbit obez dahi olsan 2 kilo helva yiyemezsin, ağır yaşamlardan 300 libre tipler gelse dahi yiyemezler. en babayiğit yarım kilo yer, oda nasıl yer bilemiyorum kolay değil o kadar.

28 ocak 2026 manchester city galatasaray maçı

tahminleri alalım o zaman. 4-1 City alır diyorum.

sabah akşam abd israil ve batı'ya küfretmek

batı medeniyettir, küfür etmek yerine bir bakın bakalım neyi iyi yapıyorlar bizde öğrenip daha iyi yapalım.

okey varken satranç oynayan tip

satranç oynamak sağlam zeka ister, okeyde 3ün yanına 4 koyan sıradan insanlar satranç oynayamazlar zaten okeyden devam.

almanya'ya göç edip arabistan hayatı yaşamak

daha doğrusu ülkesindeki şeriattan kaçıp avrupa'da şeriat isteriz nağaraları atmak.

ck optik

ck optik mağazasından lindberg marka çerçeve ve rodenstock big norm progresif cam aldım. açıkçası bu kadar rahat uyum beklemiyordum. ölçüm, yönlendirme ve montaj işi ciddi düzgün yapılıyor. ne itekleme var ne de “en pahalıyı satayım” tavrı. hizmetten ve gözlükten memnun kalınca yazayım dedim. iyi iş çıkarıyorlar.

prezervatif üretimi artsın kampanyası

afrika'da kontrolsüz ürüyor, acaba aşırı pahalı diye mi almıyorlar diyorum. *

en sevimli çizgi film karakterleri

ben bir tweety bilirim ağam.

herkesin mutlu rolü yapması

mutlu olan kalmadı zaten, mutlu rolü yapanlar arttı sadece.

euro 2024 sonrası milli takımdan beklentiler

euro 2024 de bizde kadro falan yokmuş, şu an 2 sene geçmesine rağmen dehşet bir takımımız var. evet kadro aynı ama o zaman kenan yıldız'ın sadece genç bir rotasyon oyuncusu olacağını tahmin ediyordum şimdi dünya yıldızına evrildi, arda güler real'de tutunamayabilir diyordum şimdi takımın beyni oldu, can uzun ortada yoktu şimdi sağlam geliyor.

islamiyet türklerden on asır çaldı

maalesef katılıyor ve altına imzamı atıyorum. fakat bunu yazarken bile siyasal islamcılardan ve kafa kesen koyu islami terör örgütlerinden çekiniyorum çünkü buşunduğumuz coğrafyada özgürlük yasak.

en süper mitolojik tanrı

eğer geçerliyse ben oyumu odin den yana kullanmak istiyorum. eküri olarak zeus'u yazmak istiyorum.

öztürk yılmaz

taraftarı olmadığı halde parti kurduğunda çok şaşırmıştım, hala taraftarı yok ve hala şaşırmaya devam ediyorum.

tarikatçıların ahlaksız insanlar olması

maalesef gerçek islam bu değil deme lüksüne kimse sahip değil, ayetler ve hadisler ile sabittir ki o zamanın arapları rahatça 6-7 yaşında kızlar ile evlenebiliyorlarmış. önce bunu bilin, sonra laf edersiniz gerçekler bunlar işte, o zamanlar tamamen dine göre legal durumdu.

ali arda yalçın

ünlülerle içli dışlı olması PR şirketinden. yeni çıkan oyuncu şarkıcı tayfasının pr ını yapar kendisi.

tüp mide ameliyatı

95 kiloyum henüz ama sonum oralara varmaz diye spora başla gerekliliği hissediyorum artık.

şırnak ta petrol bulunması

bir ara karadeniz de gaz bulunmuştu sahi o iş ne oldu?

ultras arjantin

finale kadar çıkarlar, orada fransa gazlarını alır.

padişah abdülaziz ve kraliçe eugenie'in yasak aşkı

öyle bir olayın olmadığını düşünmekteyim, gereksiz dedikodu üretildiğini düşünüyorum.

telefon fiyatları

artık alamayacağımız için bakmadığımız fiyat listesidir. durun kimse söylemesin, ihtiyacımız olacağı zaman sürpriz olsun.
© copyright 2005 - 2026