bugün
S
son angarali10 yıl önce
eylul12
on birinci nesil çaylaktır. yazar adayımız burç ve astroloji ile ilgili sağlam ve okunaklı entryleri ile dikkat çekmiştir. bi sen eksiktin. kadro tam oldu.
S
son angarali10 yıl önce
emre tunca
21/03/2016 tarihinde nusaybin'de pkk'lı teröristlerle çıkan çatışma da şehit olan 4 askerden biridir. allahtan rahmet, ankara'nın çubuk ilçesinde ki ailesi ve nişanlısına başsağlığı dilerim.
S
son angarali10 yıl önce
emre tunca
21/03/2016 tarihinde nusaybin'de pkk'lı teröristlerle çıkan çatışma da şehit olan 4 askerden biridir. allahtan rahmet, ankara'nın çubuk ilçesinde ki ailesi ve nişanlısına başsağlığı dilerim.
S
son angarali10 yıl önce
emre tunca
S
son angarali10 yıl önce
low pressure
türkçeye ''soğuk öpücük'' diye çevrilen sandra brown romanıdır. --`spoiler`-- gizemli bir cinayet üzerine gelişen aksiyon, adrenalin ve aşk içeren roman hiç bunaltmadan okunuyor. --`spoiler`-- eleştirebileceğim tek husus; romanda geçen karakterle… devamını gör
S
son angarali10 yıl önce
milli arabayı çekemeyenlerin ortak özellikleri
* avrupa hayranlığı * özgüvensizlik * türk düşmalığı * sırf ak parti yapmasın da ne olursa olsun * ak parti gitsin de ne olursa olsun * dünya almanın amını yesin * dünya amerikanın pipisini öpsün * ben cnbc- e dizileri izliyorum * ofisteyim … devamını gör
S
son angarali10 yıl önce
milli arabayı çekemeyenlerin ortak özellikleri
* avrupa hayranlığı * özgüvensizlik * türk düşmalığı * sırf ak parti yapmasın da ne olursa olsun * ak parti gitsin de ne olursa olsun * dünya almanın amını yesin * dünya amerikanın pipisini öpsün * ben cnbc- e dizileri izliyorum * ofisteyim … devamını gör
S
son angarali10 yıl önce
bu kadar terörist ölürse pkk nasıl bitmez
13 yıldır sülaleri rahat çünkü.
S
son angarali10 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
son angarali10 yıl önce
r
alfabemizin 21. harfi
S
son angarali10 yıl önce
bursalıyım deyince kıkır kıkır gülen insanlar
Garibime giden insanlardır. Ne zaman bursalıyım desem gülüşmeler başlıyor. Nedenini bilmiyorum ama çok zoruma gidiyor.
S
son angarali10 yıl önce
ağzı kokan erkekler toplu taşıma kullanmasın
An itibarıyla start verilen kampanya. Hayatım boyunca herhangi bir toplu taşıma aracına adım atmasam da erkeklerin ağız kokusunu bilirim. Hele ki ayda 800 lira maaş alan insanlarınki tarif edilemez. Okuluna giden hanım kızlarımız bu varoş erkekler… devamını gör
S
son angarali10 yıl önce
An itibarıyla start verilen kampanya. Hayatım boyunca herhangi bir toplu taşıma aracına adım atmasam da erkeklerin ağız kokusunu bilirim. Hele ki ayda 800 lira maaş alan insanlarınki tarif edilemez. Okuluna giden hanım kızlarımız bu varoş erkekler… devamını gör
S
son angarali10 yıl önce
S
son angarali10 yıl önce
ilk yerli otomobil için ne dediler
yunanlar patentini almak için başvuruda bulmuş bile.
S
son angarali10 yıl önce
kürtleri teröre iten sebep
üzerinde çok düşündüm fakat net bir sonuca ulaşamadım. sadece türkiye'de değil komşu ülkelerin genelinde adamlar ırk olarark terör estiriyorlar. atalarımız osmanlı ve selçuklular bu türü nasıl dizginledi anlamak mümkün değil.
S
son angarali10 yıl önce
üzerinde çok düşündüm fakat net bir sonuca ulaşamadım. sadece türkiye'de değil komşu ülkelerin genelinde adamlar ırk olarark terör estiriyorlar. atalarımız osmanlı ve selçuklular bu türü nasıl dizginledi anlamak mümkün değil.
S
son angarali10 yıl önce
S
son angarali10 yıl önce
S
son angarali10 yıl önce
çubuk turşusu
`çubuk` dendiğinde akla gelen ilk şeydir. kurufasülye ve pirinç pilavı ikilisinin `mütemmim cüz`ü ve baş pezevengidir.
S
son angarali10 yıl önce
o son küfürü etmeyecektik
S
son angarali10 yıl önce
zengin pici
sevilen yazardır.ibretlik tespitleriyle sağ gösterip sol vurmaktadır.
S
son angarali10 yıl önce
çaktırmadan tam 1 yıl başkasının evinde yaşamak
Zordur. Çaktırarak bile 1 yıl yaşayamazsın. Ahsjajsk komikti bence.
S
son angarali10 yıl önce
kahveli sakiz
(bkz:sakızlı kahve)
© copyright 2005 - 2026