bugün
S
sokratezz10 yıl önce
kürtlerin önünde diz çökeceğiniz günler yakındır
şaşırılmaması gereken sözdür. biri bu adamların önüne geçmeli, zira artık çok olmaya başladılar. geçmeseler de olan zaten kürtlere olur. yüce türk ırkı, kürtlerden korkacak değil.
S
sokratezz10 yıl önce
çocuk yaşta izlenmiş travmatik diziler ve filmler
(bkz: kabuslar evi) serisi.
S
sokratezz11 yıl önce
berkini anma töreninde polisin silah doğrultması
Ver her hakkı ellerine silahta doğrulturlar yakında silahta sıkarlar yapmadıkları şey değil.her pollisi bir tutmuyorum ama vatandaşların arasında nasıl psikopat insanlar varsa polislerin arasındada var.Ne olursa olsun polise tehdit unsuru olmadan sil… devamını gör
S
sokratezz11 yıl önce
tdk güncel sözlükte kötü kadının karşılığı
Türk Dil Kurumu’nun hem internet sitesinde hem de basılı sözlüğünde ‘müsait’ kelimesinin ikinci anlamına ‘Flört etmeye hazır olan, kolayca flört edilebilen (kadın)’ diye yazmasından sonra ikinci skandalıdır. Güncel sözlükte kötü kadın yazılıp aratıl… devamını gör
S
sokratezz11 yıl önce
ay sonunu getiremeyen vekillere yardım kampanyası
Bolu'da yapılan bir kampanya gayet yaratıcı geldi bana hadi bir yardım elide biz uzatalım ~swh~ Adamlarda haklı şimdi o para neye yeter arkadaş gider belli gelir belli.Asgari ücretlilerde taş yiyiyor zaten . http://onedio.com/haber/-ay-sonunu-getire… devamını gör
S
sokratezz11 yıl önce
izmir üçyol metroda yürüyen merdiven kazası
izmir üçyol metroda akşamiş çıkışı saatlerinde meydana gelen ve 14 kişinin yaralandığı yürüyen merdiven kazası.yürüyen merdivenin bakım yapılıp hizmete açıldıktan 20 dakika sonra gerçekleştiği söyleniyor.
© copyright 2005 - 2026