bugün

entry'ler (1)

tanışmadığın tanımadığın birine aşık olmak

Ben kısmen tanıdığım birine aşığım onu en son canlı olarak 6 yıl önce gördüm son 1 senedir onu instagramdan takip ediyorum son 1-1.5 aydır onu düşününce gerçekten içimde kelebekler uçuşuyor arkadaşım onun hayalimdeki haline aşık olduğumu düşünüyor ama yanılıyor ben onun iyi biri olduğunu biliyorum ama onu daha fazla tanımak istiyorum doğrularıyla yanlışlarıyla hakkındaki her şeyi her fikrini öğrenmek istiyorum onunla yatakta oturup bütün gece konuşmak istiyorum o beni dızınde uyutsun ben ona sarilarak uyitayım ve o yluyurken onu izliyim istiyorum o uyurken geleceğimizi düşlemek beraber yeni tatlar yeni yerler keşfedelim derslerde kötü olsun ve aınav ayında ona ders anlatayım (aynı yaştayız ve liseye gidiyoruz ) onun için podkest hazırlıyim ve sınavdan önce sesimi dinlesin hayır onunla 2 çocuğumuz olsun istemiyorum onunla dünyayı gezelim istiyorum belki bana şiddet uygulayacak (duygusal) ama yonede onunla olayim sarılalım ve dünya bize nefretle bakmasına rağmen sevgimizi koruyalim istiyorum fakat bu dönemde karşılıklı aşk zordur hele senelerdir birbirimizi görmemisken fakat ben o bana sırılsıklam aşık olsun istemiyorum ben onu tanirken oda beni tanışin istiyorum yüzünü bir kere güldürebilmek için her şeyi yapmak istiyorum benden belki birgün benim gibi hoşlanıcak umuduna sikı sıkı tutunmak istiyorum biliyorum bu tür aşklar 5-6 aya geçiyor bunu daha önce bir kere daha yaşadım zaten sadece 2 kere aşık oldum fakat bunun buruklugu içimde hep kaliyor ne kadar uzak olsakta hep içimde yasasın istiyorum
© copyright 2005 - 2026