bugün
- kadir mısıroğlu vs ahmet kaya4
- yazarların gizli gizli dinlediği şarkılar7
- hangi mbti tipisiniz2
- ahmed reis mi2
- gündüz kızımsın gece ise karımsın diyen sapık baba10
- ayda yılda bir gelip sözlüğe sallayıp giden tip3
- gece gece kokoreç gömmek9
- bu devirde2
- 31 aralık 20263
- evliya çelebi'nin hiç evlenmemesi6
- cia in takibe aldığı 23 sözlük yazarı10
- putin 18 sözlük yazarı hakkında rapor istedi9
- başkenti siz belirleseydiniz neresi olurdu4
- coskuyla sabunlanan pipi7
- yaş ilerledikçe fark edilen şeyler9
- bez bebek nana ne yapıyor sorusu2
- yanlışlıkla pasif olmak3
- tatlı tatlı kaşınan göt deliği11
- bu devirde evlenmek2
- evlenmek istememek ama yalnızlıktan da sıkılmak2
- türkiye şahlanıyor2
- bik bik 219
- nervio18
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı22
- ölümden sonra hayatın varlığı sorunsalı8
- izmir den brisbane'a otostopla gitmek6
- 31 ekim 2026 fenerbahçe göztepe maçı4
- kpss ön lisans 70 puan mealinin yorumu3
- engineer28'e bırak bu ayakları demek4
- galatasaray ın 4 nala şampiyonluğa koşması3
- tarikat şeyhleri2
- 31 ekim 2026 hakkari de askerimizin şehid olması2
- israil de arapların seçim dengelerini değiştirmesi2
- street fighter4
- 30 ekim 2026 konyaspor galatasaray maçı18
- teomancalmasur23
- 7 kasım 2026 galatasaray amed maçı12
- anın görüntüsü18
- ücretsiz kargo sınırı için sepet şişirme2
- ne bikbikmiş beee4
- kol saati8
- nick istemeyen adam ile engineer283
- ayak yalarken aniden gelen ben ne yapıyorum hissi2
- 1800 ler sibirya da kış gecesi3
- tüm akrabalara haddini bildirmek4
- akın gürlek4
- reyon görevlisi2
- türk solu16
- herzevekil13
- ipkis'in güzel entryler girmesi4
entry'ler (8)
Muhtemelen Real Madrid taç atışı kullanacağı sırada Dani Alves'in topu alıp Luka Modric'in suratına atmasına tepkisiz kalan hekem için söylenmiş bir sözdür.
12,5 TL verip satın aldıktan sonra her görenin illa ki otlandığı, satın alanın o yirmili paketten en fazla sekiz tek içebildiği, diğer sigaralara göre daha uzun sürede tükenen, ağza alınan kısmında hoş bir tat barındıran, siyah rengiyle cazibesini artıran sigaradır.
Sınıftaki kızların bile ilgiyle takip ettiği okul turnuvası maçlarında bir de seyirciler içinde sevgilin varsa başına gelebilecek en berbat şeydir. Allah düşmanımın başına vermesinlik bir olaydır.
Koskoca bir teneke zeytinyağını sırf yanında küçük bir kutu ruşeym hediyesi var diye satın alan, evinde kola promosyonu bardaklar ve kahve promosyonu kupalardan başka su içecek bir şey bulunmayan, ilaç promosyonu küçük not kağıtlarından oluşan dev bir koleksiyonu bulunan, defter gereksinimini yine promosyon ajandalarla karşılayan, bedavacılık konusunda çığır açmış kişidir.
Burada bahsedilen "cool takılma amacıyla kasan bazı mallar", "Cool'a kulluk edilmez." sözünden habersiz zavallı ergenlerdir.
"Gönülsüz yapılan iş ışıksız şatoya benzer." gibi kafasına göre Fransız atasözleri uyduran, Konya ağzıyla anlattığı dersler sonucu (örneğin "Garmaşıh Sayılar") öğrencilerinin birçoğunu matematikten soğutan, kankası Şenol hoca ile beraber emekli olmadan önce Konya Meram Anadolu Lisesi'nin en fazla nefret edilen matematik öğretmenidir.
PlayStation ortaya çıkıp Atari'nin saltanatına son vermeden önceki dönemin en sevilen Atari oyunlarından biridir.
(bkz: http://ps2media.gamespy.c...kan-20050907104635208.jpg)
(bkz: http://ps2media.gamespy.c...kan-20050907104635208.jpg)
Mesela Jabağı. Fazlasıyla sikindirik olmasına rağmen Bir Erkek Bir Kadın izleyen herkesin ileride çocuğuna koymayı düşündüğü isimdir.