S
sinjaap6 yıl önce
gecenin film sahnesi
(img:#1161249)
S
sinjaap7 yıl önce
kambura
`şahsiyet` dizisinde olayların gerçekleştiği ilçe. 96 plakalı hayali esasiye ilinin hayali ilçesi. görüntülerde bursa gölyazı kullanılmıştır. (img:#1855774)
S
sinjaap7 yıl önce
russian doll
1 şubat 2019 tarihinde netflix üzerinden yayınlanmış bir komedi dizisi. Dizinin ilk sezonu 8 bolum olarak yayınlanmış ve muhtemelen ikinci sezonu olmayacak. Çünkü ilk sezonda bütün olay verilip sonuca bağlanmış. Diziyi izledim. Benzer senaryoya sah… devamını gör
S
sinjaap7 yıl önce
russian doll
1 şubat 2019 tarihinde netflix üzerinden yayınlanmış bir komedi dizisi. Dizinin ilk sezonu 8 bolum olarak yayınlanmış ve muhtemelen ikinci sezonu olmayacak. Çünkü ilk sezonda bütün olay verilip sonuca bağlanmış. Diziyi izledim. Benzer senaryoya sah… devamını gör
S
sinjaap7 yıl önce
russian doll
S
sinjaap7 yıl önce
polar
kutupla ilgili
S
sinjaap7 yıl önce
10 ağustos 2018 dolar kuru
5.50 piskolojik sınırı aşacak gibi görünen kurdur.
S
sinjaap7 yıl önce
artık her hareketin taciz olması
Ülkecek kafayı yedigimizin göstergesidir. Deli karının teki bu beni elledi dese direkt sapık diye tutuklanıp haberlere çıkarsınız. Toplum olarak acilen tacizin yatırıp sikmek olduğu konusunda anlaşmazsak erkekler için yaşanmaz bir yer olacak bura.
S
sinjaap8 yıl önce
böyle buyurdu zerdüşt
zerdust boyle diyordu..bir diğeri
S
sinjaap8 yıl önce
spec ops the line
2k games'in 29 haziranda çıkacak olan third person shooter oyunu. pc demosu steam'den indirilebilir.
S
sinjaap8 yıl önce
halil söyletmez
şurdan blog tv yayınlarını izleyebilirsiniz. http://www.blogtv.com/people/kedicaninisenin .
S
sinjaap9 yıl önce
the mentalist
The Mentalist adlı yeni dizinin, yapımcılığını ve senaristliğini `Rome` dizisinin başarılı senaristi ve yapımcısı olan `Bruno Heller` üstlenmiş, pilot bölüm yönetmeni ise `Emmy` ödüllü `David Nutter`. `Cbs` kanalının bu yılki iddialı yapımlarından bi… devamını gör
S
sinjaap9 yıl önce
the mentalist
The Mentalist adlı yeni dizinin, yapımcılığını ve senaristliğini `Rome` dizisinin başarılı senaristi ve yapımcısı olan `Bruno Heller` üstlenmiş, pilot bölüm yönetmeni ise `Emmy` ödüllü `David Nutter`. `Cbs` kanalının bu yılki iddialı yapımlarından bi… devamını gör
S
sinjaap9 yıl önce
15 ağustos 2016 diyarbakır patlaması
Asker polis pkk lı öldürünce cesede bile saygı duymuyorlar diyen huur çocuklarının uğramadığı başlık.
S
sinjaap9 yıl önce
ne şikesi memleket elden gidiyor
14 şubat 2012 tarihli şike davası duruşmasında aziz yıldırım tarafından söylenen cümle. ülkenin her yerinde bin türlü olay olurken medyanın şike ve futbol konuşmasına karşı söylemişti. http://www.ntvmsnbc.com/id/25321900/
S
sinjaap9 yıl önce
uluslararası antalya üniversitesi
antalya'da kurulması planlanan üniversite. --`spoiler`-- uluslararası antalya üniversitesi kurulmasına ilişkin kanun tasarısı, tbmm başkanlığına sunuldu. tasarıya göre, antalya'da, `gaye eğitim sağlık spor ve çevre vakfı`nca uluslararası antalya ü… devamını gör
S
sinjaap9 yıl önce
kukla
bursalı olan hard core müzik yapan başarılı müzik grubu.
S
sinjaap9 yıl önce
askerini linç eden millet
Soysuz bir millettir. Hepinizden iğreniyorum şerefsizler. komutanları tarafından manevra/tatbikat yapmaya diye kışladan çıkarılan, darbe olduğunu anlayınca komutanların çağrısına uyup silah bırakan, istese sahip olduğu silah ve mühimmat ile yüzle… devamını gör
S
sinjaap9 yıl önce
askerini linç eden millet
Soysuz bir millettir. Hepinizden iğreniyorum şerefsizler. komutanları tarafından manevra/tatbikat yapmaya diye kışladan çıkarılan, darbe olduğunu anlayınca komutanların çağrısına uyup silah bırakan, istese sahip olduğu silah ve mühimmat ile yüzle… devamını gör
S
sinjaap9 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
S
sinjaap9 yıl önce
pokemon go
zaten iyiye gitmeyen gençliğin sanallık deryasında balataları iyice sıyırmasını sağlayacak etmenlerden biri olacağını tahmin ettiğim oyundur.
S
sinjaap9 yıl önce
big turk
nestlé canada tarafından üretilen, içerisinde türk lokumu bulunan ve dışı sütlü çikolata ile kaplı ürün. polandball tarafından paylaşılan bir meme ile öğrenmiş olduk~swh~. http://i.imgur.com/CfFZ1oZ.jpg (img:#1112350)
S
sinjaap9 yıl önce
film replikleri
-senin derdin ne ha? Yoksa lanet olası bir embesil ile mi konuşuyorum. Tanrım!
S
sinjaap9 yıl önce
fringe
uluslararası `edinburgh` festivali kapsamındaki bir bölüm olan fringe, Katılımcı sayısı bakımından başlı başına dünyanın en büyük sanat festivali sayılıyor. bağımsız tiyatro, performans, komedi sanatçılarının ve topluluklarının katıldığı bir etkinl… devamını gör
© copyright 2005 - 2026