bugün
S
simplicity14 yıl önce
hürriyet
[bkz]doğan grubu[/bkz]na ait gazete. (bkz)aydın doğan(/bkz)
S
simplicity14 yıl önce
en rahat kitap okuma pozisyonu
türkiyedeki kitap okuma oranından biraz daha fazla kitap okuyan birinin gerçekten merak ettiği pozisyondur. şahsen bir amuda kalkıp okumadım kaldı genede rahat değil. ~bir elle kitabın yaprağını tut~~bir elle kaşınan yerini kaşı~~misyoner 69 falan ya… devamını gör
S
simplicity14 yıl önce
kaza
1 .Can veya mal kaybına,zararına sebep olan kötü olay. 2 .İlçe,kaymakamlık. 3 .Vaktinde kılınmayan namazı veya tutulmayan orucu sonradan dinî kurallara uygun olarak yerine getirme. 4 .Yargı. 5 .Kadılık görevi.
S
simplicity14 yıl önce
vladimir putin
dönemin yerine en yakışan lideri imajına sahip lider. (ya da biz algıda seçiyoruz. diğer seçenekler arasında buş ve bleyr var ama, hatırlatırım)
S
simplicity14 yıl önce
ludwig van beethoven
klasik muzigin aga babasi alman besteci muzisyen. 16 aralik 1770'de bonn'da dogmus, 26 mart 1827'de klasik muzigin besigi viyana'da olmustur. sahane, harikulade besteler yaratmis, esi benzeri olmayan melodiler uretmistir. zor bir yasam surmustur. … devamını gör
S
simplicity14 yıl önce
behzat ç
star tv'de dizisi başlayacak olan bir ankara polisiyesi karakteri, televizyona getirilen sansür uygulamalarından sonra dudağına bir 216 yerleştirip konuşabilecek mi bilemiyorum. edit: dizi güzel olmuş hoş olmuş ama, nerede o tekel biraları nerede o … devamını gör
S
simplicity14 yıl önce
kadınların sahip olduğu en büyük silah
S
simplicity14 yıl önce
emine erdoğan
(bkz:RTE den sonra EE)
S
simplicity14 yıl önce
hal9000
`2001: a space odyssey`'deki yapay zekaya sahip bilgisayar. (bkz:arhur c. clarke) (bkz:stanley kubrick)
S
simplicity14 yıl önce
benim yerimde kim olsa aynısını yapardı
her dizi ve filmde geçen ve mütevazı olduğunu belli etmeye çalışan kişinin kullandığı klişe cümledir.
© copyright 2005 - 2026