bugün
S
simlioje15 yıl önce
fıkıh fıkıh diye kahkaha atan yobaz
dış mikrakların gıpta ile izlediği kahkaha şeklidir. yok efendim başka kimse gülemiyor böyle, içten geliyor demek ki.
S
simlioje15 yıl önce
birol namoğlu
gripin vokalisti, dalgalandım da duruldum'u da pek güzel yorumladı kendisi.
S
simlioje15 yıl önce
birol namoğlu
S
simlioje15 yıl önce
birol namoğlu
S
simlioje15 yıl önce
ozan osmanpaşaoğlu
--`spoiler`-- 31 Aralık 1983 doğumlu.Yeditepe Elektrik-Elektronik Mühendisligi mezunu.2006 Apple i-can Müzik Yarışması modeli oldu, reklamında oynadı.2008 de Gencturkcell reklamında oynadı. --`spoiler`-- kendileri aşk yakar dizisinin meriç'i olara… devamını gör
S
simlioje15 yıl önce
ozan osmanpaşaoğlu
--`spoiler`-- 31 Aralık 1983 doğumlu.Yeditepe Elektrik-Elektronik Mühendisligi mezunu.2006 Apple i-can Müzik Yarışması modeli oldu, reklamında oynadı.2008 de Gencturkcell reklamında oynadı. --`spoiler`-- kendileri aşk yakar dizisinin meriç'i olara… devamını gör
S
simlioje15 yıl önce
gripin
başa, dişe her bi şeye iyi geldiğini iddia eden ağrı kesicidir. tabi o devasa şeyi yutabildiğiniz takdirde.. önce bi bakarsınız yoksa bunun içini açıp burnumdan mı çekmem lazım şeklinde..
S
simlioje15 yıl önce
steve coogan
irlanda asıllı ingiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yönetmeni... 14 ekim 1965 yılında ingiltere'de doğmuştur. Rol aldığı yapımlardan bazıları; (bkz: seksen günde devri alem) (2004) (bkz:müzede bir gece) (2006) (bkz:müzede bir gece 2) (2009… devamını gör
S
simlioje15 yıl önce
steve coogan
irlanda asıllı ingiliz komedyen, aktör, film yapımcısı ve yönetmeni... 14 ekim 1965 yılında ingiltere'de doğmuştur. Rol aldığı yapımlardan bazıları; (bkz: seksen günde devri alem) (2004) (bkz:müzede bir gece) (2006) (bkz:müzede bir gece 2) (2009… devamını gör
S
simlioje15 yıl önce
steve coogan
S
simlioje16 yıl önce
uludağ sözlük bayan yazarlarının fotoğrafları
(img:#829946)
S
simlioje16 yıl önce
tazmanya kaplanı
Thylacine (Thylacinus cynocephalus) Tazmanya Kaplanı, Tazmanya Kurdu veya "Tassie" (tazzy) olarak da bilinir. 20. yüzyılda soyu tükendiğine inanılan Avustralya'ya özgü büyük bir etçil keselidir. Avustralya'yanın Avrupalılar tarafından iskanından son… devamını gör
S
simlioje16 yıl önce
iber vaşagı
© copyright 2005 - 2026