S
serhebemerhebe7 yıl önce
star wars izlememiş insan
ben üçlemeyi tam izlemedim ama bi otursam izlerim gibi gelir. yemek değil farkındayım ama değermi değmez Darth Vader affetmez.
S
serhebemerhebe7 yıl önce
suriyeli sikmek
Suriyeli becermek isteyene geçen gün izmit fuarında rastladım. 2 genç erkek 20 yaşlarında biri daracık eşofman dal daşşak ortada diğeri dar kot dal daşşak ortada ellerde iphone 5 cüzdan ve pahalı sigara ile 15 16 yaşlarında siyah tenli dar eşofmanlı … devamını gör
S
serhebemerhebe7 yıl önce
submarine
ing. denizalti
S
serhebemerhebe8 yıl önce
gençler seks yapamıyor
Bu gidişle ben de yapamayacağım herhalde. Gerçi hayat skiyor da, ben de uçağı piste indirmek istiyorum.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
haykırarak söylenebilecek replikler
seni seviyorum
S
serhebemerhebe8 yıl önce
unutulmaz ölüm sahneleri
gözünün önüne gelince güldüğün ya da hüzünlendiğin sahnelerdir. cüneyt arkın ın fönlü saçlarını sallayarak omuzundan vurluğu sahne.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
bornozla gezmek
elinde fiski ağzında püro olmadıkça tam tadı alınamayacak eylemdir. (img:#1688795) (bkz: robdöşambr)
S
serhebemerhebe8 yıl önce
kızlar neden sosyal medyadan cevap vermez
10000 lerce mesajdan hangi birisine cevap versinlerdir ? sosyal deney amaçlı instagrama ve hatrı sayılır bir arkadaşlık sitesine bayan profili açtım. daha foto bile koymadan yüzlerce adam yazdı amk. sonra kızların götü kalkık ! kaldırmayın amk.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
müslüman olup şeriat istememek
anlamada zorluk.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
nazara inanan insan
ne desem ki, salaktır. boşuna yer kaplar populasyonda.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
merve aydın
süreyya ayhan'ın 8 yıldır kırılamayan 800 metre rekorunu kıran bugün 20.15'te dünya gençler atletizm şampiyonası 800 metre finalinde koşacak olan 18 yaşındaki genç atlet. yeni bir süreyya ayhan olmasını diliyoruz tabi sonu hariç.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
sözlük yazarlarının kol saatleri
yazarların kolunda bulunan saatlerdir. (img:#837660)
S
serhebemerhebe8 yıl önce
anın görüntüsü
şu anda kadraja giren görüntüdür.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
sözlük yazarlarının elleri
Popo capsleri daha makbuldur efendim!! Boyle dolgun dolgun ohh miss!!
S
serhebemerhebe8 yıl önce
sosyal fobi
Utanç verici bir duruma düşmekten, onaylanmayacak bir davranışta bulunmaktan, alay edilmekten, rezil olmaktan, eleştirilmekten, reddedilmekten, beğenilmemekten, olumsuz olarak değerlendirilmekten duyulan korku.
S
serhebemerhebe8 yıl önce
hoşlanan kadının beden dili
sizden hoşlanan kadının beden diliyle istemsiz olarak verdiği mesajlardır. bilekleri ve el ayasını erkeğe doğru açık tutmak veya ellerin ağızda olması gibi bir takım bilinçsiz hareketlerden oluşıur.; tamamı için; http://www.r2d3dergi.com/2011/08/18… devamını gör
S
serhebemerhebe8 yıl önce
evrene mesaj göndermek
düşüncelerin gerçek olduğuna inanan insanların yaptığı işlemdir. misal, nasıl birini istediğini belirleyip. evrene onu bulup kendisiyle tanıştıracağına inanmak gibi. doğru mu, evet.
© copyright 2005 - 2026