bugün

entry'ler (32)

erkeklere sapık gözüyle bakan türk kızları

otobüste veya minibüste bir erkekten sapıklık noktasında zarar görmüş olduğu için bakışı değişen kız tipidir.

türban

nur suresi 31. ayette geçen farz olan bir ibadettir.yani kuranda geçen bir farzdır.

allah neden insanları yarattı

her cemal ve kemal sahibi kendi cemal ve kemalini görmek ve göstermek ister.

dine küfür edip saygı bekleyen amip

dine küfretmeyi bir marifet ve üstünlük sayan beyni tek hücreli insan türü.

her sözü onaylayan tipler

dinlemeyi bilmeyen insan türü.

evlendikten sonra değişen erkek

artı ve eksi olarak ikiye ayrılır. genellikle eksi olarak değişirler. ama artı yönde değişenleri yok değildir.

atatürk le alay eden türbanlı kızlar

sadece türbanlılar değil türbansızlarda aynı şeyi yapıyor....onlarda iki kulak yapmışlar atatürke...

yazarların en çok izlemek istedikleri filmler

kelebek etkisini izlemek istiyorum.yıllardır izleyemediğim için kendimdem utanıyorum.

sözlük yazarlarının itirafları

buraya bir itiraf yazmak istemiyorum.

dindar bir gençlik yetiştirmek istiyoruz

hoşuma giden bir konuşma biçimidir.

aldatan kız arkadaşı yine de kabul etmek

aldatmada cinsiyet farketmez ve affı yoktur.

öğrenince çok şaşırılan bilgiler

baykuşların maviyi görebilen tek kuş cinsi olduğu bilgisidir.

köstebek

iskinin bizim binaların altından geçirdiği ve evimin mühürlenmesine neden olduğu aletin ismidir.

dünyayı kadınlar yönetse olabilecekler

herşeyin düzenli ve derli toplu ve temiz olacağı bir yönetim biçimi. kesinlikle olması gerekli bir yönetim.

sebep yokken çekip giden sevgili

aslında sebebi olan ama karşısındakinin sebebini bilmediğinden bir anlam veremediği davranış biçimidir.

koç holdinge iş görüşmesine sarık cübbe ile gitmek

eğlenmek için yapılan bir çeşit davranış biçimidir. gizli kameraya alınır sonra izlenip gülünür *

birbirini hiç üzmemiş iki eski sevgili

tekrar sevgili olmaları gereken kişilerdir.

ensest ilişki

Türkiyede gizli tutulmaya çalışılan ama önü kesilemeyen ilişki biçimi. iğrençliktir ve önüne geçilmesi gereken bir olaydır.

otobüste zor açılan camı açan erkek

açamadığımız camları açtırdığımız ve sonunda feraha ermemize yardımcı olan kişidir. genelde bayanlara yardımcı olurlar.

bir külodu 2 ay giymek

inğrençliğin en üst noktasıdır. yanına yaklaşılmayacak bir koku bırakır. mesela karakolda ifade veren sokak çocukları.
© copyright 2005 - 2026