bugün

entry'ler (3)

ben bu yazıyı sana yazdım

kalabalıklar arasında olmama rağmen çok yanlız hissediyorum kendimi ... Bugün sana mesaj atmak içimden gelmedi ne yalan söyleyeyim sadece bilgi vermek istedim ... ruhum daralıyor - kızlara dahi yazmak istemiyorum zaten onlarda sıkıldı artık seni dinlemekten. Yine de çok anlayışlı davranıyorlar - ben adını söylüyorum onlar binlerce olanaksizligi anlatıp duruyorlar. . Oysa ben onların hiç böyle dertleri ile Ilgilenmem .. başka dertlerine sıkıntılarına elbette koşarim ama böyle bir konuyu onlar gibi aylarca dinleyemezdm .. seni çok seviyorum be adam .. ömrümde ilk defa 2 gün önce sana dokunmak istedim . Elini tutmak ve özgürce gülmek istediM. . Tabiki imkânsızdı - tabi ki mümkün değil - gergin oluşun beni gitmeye mecbur kıldı - sebibini biliyorum ama senin benden daha çok gitmek için verdiğin mücadeleyide görüyorum .. Bu kez nasıl olacak ? gitmem - gidemem derken o kadar çok giderek bana gitmenin yollarını öğrettin .. öğrettiğin kadar gidişin izlerini takip edeceğim ... umarım bu acı uzun süreli bir gidişin ana sebebi olur .. çalamam adam seni hiç bir kimseden...

ben bu yazıyı sana yazdım

Ben bu yazıyı sana yazdım
ben her gece başımı yastığa koyduğum da sana veda ettim .. Ama yinede gidemedim - zaten sende biliyorsun gidemem. kırdın gitmedim - hakaret ettin gitmedim - sen gittin geldin ben yine gitmedim bunların hiç biri senden gitmem için yeterli olmadı . dün yüzüne bakıp görüşmeyelim derken benim için hayat durdu .. Nefes alamıyorum - tum dünya üstüme geliyor - sessizlik çöküyor üstüme .. Bu kez gidiyorum . yemin ederim hayatından hiç bir şey çalmamak için gidiyorum ..

ben bu yazıyı sana ya yazdım

Gitmem gerek - çünkü kimseden seni alamam ... yaşadığın hayatta yerim yok ...
© copyright 2005 - 2026