bugün
S
sellinnakn9 yıl önce
aşkı bir görselle anlat
(img:#1395568)
S
sellinnakn9 yıl önce
siyasi görüşünüzü tek görselle açıklayın
(img:#1205793) Görselle açıklıyorum...
S
sellinnakn9 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
S
sellinnakn9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
sellinnakn9 yıl önce
şiirlerin en can alıcı mısraları
en beğenilen şiirlerin en etkileyici mısralarıdır. ben Çin kadar kalabalıktım Mars'ın yüzeyi gibi itinayla yalnız bana sevişerek dokunamazdın hüznü kullanacaktın yapmadın şimdi eminim içindeki korkunun annesi sensin ben babası değilim dönmey… devamını gör
S
sellinnakn9 yıl önce
günün şiiri
Mare Nostrum aşk olsun sana çocuk, aşk olsun acıyorsam sana anam avradım olsun elbette türkiyede de en uzun koşuysa devrim o, onun en güzel yüz metresini koştu ilk o fırladı lüverden en sekmez mermisiynen en hızlısıydı hepimizin, ilk o göğ… devamını gör
S
sellinnakn9 yıl önce
kitap alıntıları
okunan kitaplarda faydalı, hoş veya can alıcı noktalar arasında gördükleri kısımlardır. Ayrıca bu alıntılar, kitap almak isteyen kişinin seçim yapmasında bir tür fragman görevi üstlenerek, kişinin kitap seçmesinde kolaylık sağlayabilir.
S
sellinnakn9 yıl önce
aşk hayatınızın bir fotoğrafla özeti
(img:#1312259)
S
sellinnakn9 yıl önce
unutulmaz film replikleri
hafızalara kazınmış repliklerdir. `last samurai` - sana ayda 300 dolar versem japonları öldürür müsün? - ayda 300 dolara herkesi öldürürüm. `jakie brown` ordell: benim 500.000 dolarımı sen mi aldın? max: evet ordell: paramı niye aldın? max: s… devamını gör
S
sellinnakn9 yıl önce
gecenin duvar yazısı
(img:#899934)
© copyright 2005 - 2026