bugün
S
selika8 yıl önce
thor ragnarok
28 temmuz 2017'de vizyona girecek film. `chris hemsworth` ve `tom hiddleston` `thor` ve `loki` olarak yine başrollerde. olaylar da `the avengers age of ultron`'daki olayları takip edecekmiş.
S
selika12 yıl önce
29 04 2014 tarihinde ekşi sözlüğe ulaşılamaması
an itibari ile yaşanan durumdur. (img:#623118) --spoiler-- server error in '/' application. runtime error --spoiler-- (bkz: hayırdır inşallah)
S
selika12 yıl önce
sıçarken klozetten birsey cıkar mı korkusu yaşamak
Çok ürkünç bir durumdur, bircok kisinin başına gelmiştir bu durum.
S
selika12 yıl önce
hüseyin gülerce nin tehdidi
ya da cemaatin yumuşak uyarısı. işler kızışıyor gençler. kılıçlar çekilmişti kınından ama kesmeden kınına girmeyecek anlaşılan. --`spoiler`-- `Hüseyin Gülerce` ‏@huseyingulercee 27 dk Hakan Şükür'ün istifası, 2013'ün en önemli siyasi olayıdı… devamını gör
S
selika12 yıl önce
13 aralık 1980 erdal eren idamı
erdal ı gördüm dar ağacında on altı yaşında ölürken netekim bir şey yapmazdı sadece bakardı bu kadar kaos bize fazlaydı ki bir darbe geldi başıma...
S
selika12 yıl önce
çirkin afrikalı
hürriyetin manşetine göre `nelson mandela`'ymış. (img:#539016) (bkz:çalıntı başlık)
S
selika12 yıl önce
akın delibaşı
24 kasım 1979 yılında, hayat okuluna istanbul'da başlayan, yıldız tenik üniversitesi'nin nadide genç hocalarından bir tanesi. kontrol ve otomasyon mühendisliği bölümü hocası. http://www.yarbis.yildiz.edu.tr/adelibas http://www.yildiz.edu.tr/~adeli… devamını gör
S
selika12 yıl önce
pembe renkli gezegen
Dünya’dan 57 ışık yılı mesafede bulunan, yeni keşfedilmiş `pembe` bir gezegen. pembelerin yeni mekanı. ~hayırlı olsun~
S
selika12 yıl önce
kan benim damar benim
https://www.facebook.com/photo.php?v=572072516190706 videoda görülebilecek atarlı ilkokulludur, güldürmüştür, kan benim damar benim vermicem ! sikerim hastaneyi ha ! (bkz: tutmayın küçük enişteyi salıverin gitsin )
S
selika12 yıl önce
ekşi sözlük ün hacklenmesi
-abi duydun mu? ekşi sözlüğü hacklemişler.. +oha dedirten olay.. -bence de.. +bundan sonra ne olacak sorunsalı.. -herkes uludağ sözlüğe gelir heralde.. +dakikada satan insan modeli.. -iki dakika düzgün konuş yaa.. (bkz: wondrous lazer kalkanla… devamını gör
S
selika12 yıl önce
iri gözlü olmak
seksi olmaktır. (bkz:ben)
S
selika12 yıl önce
iri gözlü olmak
S
selika12 yıl önce
iri gözlü olmak
S
selika12 yıl önce
iri gözlü olmak
S
selika12 yıl önce
iri gözlü olmak
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
dünyanın en prestijli basın fotoğrafları yarışması “`world press photo 2013`” sergisi, 14 ağustos-3 eylül tarihleri arasında forum istanbul’da gezilebilecek. her yıl ödüllü fotoğrafçıları ağırlayan serginin bu yılki konuğu, `suriye’de devam eden iç … devamını gör
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
dünyanın en prestijli basın fotoğrafları yarışması “`world press photo 2013`” sergisi, 14 ağustos-3 eylül tarihleri arasında forum istanbul’da gezilebilecek. her yıl ödüllü fotoğrafçıları ağırlayan serginin bu yılki konuğu, `suriye’de devam eden iç … devamını gör
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
S
selika12 yıl önce
world press photo 2013
S
selika12 yıl önce
nah
baş parmağın, işaret ve orta parmağın arasına girmesi ve elin yumruk gibi tutulması sonucu oluşan kaba harekettir. elimiz bu hareket formundayken, aşağı - yukarı sallanırsa, insanları etkileme gücü ikiye katlanır... dileyen özel bir hareket sonuc… devamını gör
S
selika12 yıl önce
çükban
yine de bir kezban değildir.
© copyright 2005 - 2026