S
selenizm12 yıl önce
kredi risk raporu
bankaların internet şubesinden alınabilen, kişilerin bankalarla olan tüm faaliyetlerini 5 tl karşılıgında ortaya döken rapordur. ilerde ev sahipleri falan bu raporu isteyecekmiş, tamamda bu raporun kapsamında düzenli ev kirasını ödeyenlere artı pua… devamını gör
S
selenizm13 yıl önce
5 haziran 2013 rize olayları
S
selenizm13 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
S
selenizm13 yıl önce
türk polisi
`15 nisan 2006 vestel manisa fenerbahce maci` sonrası çıkan olaylarda görüldüğü gibi haklı olduğu zamanlarda bile `ölçüsüz şiddet `kullanarak tepki çeken insanlardır. unutamadığım sahne 3 polisin adamın tekini tutup götürürken başına defalarca ve hep… devamını gör
S
selenizm13 yıl önce
doğan albayrak
`istanbul emniyet müdürlüğü`'nde görevli `kırşehir polis meslek yüksekokulu` mezunu `akp polisi`. (img:#454664)
S
selenizm13 yıl önce
taksim deki arkadaşların dikkatine
ARKADAŞLAR ÖNEMLi BiLGiLER PAYLAŞALIM TAKSiM'DE BULUNAN ARKADAŞLARIN DiKKATiNE Çapa'dan gönüllü doktorlar alanda. Acil yardım ihtiyacı durumunda Ali Emre 0530 923 51 20 0505 894 90 54 Gözaltlar için gönüllü CHD avukatları Gülvin 0536 518 88 59 … devamını gör
S
selenizm13 yıl önce
mado
bildigin dondurmaci. bir suru yerde subeleri var, pahali pahali satiyorlar hep.
S
selenizm13 yıl önce
ince belli kız
narinliği tavan yapmış kızdır.
S
selenizm13 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
S
selenizm13 yıl önce
yazarların çizimleri
(img:#1814140) Yazarların kağıda ya da herhangi bir yere döktüğü çizimlerdir. Benim de bir çok çizimim vardır fakat an itibariyle can sıkıntısından çizdiğim şekil budur. Edit; ben sıraya çizdim.
S
selenizm13 yıl önce
kızların evde kalma sebebi
kendilerine uygun eş bulmakta zorlandıklarının göstergesidir. hep daha iyisini bulma arayışından da kaynaklanabilir.
S
selenizm13 yıl önce
kızların evde kalma sebebi
kendilerine uygun eş bulmakta zorlandıklarının göstergesidir. hep daha iyisini bulma arayışından da kaynaklanabilir.
S
selenizm13 yıl önce
sevgilinin kalp atışını dinlemek
dünyanın en güzel şeylerinden biridir. insan kendini güvende hisseder. Tüm bedeniniz onun aşkıyla tekrar tekrar dolar. En güzel senfonidir.
S
selenizm13 yıl önce
sevgilinin kalp atışını dinlemek
dünyanın en güzel şeylerinden biridir. insan kendini güvende hisseder. Tüm bedeniniz onun aşkıyla tekrar tekrar dolar. En güzel senfonidir.
S
selenizm13 yıl önce
central park
`new york` un ortasinda yer alan yemyesil, binalarin arasında kalmıs park
S
selenizm13 yıl önce
orhanozturhan
"ilk defa isme yakın bir nick gördüm, yoksa bu nick değil de adı mı" dedirten yazar.~hoş gelmiş~
S
selenizm14 yıl önce
durup düşünmek
hayatınızın kayda değer bir bölümü geçtikten sonra yaptığınız eylem. hatalarınız doğrularınız nereden geldiğiniz nereye gittiğinizi değerlendirirsiniz. sonucunda ya huzurlu bir şekilde uykuya dalarsınız ya da uykularınız kaçar nasıl düzelteceğim diye… devamını gör
S
selenizm14 yıl önce
novusordoseclorum
inci sözlüğün yeni sürprizlerinden birisi. ekrana yazıldığı taktirde ilginç şeyler oluyor. edit: ilgili resim (img:#177277)
S
selenizm14 yıl önce
yazarların masaüstü arka planları
(img:#2045811) kamusallaştırdım.
S
selenizm14 yıl önce
yaran facebook yorumları
`facebook`ta rastlanılan bizi güldüren yorumlardır. 'AKP ye inat sokakta içerim' grubunun wall'ına şeyda isimli bir kızın yazdığı yazı: "seçimlerden snr hepten kantarın topuzunu kaçırdım.. artk kahırdan mı inattan mı ben bile çözemedim.. sokak… devamını gör
© copyright 2005 - 2026