S
seagle12 yıl önce
dekozit
Tekstil ve kabloculuk sektöründe kullanılan yön verici parçalardır. Genelde seramik malzemeden imal edilirler. Tellere ve ipliklere, malzemeleri çok fazla aşındırmadan kılavuzluk yaparlar. Ecnebiler tarafından `degussit` olarak bilinirler. Ayrıca se… devamını gör
S
seagle12 yıl önce
dekozit
Tekstil ve kabloculuk sektöründe kullanılan yön verici parçalardır. Genelde seramik malzemeden imal edilirler. Tellere ve ipliklere, malzemeleri çok fazla aşındırmadan kılavuzluk yaparlar. Ecnebiler tarafından `degussit` olarak bilinirler. Ayrıca se… devamını gör
S
seagle14 yıl önce
ingiliz isyancıların türk mahallesine girememesi
türk vatandaşların ingilteredeki isyan sonucu yağmacı isyancıların türk mahallesine~küçük istanbul~ girmek istemesi üzerine ellerindeki taş sopa döner bıcakları ve şişlerle 2 mahalle öteye kadar kovalamasıdır. -korkuyor musunuz isyancılardan +ne ko… devamını gör
S
seagle15 yıl önce
ilker başbuğ un yumruklu saldırıya uğraması
o kadar bordo bereli nin arasından o yumruğu atsın gelsin bide bana atsın. Not: başlık bana kalmış lan yine.
S
seagle15 yıl önce
atatürk ün anıtkabirden bizlere gönderdiği mesaj
olacak o kadarın bir bölümünde insanın kanını donduran, şaşırtan mesajıdır. bu skeçten sonra program yayından kaldırıldı. medya'da siyasetin güdümünde olması kötü. fakat her naneye atatürk'ün isminin karıştırılmasıda kötü. hani söylenenler doğru fa… devamını gör
S
seagle15 yıl önce
sera tokdemir
`kanıt` adlı dizide zeynep adıyla adli tıp görevlisi rolünü üstlenen harika insan. insan nasıl bu kadar tatlı güler, nasıl bu kadar güzel mimiklere sahip olur, nasıl bu kadar güzel gözler taşıyabilir diye düşünmeden edemiyorum. Evet, sapık değilim, h… devamını gör
S
seagle15 yıl önce
eşine ve çocuklarına akşam yemeği hazırlayan kadın
ailesine huzurlu bir ortam hazırladığı için tebrik edilmesi gereken kadındır.
© copyright 2005 - 2026