bugün
- anya4
- savaş çıksa en önden kaçacak ekip19
- evlenecek kız kalmaması11
- 31 ağustos 2026 amedspor trabzonspor maçı24
- hangi yazarı on üzerinden kaç seviyorsunuz24
- kadınınızı çalıştırır mısınız8
- türk'ün olduğu her yerde kürt olması18
- sözlükte bir şeylerin eksik olması10
- türk kızı9
- sarapci koala75
- kocasını seven külotsuz yatar4
- öyle bir sevişmek ki yatağın ağlaması4
- kürtler olmasa türkler anadoluya giremezdi yalanı33
- seri eksici ezik11
- 31 ağustos 2026 beşiktaş çorum maçı5
- sikerim siyasetini deyip aşk konuşmak6
- gocu31
- pozitif karmaya sahip olanların biraz şey olması7
- koşun koşun havadis var7
- müzik eşliğinde sevişmek2
- seri eksici ibne4
- bir yazarın profiline girip entrylerini okumak6
- sevgili varken sarışın bir rus kızıyla karşılaşmak2
- geceye bir kadın yalanı bırak4
- aktrollerin akp'yi hiç eleştirmemesi14
- açık oy5
- 30 ağustos 2026 girne feribot faciası14
- türk seküler devrimi11
- yazarların kulaklığında şu an çalan şarkı13
- simko38
- çanakkale savaşındaki dervişler4
- ezilenlerin iktidarını kuran büyük insan36
- zorunlu eğitim20
- renault 9 broadway6
- sırrı süreyya önder7
- yokuş yukarı arabayı geri kaçıran erkek10
- s'i l v'e r m'i s t13
- tarık akan4
- bu koyden olsam ne olacak20
- cin görmüş yazarlar8
- anın görüntüsü19
- erkekler için mutlu evliliğin sırları7
- isveçin coca cola yerine uludağa geçmesi3
- karması 2000 den çok olanların biraz şey olması3
- kürtler8
- kürt faşisti5
- akciğer kanseri3
- hoşlanılan kızı çayı kıtlama içerken görmek5
- siyaset konuşmayan yazarlar3
- yılmaz güney11
entry'ler (13)
fiziki durumunun vahim oldugunu bildiğimiz dizi oyuncusu. tipine ve konuşmalarına bakıldığında bu kızın bu fazla egoyu neye borçlu olduğu merak edilir. http://nehttp://www.ituso...orseller/merve+sevi/28430
Şunu bilirimki hakkı bulut derin bir bilgi birikimine sahip tasavvuf konusunda kendini aşmış sanatçı olarakta çok büyük işlere imza atmış bir insandır. onu hafife alanları şarkılarını dinlemeyi tavsiye ediyorum sözleri içine işliyor yok böle bişi. kıymeti bilinmeli!
insanları aptal yerine koyan senaryo anlayışı soğuk espriler abartı mimikli oyunculuklar ve sakız gibi uzatılmış repliklerle 10 dakikadan fazla dayanılamayan dizi. Total izleyici bile anladı heraldeki reytigler hızla düşüyor bu sezon biter heralde.
Romanlar Amerika Birleşmiş Devletini nasıl kısaltırlar?
-ABEDE.
-ABEDE.
barış manço - gamzedeyim deva bulmam. budur yani.
Atatürkü canlandıran oyuncunun dublajı erdal beşikçioğlu'na aittir.
hiçbir kızın bakmadığı erkektir. ve bu yüzden zamanla erkek ne olursan ol gel mantığıyla yaklaşır.
özellikle bıyıklara yandan bakma gafletine düşülmemesi gereken durumdur. Aman allahım en güzel kızdan bile anında soğuma sebebi
türkiyede bu mesleğin algılanışı sekreter veya herhangi bir mağaza restaurant sorumlusu anlayışına denk düşüyor bakınız ilan sayfalarına. üst düzey yönetici olmak için ya çok fazla artın olucak (1den fazla dil yurt dışında eğitim profesyonel bilgisayar kullanıcısı vs.) ya da sağlam bir torpilin. Allahım bu ne tezat! sevmiyorum bana hiçbir yaratıcılık sağlamayan bölümümü bana hiçbirşey katmayan derslerimi sevmiyorum! herşey kişinin kendisine düşüyor kendine öyle şeyler kat ki insanların gıpta edeceği şeyler yap
bugünkü programında gaziantepli yarışmacıya anlamsız bir şekilde kendini iyi yetiştirmişsin diye 3 kere söyleyen yılların radyocusu ama yeni yetme sunucu arkadaş. biri sana sürekli bunu söylese gıcık olursun aynı şeyi kendin yapma bari ya ayrıca program evlendirmiyor yurdumun ortalama beyinlerini eğlenceli şekilde sergiliyor yine
ya bu adamın nasıl bir kişiliği vardırki onca yaptığı iğrenç aksırıklı tıksırıklı geyirikli filmciklerinden sonra bir röportajda yere düşen kız görünce garibe gidiyor eğer kız arkadaşımsa hemen soğuyorum diyebilme cesaretini gösteriyor bence kız arkadaşının senin lüks arabana yarım saat sığmaya çalıştığını görünce soğuması lazım tabi arabaya değil sana bakıyorsa!
nereye sorsak hergün geliyor ve ama bitiyor diye karşılık aldığımız etinin yeni ürünü. okadar çok yiyorumki kesin içinde bağımlılık yapan bir madde var
olası bi durumdur azdır ama vardır. birde şuna dikkat ediyorum erkeklerin yaptığı esprilere kahkaha ata ata gülen insanlar benzer esprileri kızlar yapınca gülmüyor espri yapıp güldürmek erkeklere daha çokmu yakışıyor haa birde kahkaha ata ata gülenler genelde kızlar oluyor kızlarda erkeklere daha çok gülüyor bu kızlar neden kızlara gülmüyor acaba bu kızlar erkeklerdenmi hoşlanıyor ve böylece konu amacından sapıp kızlar ve erkekler konusuna çaktırmadan geçiş yapıyor.