bugün
- herkes yatmış görünüyor3
- manifest dinleyen erkek11
- aşk acısı çekiyorum sözlük21
- eğitimde sınav sistemi2
- 07 08 2026 mekke ortak savunma anlaşması10
- üniversiteye kızlar cinsellik yaşamak için gidiyor3
- memurların 4 gün mesai 3 gün tatil istemesi7
- sudekiray'ın 18000 entry kutlaması4
- sudekiray3
- komik olmayan komedyen2
- hükümet değişse ülke düzelir mi17
- kız arkadaşın 4 gündür mesaj atmaması4
- berrak tüzünataç3
- evlenilmeyecek 4 erkek11
- sözlük yazarlarının kıro olmaları7
- fahriye evcen3
- ilk buluşmada öpmeye çalışan kız3
- mesele ne senin benden ayrılman3
- mohamed salah ghaly13
- türkiye7
- aykolik'in iyi bir yazar olması5
- lahmacun yiyen insan kırodur4
- yaz yemekleri5
- ayda bir baklava yiyince kilo alacağını sanmak8
- taşak sütyeni2
- scooter'a 6 kişi binmek5
- gulmekicinyaratilmis11
- taksici muhabbeti5
- insan zamandan ibarettir3
- tofaş2
- spiderman mi döver batman mi5
- trabzonspor7
- mauro icardi3
- gocu4
- dün gece sözlükte yaşanan ahlaksız olay10
- adını yoldaki taşlara yazdım4
- stres yönetimi6
- birleşik krallık3
- trabzon büyükşehir belediyesi21
- arkadaşlar ben güzel miyim6
- opel alman arabası mı sorunsalı6
- doğuda yaşayan yazarlar5
- almanya5
- elalem ne der4
- ispanya7
- mekana müşteri çekecek kadar güzel olmak4
- gocu bay bey birader3
- dost2
- petrol4
- bir erkek ve bir kız arkadaş olabilir mi15
entry'ler (27)
Musa tek atar.
Ricardo milos sayesinde viral olmuş şarkı bana göre.
Özellikle köylerde yaşayanları çok çalışkan, akıllı, masum, hamarat ve terbiyeli oluyor. Git önüne geleni al gel.
-Metin2,
-Battlefield 4,
-Red alert2,
-Live for speed,
-Crossfire(na ve eu),
-Knight online,
-Lol,
-Skill sf,
Ve daha aklıma gelmeyen niceleri
-Battlefield 4,
-Red alert2,
-Live for speed,
-Crossfire(na ve eu),
-Knight online,
-Lol,
-Skill sf,
Ve daha aklıma gelmeyen niceleri
Sevgili uludağ sözlük yazarları, siyaset hakkında pek bilgim yok hatta siyasetin s sini bilmem. Yakın yıllarda siyasetin başına bilgili insanlar değil de halkla iyi geçinen bir zamanlar masum olan gözü para ve mevki görmemiş insanlar geçmiş. Paranın ve mevkinin değiştirdiği insanların başında yer alma yolunda giden bir insandır kenan sofuoğlu ve bunun gibi kaç insan vardır Türkiye de. Bunun acısını çekicek olan Türkiyedir yavaş yavaş ta çekmeye başladı, Saygılarımla...
Manga - cevapsız sorular.
Baba mervelerdeyim.
(Çalışmıyorum sadece eğlencesine yazıyorum) Ben apple da çalışıyorum sabah kahvaltı olarak elma, öğle yemeğinde elma, akşam iş çıkışı yolluk olarak elma veriyorlar ayrıca kıyak yapıyolar öğle yemeğinde elmalı meyve suyu dağıtıyorlar. işimden mutluyum
Ramazanda güneşin en çok yaktığı zamanda kamera montajına gitmek.
Galiba 3. Sınıfta öğretmenimin bana afferin yazını düzeltmişsin demesiydi.
dağ evi, insanlardan uzak manzaralı bir dağ evi oturup temiz havanın o minik kuşların kulak gıdıklayan seslerini dinlemek ve sıcacık çayını yudumlamak. Evet bence daha güzeli bu.
Hastalıklı bir adam vardı, yanlış hayırlamıyosam 1 günde baya sperm üretiyo umarım bu konuyu görmez.
(img:#1)
Kod yazma ve robot olma zamanı.
Kod yazma ve robot olma zamanı.
Namusluyum ayağına yatması insanı deli eder.
kendine hakim olman lazım, göte göre kitlenme ve donma yapabiliyor gerektiğinde kesintili bakıcaksın ama dikkatli olman lazım.
filmlerini çok beğendiğim adam hem yakışıklı hemde başarılı.
genelde kızlarla çok takıldıkları için eşcinsel oluyolar, kızlarla sevgili yerine arkadaş kanka hatta kardeş muhabbeti yaparlar bu eşcinseller hep kızların işi az çocuğa bi yardım edin saygıyla eğilin önünde yazıktır ya.
her tarafı keşfedilmiş kıta gibi, hangi tarafın güzel sıcak hangi tarafın berbat ve kötü oldugunu bilmen gibi birşey.
ilk okulumu marmariste okudum. Öğlen arasında 4 kişi dağa gezmeye gittik hatta kaçtık, o günde benim annem okula gelmiş(şansa
bak) beni bulamayınca sınıf arkadaşlarıma sormuş nerde diye sonra arkadaşlar demiş "onlar dağa gitti", Annem dağda bizi bulunca müdürün yanına götürmüştü, 3 arkadaşımda hüngür hüngür ağlıyordu sadece ben gülüyordum. Galiba soğuk kanlılık genimde var.
bak) beni bulamayınca sınıf arkadaşlarıma sormuş nerde diye sonra arkadaşlar demiş "onlar dağa gitti", Annem dağda bizi bulunca müdürün yanına götürmüştü, 3 arkadaşımda hüngür hüngür ağlıyordu sadece ben gülüyordum. Galiba soğuk kanlılık genimde var.