bugün

entry'ler (25)

empire total war

nasıl indirebilecegimi bilmediğim oyun tüm siteler kapanmış. mesaj bekliyorum nasıl indirebileceğim hakkında
çok güzel bir strateji oyunu.

yazarların en son para verdikleri şey

20 tl , 2 10 tl verdim bi 20 tl satın aldım.

tostçu erol

o değilde adam 2011 yılından beri tüm sosyal paylaşım sitelerinde reklama başlamış daha yeni tutturdu , helal olsun .

sapdoner

sözlüğün en iyi caylaklarindan dermişim .

17 bin lira kira geliri olan adamın bime girmesi

bimden hisse almaya girmiş olabilir, yada gerçeğinden daha güzel olan çakma pringles .

parlamento çalışmazsa erken seçim düşünülür

her sene her sene seçim be sonra istikrar olmaz tabi, hükümetler devleti yönetmeklemi uğraşacaklar seçim kazanmaklamı.

instagrama kitap ve kahve fotoğrafı atan insan

nefret ettiğim, huylandığım, kendini pazarlayan özenti insan tipidir.

savaş

dünya tarihinin kaçınılmaz bir gerçeğidir.

dolar 4 lira olunca akp seçmeninin vereceği tepki

olsun ya 5 tl olsaydı bardağın dolu tarafına bakalım , olabilir.

recep tayyip erdoğan'ın satranç dağıtması

cübbeli ahmet hoca nın her dediği doğru değru olmadığı için sorun olmayandır.

izmir vs konya

herkes konya daha yobaz sanır ama , izmir konyadan daha yobazdır.

ümit erdim

hayat bilgisi zamanlarında bana çok sempatik gelen , ama özellikle son filmi (bkz: can tertip) filminde çok antipatik bir karakter oynadığındanmı nedir eski sempatim kalmadı.

furkan kızılay

çocukluk halini hatırlamak isteyenler geceleri a2 tv de izleyebilirler.

trt spor

brose baskets bamberg, maccabi fox , kızılyıldız, cska takımlarının taraftarlarının en sevdiği kanal olabilir.

hüseyin nihal atsız

yazarlığı vs. iyidir bilemem ama müslüman gençler bu gayrimüslimi neden önder ediyor kendine bilemedim.

fahriye evcen

yaprak dökümünde berbat olan oyunculuğu git gide daha iyi bir hale geldi .ama senaryolar berbat adam gibi bir senaryoda oynayamıyor yaprak dökümünden sonra nedense. Çalıkuşu bi klasik di ama artık bıkkınnlık geldi ondanda bi kaç sende bir yeni oyuncularla yeniden başlıyor , izlenmiyor .

kuzey korelilerin gece lamba kullanmamaları

herhalde dünyada en çok merak edilen ülke kuzey kore adamlar hakkında o kadar komplo teorisi var ki , lozan antlaşması hakkında bu kadar komplo teorisi yoktur bana göre.

serkan inci

eskiden daha muhalif bi tavrı vardı şuan arada twitterdan kendisini takip ediyorum bi kere zeki bir adam, ileri görüşlülüğü var ama bazen çok boş yapıyor .

aklına gelebilecek en saçma cümle

siz bizim çekoslavakyalılaştıramadıklarımızdanmısınız.
bence bu .

kapıcıların leş gibi kokması

yine bir genelleme birader kapıcılar kokmuyor sadece senin kapıcın kokuyor oda emek kokusudur çok çok.
© copyright 2005 - 2026