bugün

entry'ler (45)

prezervatif saklamak için ilginç yerler

neden saklayacakmışım, illa bir yerlere sokmam gerekiyorsa başımın üstünde yeri var.

türkiye nin kurtuluşu sol iktidardadır

türkiye'nin kurtuluşu ne sağda ne de soldadır. türkiye'nin kurtuluşu yozlaşmış beyinleri eğitmekte ve birbirine kinle bakan gözleri barıştırmaktadır. ayrıca bu millet hem göçebe hem de savaşçı millettir, bu millet eğitime, batılılaşmaya yada demokratikleşmeye ayak uyduramaz. ancak taklit eder. bu milletin başarılı olabileceği tek taraf savaş meydanlarıdır ki o vapuru da bilime yatırım yapmayarak çoktan kaçırdık.

akp nin yolsuzluklara göz yumması

yolsuzluğu akp'nin yapmış olduğundan olabilecek durum.

akıllı telefon kullanmayan insan

dahil olduğum kategori. insanların giderek daha gereksiz ve değersiz kaygılar içerisinde olduğunu ve bu kaygılara da daha çok bu ve benzeri alet ve adetlerin neden olduğunu görmek ve bundan son derece rahatsız olup, insanlara değer vermememe ve önemsemememe sebep olduğundan ötürü kullanmıyorum. bir nevi karşı duruş, direniş.

oy kullanmaması gereken insanlar

atatürk'e laf atan geri kafalılar akılları yerindeyse zaten sandığa gitmiyorlardır.

saç kestirdikten sonraki asosyallik

ağustos ayında kendime çok yakıştırdığım ancak bir webcam karşısında ağlayarak bir saatte kestiğim ve o günden beridir camı dahi açıp dışarı kafamı uzatmadığım hal.

hiç evden çıkmayan 21 yaşındaki erkek

depresyon da olduğunun farkında değildir. zira 2 ay 60 gün 1440 saattir.

sarışınların aptal olması

bana göre şöyle düzeltilmesi gerekiyor en zekiler de sarışınlardan en aptallar da sarışınlardan çıkıyor. iş böyle olunca da hiç riske girmeye gerek yok ben bir kumral alayım.

yazarların kızları olursa koyacakları isimler

köylü adamın biri konuşma sırasında bir kızım olsun vallaha amine koyacağum demiş. buda böyle bir anımdır.

gece 2 de sözlüğe giren kızın amacı

gece 2 de sözlüğe giren kızın amacı; senin gibilere bu başlığı açtırmaktır. açık ve net.

yazarlara göre bir telefonda bulunması gerekenler

telefon dediğin için yalnızca kayıt yapabilen bir rehber ayrıca birilerini arayabilip cevaplayabileceğim 2 adet tuş.birde on-off tuşu olursa yemede yanında yat. şarjda bu şartlarda zaten 2 hafta gidiyordur.

içki yasak değil deyip birayı 5 liradan satmak

en son lisede içmiştim, o zamanlar 2.20 falandı hakikaten 5 tl olduysa iyi ki bırakmışım.

beyaz yakalı metalci

beyaz yakalı metalci olmaz. bu metalin ruhuna ve felsefesine ters bir harekettir. ama tabi ki herkes metal dinleyebilir.bunda bir beis yoktur.

mastürbasyon yapmayan sözlük yazarları

düzenli seks hayatım var ama arada sırada bende mastürbasyon yapıyorum onun tadı bir başka adamım.

7 milyar kişiden biri olmak

ben o 7 milyar kişiden biri değilim.ben olsam olsam 7oooooooo1. kişi olabilirim ki her zaman farklı olduğumu düşünmüşümdür.

aroması en çok sevilen nargile

bence cappuccinodur.

sevişirken sevgilinin gözüne giren ayak parmağı

gözün mikrop kapsına neden olur.

kezbanus belgeseli

üniversitelerde okutulması gereken sosyolojik ve psikolojik bir inceleme olmuş. ama bu sevgili yazarın işsiz olduğu gerçeğini değiştirmez.

bir kadının en güzel yeri

nadiren de olsa ayaklarıdır.

münir özkul

başlığını görünce öldüğünü sandığım kişi.
© copyright 2005 - 2026