bugün
R
rustinteller10 yıl önce
the big bang theory
2007 yılında `cbs` kanalında gösterime başlayan süper eğlenceli komedi dizisi. iki `dahi` gencin taş gibi bir yan komşuları olması ve onunla `çiftleşmek` uğruna yaptıklarını konu alan `the big bang theory`'nin arka planında `two and a half men`, `gil… devamını gör
R
rustinteller10 yıl önce
uludağ sözlük kızları erkek düşürüyor kampanyası
(bkz:oraya bir piç erkek yazmanızı rica ediciğim) Edit: kampanya başa kaldı. O götü Bulun onu eksileyin.
R
rustinteller10 yıl önce
geceye bir fotoğraf bırak
(img:#1400537) ıstırırın yalarınnn dercesine...
R
rustinteller10 yıl önce
yazarların ruh halini anlatan görüntü
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
R
rustinteller10 yıl önce
üstteki yazarın tipini tahmin et
R
rustinteller10 yıl önce
hayatında hiç helikopterle yemeğe gitmemiş insan
hatırlatma: ironi kokan bir tepki başlığıdır. hor görülmemesi gerekir. zira yemek davetine yaya veyahut toplu taşıma aracıyla giden insanlardan hiç bir farkı olmayan insandır.
R
rustinteller10 yıl önce
yazarların kafayı dagıtma yöntemleri
ulu yazarların kafayı dagitmak icin yaptikları seylerdir. Duyduğum sıkıntılardan dolayı her zaman müzik dinlerim. ama artık yazıyorum boş sayfalara ya da telefonda not kısımlarına. Siir biriktiriyorum, şiir okuyorum. Bu beni rahatlatıyor.
R
rustinteller10 yıl önce
seri eksi oy veren ibne
yakalandıgında benzin döküp yakılası ibineler.
R
rustinteller10 yıl önce
sözlük yazarlarının çektiği fotoğraflar
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
R
rustinteller10 yıl önce
11 yıl sonra komadan uyanınca ilk soyleyeceğiniz
(bkz: am)
R
rustinteller10 yıl önce
sözlük kızları ile evleniyoruz kampanyası
kusura bakmayın ama sözlükte yaZARlık yapmış kızla evlenmek caiz değildir. bunlardan biriyle evleneceğinize genelevden az kullanılmış rus hayat kadını kurtarın hem sevaba girersiniz...
R
rustinteller10 yıl önce
erkeklerin adet görmesi durumunda olabilecekler
orkidin adı değişip erkid olurdu.. :) ped reklamlarında mavi su yerine sarı-kırmızı, sarı-lacivert, yeşil-beyaz hatta bordo-lacivert renkte sular dökülürdü.
R
rustinteller10 yıl önce
rusya ya ateşle oynamamasını tavsiye ediyorum
Rte'nin bayburt'ta Putin'e yaptığı atardır.şimdi sözler kremlin'de.
R
rustinteller10 yıl önce
kelimelerin bazen kifayetsiz kalacağı ruh hali betimlemesinde, yazarların ruh halini daha net gösterebilecek görüntülerdir..
R
rustinteller10 yıl önce
sözlük yazarlarının pijamaları
Olmayandır. Pijama deyince aklıma nedense dedemin beyaz çizgili mavi giysisi geliyor. Mavi çizgili beyaz da olabilir.
R
rustinteller10 yıl önce
cep telefonu ya da fotoğraf makinaları ile çekilmiş çeşitli fotoğraflardır. `fethiye` - `ölüdeniz` bursa - tarihi çınar `maraş kalesi`
R
rustinteller10 yıl önce
R
rustinteller10 yıl önce
otobüste yer verilen kişinin teşekkür etmemesi
bir insana mı yoksa bir öküze mi yer verdiğinizi sorgulamanıza neden olur.
R
rustinteller10 yıl önce
sözlük yazarlarının ilişki durumu
sözlük kullanıcılarının gereksiz bilgilerinden sadece biridir. ankettir. açana girsindir. (bkz:bir an için heyecanlandın itiraf et)
R
rustinteller10 yıl önce
evlenme programlarının asıl amacı
evleneceksen gel, eğleneceksen bana bulaşma, evleşelim hırlaşalım evlenme programlarının sorgulanan asıl amacıdır. ne zaman zaping yaparken rasgelsem, mutlaka ve mutlaka bir tartışmayı, hatta kavgayı gördüğüm bu programlar neye hizmet ediyor? ben ası… devamını gör
R
rustinteller10 yıl önce
hayata karşı duruşunuz
(img:#889192)
R
rustinteller10 yıl önce
2 aydir eline kız eli değmemiş yazar
Durum vahim beyler.
R
rustinteller10 yıl önce
sözlük erkeklerinin fotoğrafları
Merak edilmeyendir. Adam yan oldu demiş. Keşke yan olan sadece fotoğraf olsa. Kendisi yamulmuş hala fotoğrafa bok atıyor.
R
rustinteller10 yıl önce
© copyright 2005 - 2026