R
rotundjere11 yıl önce
uludağ sözlük üçüncü paint yarışması
Artık gelenekselliğe giden kimi zaman duyarlılık oluşturmaya kimi zaman eğlenmeye hizmet eden yarışmanın üçüncüsüdür. Konu: Herhangi Bir Hayvan Her türlü tarda çalışmanızı sadece paint üzerinden yapabilirsiniz. Biraz sizi ilkokula götüreceğiz ama … devamını gör
R
rotundjere11 yıl önce
uludağ sözlük üçüncü paint yarışması
Artık gelenekselliğe giden kimi zaman duyarlılık oluşturmaya kimi zaman eğlenmeye hizmet eden yarışmanın üçüncüsüdür. Konu: Herhangi Bir Hayvan Her türlü tarda çalışmanızı sadece paint üzerinden yapabilirsiniz. Biraz sizi ilkokula götüreceğiz ama … devamını gör
R
rotundjere11 yıl önce
internet paylaşılan komşunun interneti sömürmesi
internet şifresi isteyen komşunun internetin amına koyulması durumudur. 16 mbps internette sabahtan beri gugılı açamıyorum ulan! ne yapıyorsunuz yukarıda? illa fişi mi çekeyim?
R
rotundjere13 yıl önce
tüm olanlardan sonra rte yi destekleyebilen insan
bunun siyasi görüşle, dinle alakası yok. olamaz. bu saatten, ölenlerden & yaralananlardan & polisin şiddetine maruz kalanlardan sonra dahi `teyyip`'i savunabilen varlık, insan olamaz. teyyip'i destekleyen islamcı kesime bir çift sözüm var: islamı … devamını gör
R
rotundjere13 yıl önce
kadıköy galatasaray şampiyonluk kutlamaları vol 2
galatasaray ın tıpkı 12 mayıs 2012 de olduğu gibi 2013 ün mayıs ayında şampiyonluk kutlamalarına başlayacağı yer yine kadıköy olacaktır. yanlız bazı arkadaşlar psikolojik üstünlüğün hala kendilerinde olduğunu ve bu psikolojik üstünlüğün, fatih terim … devamını gör
R
rotundjere13 yıl önce
rotundjere
(#11705294) önce güldüm, sonra verdim eksini panpa. ~swh~
R
rotundjere13 yıl önce
7 kasım 2012 cfr cluj galatasaray maçı
galatasaray’ın 2012-2013 şampiyonlar ligi h grubu’nda oynayacağı 4. hafta maçı. başlama saati: 21.45 #saldirgalatasaray
© copyright 2005 - 2026