bugün

entry'ler (1)

31 çekerken yakalanma anıları

2024 den anlatiom gören varsa aşırı sevinirim iyi dinleyin şimdi aga yıl 2021 orta 2 mi 3 mu ne öyle bişeye gidiom pandemi dönemleri işte pubg felan oynuyoruz agalarla bende 31 i yeni öğrenmişim bu piç arkadaşlar söyluyordu baktım hoşuma gidiyor bağımlılık oldu amk sik kadar bebesin ne işin olur 31 le düşünün beyler boşalmiyordum amk vücudum bile daha tanismamisti 31 le ben heryerde cekiom amk Cesarete bak bakıyorum kimse yakalayamio çatır çutur heryerde çekiyom neyse bigun herkes uyumuş mübarek ramazan ayında da çekilirmi be ben çekiyordum Allah affetsin şuan azalttım neyse işte herkes uyumuş sahuru yapmışız bende çok geç yatıyordum nasıl olsa okul yok bişey yok sabah 6-7 ye kadar oturuyordum ulan dedim herkes uyuyor başladım saksaksak çavuşu tokatlamaya aradan 1-2 dk geçmedi annem içeri laaaaaaaaak diye bi girmesin Benim tüm dal dasak ortada kesmiyorumda orman gibi olmuş karıda arkadan ah uhhh diye sesler çıkarıyor annemle bir bakışmamiz var amk utancımdan ölsem gam yemem öyle bi utanç siz siz olun dikkatli çekin aslanlarım hadi alla Emanet .
© copyright 2005 - 2026